"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
На какво ще се насладим  тази вечер!

„Моята бивша любима, която сега е моя нова любима, а също и бивша жена“
Ийт Козан

Приятна вечер, момичета!

# 466
Красиви думи към Амине от нейният любим 😊 https://www.instagram.com/p/BfLcW-WhlBq/?taken-by=m10_official

# 467
 Емиии   май няма се насладим на епизода .  След новините ще питат премиера . 

Айтюл и стана зле като видя  в близост Ийт и Нур . Като почват на чисто  Нур трябваше да му признае как е спряла сватбата . За лъжите на Иджлял .

# 468

Zvetanka, наистина красиви думи и красива снимка! Благодаря!

Happy Valentines day!! Iyiki sen varsin askim benim

# 469
Еми, Димана и всички други пишещи момичета, с ваше позволение ще поздравя тук и фенките на другия красавец- Labrex, Kotelina, Velvet, пък може и вие покрай това видео да го харесате- разкошна руска песен и вълнуваща любов
Честит празник!!!
https://www.youtube.com/watch?v=a3xFCZaIZCo

# 470
Много хубав епизод тази вечер. На откровения и истини. Елмаз и Джахид ми харесаха. Разговорът между двамата братя както винаги беше много .....Този път Ийт задаваше въпросите и анализираше. Такъв беше и разговорът между Елмаз и Нур. Елмаз наистина се промени, порастна. Самата тя вече го осъзнава. Такава ми харесва.

# 471
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От мен поздрав в стихове  Hug

Цитат
Аз никого не съм обичала така.
До болка. До небето. До безсилие.
До лудост. До копнеж да ти се дам,
задъхана от толкова обичане.
До стон. До бездиханност. До сълзи.
До ярък взрив в сърцето на покоя.
До нежност, от която ме боли.
До нужда да съм твоя. Само твоя.
Понеже никога не съм обичала така,
не зная как да ти го кажа. Извинявай.
“Обичам те” … не стига. За това
ти го повтарям,
и повтарям,
и повтарям…

Caribiana

Наистина тази вечер разговорите са много искрени и хубави.
Напълно противоположни на поредните планове, кроени от Айтюл и Назан. Детето, което се канят да "осиновят" за тях е средство, а не човешко същество. Отвратителна история!

# 472
Следващият момент на откровение е между Ийт и лелята. Ийт не й спести нищо.Този път Айтюл се разплака като че ли от безсилието да ги раздели.

# 473
 Ийт към леля си няма да ти давам отчет . ТочнУ така.

Иджлял се променила ААх  Ийт вярвай си още !

# 474
Тази Айтюл ми идва да я убия, вдига ми се кръвното само като я видя. Такова вредно същество!

# 475
Сезон 2
Епизод 54

- Трябва да проявим разум, не трябва да бързаме, лека, полека. Трябва да сме спокойни и какво ли не още ... Но толкова ми липсваш! Когато вдъхна аромата ти ми се завива свят, не мога да мисля за нищо! Хайде да заминем! Хайде!
- Аз уж се водя от разума си, казвам ти да спреш, да почакаш, но отвътре ...

- Разбрах, че колкото и да се променя няма да стане, защото аз не съм в сърцето ти. ... Моето дете има баща, но ние никога няма да бъдем семейство!

- Виж ти, виж ти, моята бивша любима, която сега е моя нова любима, а също и бивша жена, само как ме задмина!
- С твоя помощ се развивам като шофьор!
- Какво правим? Май се смеем на плачевното си състояние?
- Направо се заливаме от смях, вече няма да плачем, ако плачем, ще бъде от щастие!
- Недей да ме разчувстваш толкова, ще направя катастрофа!

- Пак си на грешната страна, Ийт! На грешната страна!

- Тръгвай, да не те чака любовницата ти!
- Няма да ти се отчитам защо сме отново заедно с Нур!

- Жалко, че не мога да говоря открито с Иджлял и да й кажа, че повече нямам сили  да се противя на сърцето си! ... но относно Мерт й нямам доверие. С мен постъпи разумно, но знам, че насъсква Мерт срещу Нур.

- Не искам синът ми да мрази жената, която обичам! Толкова ли е странно или е необичайно?
- Знаеш, че сърцето ми никога не е биело за Иджлял, нито преди Нур, нито след нея. Наясно си, че Нур искрено обича Мерт!
- Проклета да е любовта на тази усойница!
- Аз съм се разбрал с Нур, докато не приключи учебната година на Мерт няма да правим нищо! До тогава няма да кажа нищо на Иджлял, за да не навреди на Мерт, но ще се постарая да й покажа как стоят нещата!
- Бог да е с теб!
- Жалко, че действителността е такава, жалко, че не мога да говоря открито с Иджлял и че трябва да премълча, за да запазя Мерт, лельо! Съжалявам!

- Естествено, аз какво говоря! Любимо занимание на г-жа Айтюл е да залъгва дъщеря си!
- Защо си толкова напрегната?
- Не съм напрегната, но да приключим темата за Иджлял, не ме е грижа ...
- Не искам да говоря повече по въпроса за Иджлял.  Не съм дошъл, за да видя светкавиците, които излизат от очите ти! Искам във всеки възможен миг, при всяко свое дихание да потъвам в сините ти очи.

„Един скъп подпис, който да остави следа у вас“ Иджлял Козан

- Да кажем, че не си знаел, тогава защо изпраща покана и на мен?
- Откъде да знам? Не знам! Не ме гледай така! Не ми е ясна вашата женска логика, никак ме няма! Не съм в час! Не мога да ви разбера!

- Пак ни чака незабравима вечер!
- Ще ти стъпча главата! Мръсна усойница! Ще ти стъпча главата!

# 476
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми  Hug, мерси!  bouquet 
Прекрасни са резюметата в снимки и текст, които ни поднасяш.  Heart Eyes

В днешния епизод имаше две неща, които ме предизвикаха.
Когато Фърат (или Фарат  newsm78) показа какво е направил от скиците на Иджлял, тя прояви обичайно прекалено грубото си отношение за пореден път. Ами не може така! Когато някой е направил нещо добро за теб, трябва поне едно "Благодаря!" да кажеш. Щом като и това не можеш, значи просто си невъзпитан. Липсват ти първите 7 години. И в този смисъл, бих питала "Аджеба Айтюл ханъм, какво точно си правила за да си възпиташ отрочето"?! Crossing Arms

И второто беше грозното и пренебрежително отношение на въпросната родителка към единственото лично и самостоятелно постижение на детето и. Как само попари ентусиазма на Иджлял вместо поне малко да я поощри  Shocked! И колко точно Иджлял усети и и каза къде точно е стегнат чепика на Айтюлката. Жалко, че силите няма да и стигнат да завърши този бунт, а тъкмо за първи път намери вярната посока. Rolling Eyes

# 477
За пръв път и Иджлял да ми хареса малко с това как се беше съсредоточила в работата,вместо постоянно да пита къде е Ийт.Айтюл е съсипала мечтите на дъщеря си,като я е карала на сила да се жени и ражда.Можеше поне в този момент да подкрепи дъщеря си,НО не тя пак я изкара извън контрол.Тази Айтюл е УЖАСНА.Елмаз много ме зарадва днес,каза много истини на Джахид,и Ийт също

# 478
В днешната серия много ми хареса Елмаз-каза точно и ясно нещата на Джахид, а Нур го определи добре - малодушен!

Понеже съм фенка на Иджлял - хареса ми, че се съсредоточи върху работата си. Актрисата играе много добре!

Ийт и Нур бяха готини, но като цяло серията беше лежерна. Жалко, че нещата няма да продължат докрая толкова хубаво.

# 479

Всичко, което си мислех за днешната серия, вече е написано, и за Елмаз, и за Иджлял, и за Айтюл........така че нещо закачливо с нашите любимци: Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт