"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Bulgaria
Nadibuchi така си е, в Кара севда също има една такава голяма, силна и изпепеляваща любов, и Бурак за разлика от Толгахан не цепи басма на никого, мъж мечта 😍 (различни сценарии  разбира се).
Еми дискутирахме си ние, оказа се, че и Иджлял си има симпатизанти тук, разбира се лошо няма, всеки има различна гледна точка и право на мнение, а и малко разнообразие да всеем в темата.

И аз се присъединявам към фенките на Бурак  Heart Eyes Heart Eyes Но и Толгахан не е за изпускане .

# 421

Предстои да видим:

Време за любов!

- Толкова ми липсваше, толкова ми липсваше! Косата ти, дъхът ти, кожата ти...
- Толкова ми липсваше! Отново ме гледаш с любов, отново те докосвам, ти ме докосваш с нежните си ръце.
- Бях толкова близо до теб, а трябваше да стоя далеч, да си налагам да бъда далеч.
- Най-тежкото наказание в живота ми ...
- Най-продължителното мъчение в живота ми свърши.
- Мъчението свърши.

- Втори път няма да го понеса.
- Това повече няма да се повтори.
- Повече няма да криеш нищо от мен.
- Повече няма да ми обръщаш гръб.
- И повече никога ...
- Няма да се откажем!

- Няма да се откажем!

- Почивката свърши, време е за работа!
- Не, аз не мисля така! Време е за любов, не за работа!
- Време за любов ли?
- Да! Време за любов!

- Много съм щастлива!
- Как ми прости, Нур?
- Защо да говорим за това?
- Не започна ли всичко, цялата тази мъка месеци наред след една ужасна моя грешка! Когато застана пред мен и каза, че вечно ще ме следваш, не те ли попитах? Какво се промени? Тогава не ми отговори, но сега искам да чуя какво се промени, какво, Нур? ... Какво стана, че ти ми прости? Наистина трябва да разбера, защото аз не мога да си простя!

- Обичам те, много те обичам!
- Нур, кажи ми аз трябва да си простя!
- Забрави! Аз забравих всичко, забрави и ти! Забрави всичко, което е извън нас!

- Няма да стоварим нова тежест върху малките му рамене! Ще го объркаме! Ще се крием, Ийт, ще се крием!
- Не може, не става така! След всичко, което преживяхме и което  ни се случи не мога да издържа повече и да крия! Няма да го понеса, Нур!

- Но ние имахме дом, Нур. Имахме наш дом, направихме първите стъпки в новия си живот! Сега ако се скрием отново ще излезе, че напразно сме преодолели всички тези пречки! Не мога, Нур! Не става, не мога отново да се крия с теб!
- Знам, между гласа на сърцето ти и гласа на разума ти лежи цяла пропаст и аз стоя с теб край тази пропаст. Виж, държа ръката ти! Виж ръцете ни, отново са една в друга, Ийт! Оттук насетне няма да има сила, която да раздели тези ръце! Няма да го позволим, любов моя! Когато настъпи моментът тези ръце ще хванат и малките ръчички на Мерт! Но когато му дойде времето!

# 422
  • On the sea
Една от любимите ми серии  txtloves Heart Eyes Kissing Heart Two Hearts, нямам търпение

# 423
Една от любимите ми серии  txtloves Heart Eyes Kissing Heart Two Hearts, нямам търпение
Velvet, и на мен ми е любима серия, много съм ги въртяла разни моменти, пък и разкошната музика в сцената на презентацията. Йит е красив, а Нур е толкова влюбена

# 424
И на мен ми е един от любимите епизоди. Чакам с нетърпение.

# 425
Да ни е жива и здрава!!!🤣🤣🤣

magdalenatar, не ни стряскай с тази снимка! Няма да мога да заспя! Нека ни е жива и здрава, но ако може - по-далече от Толга!
Я да пусна нещо по-красиво!

Браво, Еми!!! Магдалена явно не знае, че тук тази фукла няма фенове

Магдалена много добре го знае и това го публикува несериозно. Мислех, че засмяните личица ще подскажат. 😀

# 426
Привет дами! wavey wavey wavey

Разбирам, че не всички гледаме един сериал.Е, какво да се прави? Мисля, че е добре, защото се получава дискусия. Peace
Предстои една красива серия, която на мен ще ми достави голямо удоволствие.Надявам се и на вас.
Приятно гледане!
Мише, мерси за публикуваните линкове от Инстаграм. bouquet bouquet bouquet

# 427
Какво съвещание  #Crazy
Време е за любов

# 428
Чудесна серия, поне до тук! Имах нужда малко да си отдъхна и аз, толкова са сладки Нур и Йит щастливи и толкова е приятно да ги гледа човек. Наистина беше време за любов. А, усойницата Идж прави планове.......... Sick

# 429
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет дами! wavey wavey wavey

Разбирам, че не всички гледаме един сериал.Е, какво да се прави? Мисля, че е добре, защото се получава дискусия. Peace
Предстои една красива серия, която на мен ще ми достави голямо удоволствие.Надявам се и на вас.
Приятно гледане!
Мише, мерси за публикуваните линкове от Инстаграм. bouquet bouquet bouquet
Моля - нямаше как да не споделя с вас тази красоти  ❤
Разкошна серия - разкошнаааа, много мили и двамата, толкова дълго време чакаха този момент 😊 и как нежно се споглеждат и усмихват - приказна двойка

# 430
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Чудесна серия, поне до тук! Имах нужда малко да си отдъхна и аз, толкова са сладки Нур и Йит щастливи и толкова е приятно да ги гледа човек. Наистина беше време за любов. А, усойницата Идж прави планове.......... Sick

Много са хубави - имахме нужда да ги видим така Simple Smile

# 431
Мерт е много сладък! Grinning

# 432
  • On the sea
Най накрая дойде затишие след бурята, красота, изпълни ми се душата, нямам думи + тази зимна приказка...... игнорирала съм съм всички злодеи, няма да им обръщам внимание този епизод, ще се наслаждавам  loveuuu newsm51

# 433
И при Ямур и Емин хубави моменти, и на Мерт му е добре с тях. Изобщо добро време за добрите! Simple Smile Peace

# 434
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Постовете на Ийт и Алмеда за рожденният и ден и за годишнината - ако искате не ги гледайте .... явно се обичат
https://instagram.com/p/BfJWSaJH5uf/
https://instagram.com/p/BfJW4gulols/

Общи условия

Активация на акаунт