"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
 Здравейтеее  Simple Smile

Толган ще си има негова тема  като свърши Сега и Завинаги може да променим заглавието нали Емиии Hug bouquet Дизито си заслужава гледане . Макар да не ми допада  Амине на моменти ми харесва  като снощния при отвличането .  За малко да се измъкнат но йок .  Ако беше Иджлял  дим да я няма   но Нур не  я остави .

Не мой си поделите бАнбона    Joy  мноУ е вкусен   Crazy

# 661

Емили защитавай го, защото народа е казал "Хубаво момче, ама турче..."  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
 Вярно е за турчето  Joy Joy Докато не загледах турско не вярвах кви хубавци са .  Говора за актьорите  Не за масовата част из улиците . Някой от дизитата оформят  мирогледа .

# 663

Здравейтеее  Simple Smile
 Толган ще си има негова тема  като свърши Сега и Завинаги може да променим заглавието нали Емиии Hug bouquet Дизито си заслужава гледане . Макар да не ми допада  Амине на моменти ми харесва  като снощния при отвличането .  За малко да се измъкнат но йок .  Ако беше Иджлял  дим да я няма   но Нур не  я остави .
 Не мой си поделите бАнбона    Joy  мноУ е вкусен   Crazy
Феми, ще се радвам ако след приключване на сериала продължим наистина темата за Толгахан. Това от нас зависи. Ако ни е хубаво, забавно и писането не ни натоварва, защо пък не!

Емили защитавай го, защото народа е казал "Хубаво момче, ама турче..."  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Анииии, страхотен колаж!  Айдииии, изтървах момчето! Не мога да го отбраня! Предавам се!
Вярно е за турчето  Joy Joy Докато не загледах турско не вярвах кви хубавци са .  Говора за актьорите  Не за масовата част из улиците . Някой от дизитата оформят  мирогледа .
За турските актьори съм съгласна на 100%. Всичките са симпатяги, пък и талантливи, ейййй!

# 664
Момичета, разбихте ме Simple Smile 48 отговора !!! Аз съм ужасно ангажирана през седмицата и гледам епизодите малко напред, та не се включвам. Много ме сърбят пръстите да понапиша някой ред за предстоящото, но ще почакам. Действително идвам при вас за да се разтоваря след толкова напрегнат работен ден.  
Сега да си кажа. Мен лично малко ме дразни това поделяне на Йит. Ще пиша  повече, но по-нататък.

# 665
Еми  Hug, ами то такова сладко момче  Heart Eyes, как да не го схрускаш!  Laughing

Така е, ще го хрускаме, сега ни е паднало! Simple Smile bouquet

Да, ама не! С нокти и зъби ще браня този красавец!

Само не оставяйте белези по лицето му! Виждам аз!!!

А ако продължавам да си хортувам с вас, защото ми е много приятно и не ми се става - ще останем и без нова тема!
Ле ле, хаир сакън не го хрускайте, Еми ще се натъжи

# 666
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хей ма много хубава раздумка - аз пък много харесвам Ийт и Нур и не ме дразнят - всичко им се случва заради тайни и само когато не си кажат всичко двамата, много завистници много нещо.

# 667
МарМиши и на мен много ми харесват като двойка. Не мога да крия обаче, че Нур ми е по-любима  Hug Да не говорим, че много се разсърдих на Йит  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 668

Да се подготвим за предстоящия епизод!

Приятно гледане!

# 669

За вас, момичета!

Прекрасни Амине и Толгахан!

# 670
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
МарМиши и на мен много ми харесват като двойка. Не мога да крия обаче, че Нур ми е по-любима  Hug Да не говорим, че много се разсърдих на Йит  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Лолита 🤗

Защо му се разсърди?

# 671
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

За вас, момичета!

Прекрасни Амине и Толгахан!

Аййййййй колко хубави!!!!

# 672
Миши тепърва ще видиш. Аз се сърдя ту на единия, ту на другия Joy Този път господин Козан здраво ме ядоса. Нека да повиша любопитството Heart Eyes

# 673

Не мога да повярвам..... newsm03 Цъ, нямат белезници....

Приятно гледане...

# 674
Сезон 2
Епизод 58-1

- За теб е работа, а за мен е животът и на двете! Едната е майка на детето ми, което е най-скъпото ми на този свят! Много години бяхме заедно, през детството, през нашата младост! Много неща преживяхме, много! Много спорове, разправии – самотата на двама души! Никога не съм я обичал така, както тя ме обичаше! Не можах да я обикна! Но винаги е била част от живота ми!

- А Нур! За мен Нур означава любов, за мен тя е първата, единствената и последната! Тя е моето дихание, моята сила, моето сърце! Тя е всичко за мен! Тя ме научи отново да мечтая, тя ... Научи ме на обич, на търпение, на внимание, на любов. Ако падне и косъм от главата на Нур, ако падне и косъм от главата на една от двете аз ... аз... аз ....

- Аз не знаех, наистина не знаех за теб! Когато го видях първо си казах: какъв надут и груб човек! Как стана, как тези светкавици разкъсаха сърцето ми! Видях се да дишам с неговата любов! Ако знаех за теб, ако знаех, че си жива щях да се опитам да се спра, но не съм сигурна дали щях да успея! Не вярвам, че има начин да се спре любовта, Иджлял!
- Аз не помня кога го видях за първи път, не мога да си спомня. Когато отворих очи видях него. Той е част от мен, откакто съм се родила! Аз мечтаех за Ийт ... както в приказките да живеем завинаги щастливо.

- Не те обвиних затова, че ме намрази, не те обвиних и затова, че воюваше с мен. Обвинявам те за това, което ми причини, докато воюваше!
- Ти искаш от мен справедлива война, така ли? ... Комата не отне живота ми, но ми отне всичко, всичко! Имах само едно желание, Нур, да бъда обичана! Само едно желание да бъда обичана от мъжа, когото обичах, да бъда обичана само от един мъж! ... Не е ли справедливо да обичаш и да бъдеш обичан?

- Не искай от мен справедлива война! Аз те мразя! Мразя те от цялото си сърце!

Момичета, пуснете нещо, за да мога да кача и втората част от епизода!

Общи условия

Активация на акаунт