"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 579
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Много любов, грешки и .... прошка!

# 586
Сигурно сте ги виждали, но 😊

Скрит текст:

МарМишиbouquet Никога не могат да омръзнат, колкото и да ги гледа човек! Peace

Мише  :hugg: , чудни фотки си сложила!  Heart Eyes

Завтарям най-новата, че на нея е разкошен Толгахан  Heart Eyes , като махнах излишното.  Wink Laughing

profi_1, това излишното обаче, го прави щастлив и аз вече го приех! Simple Smile (малко наизуст пиша, защото не знам кой е на снимката до него, подозирам само, че е Алмеда? newsm78)

Не знам каква и откъде е снимката, но му го пожелавам! Peace

Слабост ми е,
Heart Eyes

но нея харесвам и в тая комбинация! Heart Eyes Имаше химия между тях в "Двете лица на Истанбул"
Скрит текст:

Еми, надявам се на прошка днес! Simple Smile Hug

# 587

Ето и музикален фон към чудесните снимки, които сте качили:

labrex, Миши, Профи, DebSs, Jennifer, Velvet, Лолита, и всички пишещи момичета, благодаря за снимките и чудесните коментари!

Приятен и спокоен ден на всички фенове на "Сега и Завинаги"!

# 588
Привет дами! wavey wavey wavey

Честит празник!

Видях снимки на Толгахан, които аз лично не съм виждала до сега от негови фотосесии . Ето ги:

Velvet Hug, благодаря за добрите чувства! На твоето обръщение към мен ще ти отговоря в спойлер.
Скрит текст:
Не знам какво се случи, за да се получи конфликт, но понякога и това става, особено когато се изразяваш само в писмена форма. Не винаги написана дума в изречение се чете така, както е искал да бъде разбрана от автора. При такава комуникация винаги има конфликтни ситуации. Въпросът е човек да не ги приема лично, както и да не се обяснява през форума, в което за жалост всеки греши. Старая се да бъда толерантна към всяко мнение и желая същото да бъде и към мен, без категорично цитиране на мнението ми. То си е мое и няма да го променя, защото съм достатъчно зрял и изградил се вече характер
и не ми е приятно някой мой пост да бъде разчепкван с категорично отричане, при това, че едно такова отричане противоречи  с фактите от сериала, който ни е събрал. Но нейсе.

Мише, Hugстрахотни снимки си намерила, не ги бях виждала, благодаря! bouquet

Приятна вечер със семействата ви. Дано баниците са ви станали вкусни и внимавайте с халвата, че вади
пломби и зъби Joy Joy
А от утре, който ще пости да му мисли, че започват едни диети........... с голяма мъка  Joy Joy Joy

# 589
Нова снимка на Амине с годеника й

И едно клипче да ви подсетя за диетите Joy Joy Joyи диетолога на Ийт smile3503 smile3503

https://instagram.com/p/BP7z3gggGk5/

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 18:18 от Dimana-nova1

# 590
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Димана 🤗🤗 радвам се, че успях да ви зарадвам с невиждани снимки 😊

И нова от Амине, под снимката пише: My love

# 591
Димана 🤗🤗 радвам се, че успях да ви зарадвам с невиждани снимки 😊

И нова от Амине, под снимката пише: My love

Мише, днес сме се дублирали със снимката на Амине, но ти, продължавай да публикуваш снимки, които наистина не са виждани, поне аз. Сега като погледнах в Инстаграма на Толгахан има 15858 снимки и много се надявам да издирваш все по-нови и невиждани.Аз стигам някъде до 800-тната и ми се раздвоява погледа Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и спирам да гледам повече. Надявам се на теб Praynig Peace bouquet

# 592
Не знам дали тези сте ги пускали тук, но все пак:

сладур

Усмивкии

Heart

Красавица

Нещо романтично Heart

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 19:34 от DebSs

# 593
Ето и малко "жълтинки" от български източници, които съм пускала, но поради липса на нова информация отново ги копирам:

Иит от „Сега и завинаги“ – топ сваляч! Пикантни подробности за актьора
Толгахан Сайъшман стана абсолютен любимец на милиони жени с ролята си на Иит Козан.
Красавецът Иит успя да плени сърцата не само на двете съпернички за любовта му в „Сега и завинаги“. Сексапилният турски актьор Толгахан Сайъшман е смятан за конкуренция на Къванч Татлату по визия и брой фенки. За съжаление на нежния пол, обаче, и двамата са женени!

Преди да стане популярен с ролята си на Иит Козан, актьорът изгря за широката аудитория с превъплъщението си в друга поредица – „Сезона на любовта“. Именно на снимачната площадка Толгахан Сайъшман бе прострелял от Амур и се влюбил с Серенай Саръкая. Красавицата участваше в хитовата поредица „Кварталът на богатите“.

Освен това се прочу и като „Мис Турция“ и доста успешен модел. Двамата със сексапилния актьор изкараха бурна и страстна авантюра, която, обаче, приключи доста бързо. А Толгахан е известен в турските актьорски среди, че сменя гаджетата като носни кърпички и има навика да прехвърля професионалните си отношения с колежки в спалнята.

След Серенай идва ред на Селен Сойдер. Друга красавица, носителка на титлата за най-красива жена в Турция. С нея също се запознава покрай снимките на „Сезони на любовта“. Така двамата си партнират не само на екран, но и в живота за известно време. Дори се заговори, че двамата са сключили таен брак, потвърждения за който така и не видяха бял свят, пише blitz.bg.

ГРИЖА НА ТОЛГАХАН САЙЪШМАН КЪМ ОПЕРИРАНАТА АМИНЕ ГЮЛШЕ, НОВ ПОВОД ЗА РЕВНОСТ НА СЪПРУГАТА МУ АЛМЕДА?
Журналисти от турското издание Поща съобщават, че заради неприязанта между съпругата му Алмеда Абази и Амине Гюлше, Толгахан Сайъшма прекратил всякаква комуникация с партньорката  си от „Сега и завинаги”. Слухове за патологична ревност се разпространяваха още по време на снимките на сериала „Сега и завинаги”. Даже след сватбата между Толгахан и Алмеда, ревността на младата жена не намаляла, а напротив, засилила се. Даже фактът, че Амине има връзка с футболиста Месут Йозил не успокоил Алмеда. Тя накарала Толгахан да прекрати всякакви контакти с Амине. Толгахан решил да не нарушава спокойствието на съпругата си и махнал от контактите си в социалните мрежи Амине Гюлше.

# 594
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Е от какво е била оперирана Амине?

Да и сега Амине с Алмеда се следват и си харесват снимки една на друга, но с Толгахан не се следват ☹

Ох обещавам да слагам снимки, толкова да ми харесват тези двамата заедно Ийт и Нур 😊

# 595
Момичета не забравяйте - да гласуваме за Толга!

https://turkiyegenclikodulleri.com/
Толгахан заслужава тази награда!

# 596
Е от какво е била оперирана Амине?

От апендицит.

# 597
Още една нова снимка на Амине с годеника й и наверно футболен фен.
Намират се в хотел 4 сезона в Истанбул.

# 598

Един прекрасен профил

Спокойна нощ, момичета!

# 599

Прекрасно момче, прекрасно момиче....... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт