"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 526
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

Тук си е хубав Кенан

лека нощ

# 91
Ах, вие! Знаете как да ме примамите в темата!

Димана, Velvet, благодаря ви!

Ето нещо и от мен, че този годеник на Амине ни загрозява картинката. Да не вземете да пуснете и Алмеда, че тогава няма да мога да стана от леглото.

Аз продължавам да сравнявам

Кенан

Ийт

но нещо си ме тегли към Ийт Козан!

та макар и облечен в този работен гащеризон!

Ох, по принцип не харесвам мъже с много къси коси, ама наистина Толгахан не ми харесва с по-дълга. Имам чувството, че само аз мисля така. 😂 Изобщо не му отива според мен. В сегашните епизоди е перфектен. Не го харесвам дори и в манекенските му години.
Присъединявам се към мнението ти. И на мен много повече ми харесва с къса коса.

# 92
Прекрасна бе тази сцена между тях. Как само се нанюхаха.
Преди това  Ийт като голям защитник и ревнивец как улови погледите върху Нур на мъжете по улицата пред бара и я придърпа до него, тя пък по женски кокетно се притисна в него, за да го подушка. Големи страстни сладури бяха. Страстта си личеше и в двамата.

Много хубава сцена. Перфектно изиграна, особено от Толга. Вероятно по сценарий е така. Нур ясно и открито показва чувствата си, докато Йит се опитва да ги отрече и да ги скрие, но на горкия не му се получава.

# 93
  • Bulgaria
Момичета  Hug Ийт пак запали фитила  Laughing Laughing Laughing Днес сигурно ще гледаме комични ситуации и поводи за ревност   Grinning Grinning
Сестрата Козан много лудичка. Но с Ийт си приличат по своенравност и избухливост . Просто той е израснал в друга среда и затова и такъв голям контраст между тях . Ще видим тя дали ще се сприятели с Нур ,ако успее да се задържи в  къщата .  Може да бъде в комбина с Елмаз срещу двете вещици там  Grinning Grinning
Дими  Hug Благодаря за колажа. Наистина хубава сцена. За няколко секунди пресъздадоха чувствата ,които бушуват в тях . Ийт все повече започва да се разтапя като сладолед пред Нур  Laughing Laughing Само с леко нахалство тя може да стопли отново сърцето му . Много беше сладка в тоалетната ,нейното притеснение от мислите на Ийт ,тя колко се старае да завоюва сърцето му ,а се появи сянка от миналото и всичко развали. Но пък стана точно навреме-това още повече ще сближи двамата влюбени .

# 94
  • On the sea
Добро слънчево утро от мен! Снощната серия ми хареса, появи се и Фатих, детската любов на Нур. От тук нататък сериите стават доста по вълнуващи.Още колко ли Ийт ще успее да потиска чувствата си? Та той горкия полудява от ревност, а Нур горката как се самоуспокояваше в тоалетната. А истерията, в която изпадна Айтюл като видя Ямур Laughing, малко и беше на вещицата. Имах чувството, че не съм гледала този епизод.

# 95
  • в кукувиче гнездо
Много симпатична и дива е сестрата на Ийт. Много ми харесва. А кой е този нов мъж, с който се познава Нур? Бивше гадже ли й е, някаква детска любов може би?

# 96
Това е детската любов на Нур.

# 97
 Здравейтеее wavey

Амине не ми допада   но  ми харесаха как се сгуши в нея    оххх чок добър е  Толга  Crazy Flutter

Ако напрай така с меНИ напраУ падам на пода  Mr. Green hahaha

как  нарами Ямур щото се дърпа   и вика така направих с Нур голема скица е Ийт като  говори със себе си  .  Да не набие  Фатих  Joy   

# 98
Здравейте, момичета!

Чета коментарите ви и отново преживявам случилото се в епизода. Вие толкова добре сте описали чувствата на двамата влюбени. Аз харесах много обръщението на Нур "Любов моя" казано с толкова страст, умиление и искреност. Ийт се разтопи (както каза и Мими) и нищо, че се гневеше с такава любов погледна Нур. И сцената след това, изиграна перфектно и от двамата. Но Толга беше неотразим. Дори и на стоп кадрите се вижда дълбочината на чувствата, Ийт искаше да усети дъха й, да запечата този миг, да я почувства с цялото си тяло и да предаде и своите чувства. Получи се!

"Познавам любимия си мъж! Знам, че не утре, а още днес ще се погрижиш за сестра си!" - Нур отново не сгреши, тя беше убедена, че Ямур е попаднала в добри ръце! Знаеше, че Ийт няма да остави сестра си, както и стана. Честен, добронамерен и състрадателен - това е другото лице на Ийт Козан. Изумен от външния вид на сестра си, от поведението й и липсата на дом, но в същото време виждаш себе си в това диво и необуздано момиче, Ийт не се поколеба да я представи в семейство Козан.
    И още неосъзнал се от нахлуването на новия член на фамилия Козан, Ийт бе изправен пред ново изпитание. Появата на Фатих го довърши. Кой е този мъж, който си позволява да познава и разговаря с неговата Нур? Дивата ревност отново започва да го изгаря. Много бяха сладки и Нур, и Ийт в желанието си да се преборят с бушуващите чувства. Тя - сама пред огледалото, а той в присъствието на толкова хора, чийто погледи бяха вперени в него.

# 99
magdalenatar,
Цитат
Ох, по принцип не харесвам мъже с много къси коси, ама наистина Толгахан не ми харесва с по-дълга. Имам чувството, че само аз мисля така. 😂 Изобщо не му отива според мен. В сегашните епизоди е перфектен. Не го харесвам дори и в манекенските му години.
аз не го харесвам в образа на Кенан (визуално, защото не съм гледала сериала "Черната перла") прилича ми на типичния турчин, грубоват и неглиже. Докато в образа на Ийт Козан и в реала има нещо много изтънчено, елегантно и в същото време много мъжкарско. Това си е мое мнение, разбира се!

Кенан

Ийт Козан

Абсолютно си права Еми , и на мен не ми харесва като Кенан, аз трябва да довърша гледането на Черната перла, и ще го направя дам заради него. Определено е слаб сериала. Не напразно го приключват само с 20 серии. Друго си е Кара Севда...оххх Бурак..

# 100
 Нуби  Hug   Пускам си диемата като се присетя  как целува тоя Бурак  Blush Blush

любопитно ми е кой изнудва Емир и кога ще разбере ?  Зейнеп  от Емир ли е бременна ?

Емиии Hug Heart Eyes bouquet

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 13:28 от femmi2

# 101
Нади, Феми, Мими,

ето го и вашия Бурак!

Феми,
Цитат
Нуби  Hug   Пускам си диемата като се присетя  как целува тоя Бурак  Blush Blush
ама и Ийт е доста страстен!

# 102
Нуби  Hug   Пускам си диемата като се присетя  как целува тоя Бурак  Blush Blush

любопитно ми е кой изнудва Емир и кога ще разбере ?  Зейнеп  от Емир ли е бременна ?

Емиии Hug Heart Eyes bouquet
Femmi, да не се сърдят момичета, че се превърнахме по Бурак, ама не се сдържах

# 103
Привет момичета  Hug
Страстни целувки, много любов.... Two Hearts loveuuu Two Hearts

Казали сте почти всичко за снощния епизод...Надявам се скоро Ийт да "укроти" сестра си....Не мога да намеря подходящата дума за Джахит...С всеки следващ епизод този човек ми става все по-неприятен с неговото овцедушие....Реакцията на лелята не ме изненада...напълно очаквана беше....Само не разбрах от коя къща гони Ямур...На два пъти каза "моята къща"....Но каквато е Ямур в тази къща, такава е и лелята....Живее на гърба на племенника си....В неговия дом.....
Може би сте коментирали този въпрос, но да попитам....Ийт и Иджлял са първи братовчеди....Как са разрешили брак между роднини в такава близка роднинска връзка..... Thinking

# 104
Нади, Феми, Мими,

ето го и вашия Бурак!

Феми,
Цитат
Нуби  Hug   Пускам си диемата като се присетя  как целува тоя Бурак  Blush Blush
ама и Ийт е доста страстен!

Еми, и Толгахан е страстен, но Нур горката хич я няма, била се срамувала.. и леко му проваля
целувките. Те и затова все са прикрити. Виж финалната прегръдка за раздяла в ресторанта, оооо хиляда пъти я връщах тази сцена и рев...

Общи условия

Активация на акаунт