"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Здравейте момичета,
      Серията снощи беше много хубава - толкова нежност и любов когато двамата бяха пред
   бара! Ягмур е много по- различна, но е също с добро сърце като Ийт.
      Аз също се запитах с какво право Айтюл нарича къщата "моя" когато и тя е гостенка в дома
   на Ийт, но иска във всичко тя да се налага и да командори.
      И на мен Ийт ми харесва повече в сериите когато е с по-къса коса, някакси е по-младолик и
   секси. Въобше ГГ са прекрасни и затова станаха наши любимци.
       С нетърпение очаквам следващите серии, за да им се насладя на голям екран!
       Иначе съм зациклила на 56 серия и все още -3 седмици не мога да я завърша.

# 106
Чакам с нетърпение новия епизод. Гледах 51 в нета. Само едно мога да кажа - Джахид е най-мекушавото същество без собствено мнение. Заслужава Назан да го мачка. Сам си го прави, НО вбесяващото е да страдат и другите заради тъпотията му !

# 107
Кадри от предстоящия епизод

Приятно гледане!

# 108
Лолита,
Чакам с нетърпение новия епизод. Гледах 51 в нета. Само едно мога да кажа - Джахид е най-мекушавото същество без собствено мнение. Заслужава Назан да го мачка. Сам си го прави, НО вбесяващото е да страдат и другите заради тъпотията му !
споделям мнението ти за Джахид. Мекотело, което ме вади от равновесие. Същото е и мнението ми за Фърат. Не мога да понасям такива мъже, без чувство за достойнство, без  собствено мнение,  носещи се по течението и заслужаващи съдбата си!

# 109
  • On the sea
Нуби  Hug   Пускам си диемата като се присетя  как целува тоя Бурак  Blush Blush

любопитно ми е кой изнудва Емир и кога ще разбере ?  Зейнеп  от Емир ли е бременна ?

Емиии Hug Heart Eyes bouquet
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз съм луда фенка на Кара Севда, най - вече на Бурак Purple Heart, изгледах го още като го излъчваха. Емир го изнудва сестра му, а Зейнеп е бременна от Емир, но ще изгуби бебето

# 110
Привет момичета  Hug
Страстни целувки, много любов.... Two Hearts loveuuu Two Hearts

Казали сте почти всичко за снощния епизод...Надявам се скоро Ийт да "укроти" сестра си....Не мога да намеря подходящата дума за Джахит...С всеки следващ епизод този човек ми става все по-неприятен с неговото овцедушие....Реакцията на лелята не ме изненада...напълно очаквана беше....Само не разбрах от коя къща гони Ямур...На два пъти каза "моята къща"....Но каквато е Ямур в тази къща, такава е и лелята....Живее на гърба на племенника си....В неговия дом.....
Може би сте коментирали този въпрос, но да попитам....Ийт и Иджлял са първи братовчеди....Как са разрешили брак между роднини в такава близка роднинска връзка..... Thinking
И аз се зачудих как така първи братовчеди са се оженили. Ама като знаем лелята каква е, измислила е нещо. И с каква наглост казва "моята къща", чак си вярва.
За Джахид сте прави, и аз съм на това мнение. Единствено ми харесва когато разговарят с Ийт. Тогава преценката и думите му са много верни. Даже събра смелост да помогне на Нур и да я вземе на работа.

# 111

Здравейте момичета,
      Серията снощи беше много хубава - толкова нежност и любов когато двамата бяха пред
   бара! Ягмур е много по- различна, но е също с добро сърце като Ийт.
      Аз също се запитах с какво право Айтюл нарича къщата "моя" когато и тя е гостенка в дома
   на Ийт, но иска във всичко тя да се налага и да командори.
      И на мен Ийт ми харесва повече в сериите когато е с по-къса коса, някакси е по-младолик и
   секси. Въобше ГГ са прекрасни и затова станаха наши любимци.
       С нетърпение очаквам следващите серии, за да им се насладя на голям екран!
       Иначе съм зациклила на 56 серия и все още -3 седмици не мога да я завърша.

Привет!

Сийка, Hugнапълно те разбирам за 56 серия. И аз много трудно ги преодолях тази и последните три серии.И както пише Нади си беше голям рев.

Тези серии тази седмица са доста забавни и лично аз доста съм се смяла.
Много ми хареса Ийт в разговора със себе си в колата  и въпросът към себе си тя, Нур дали му е оставила разум?
Беше сладур. Joy Joy Joy и това за чуждия мъж и това, че е какво го интересува като му е бивша жена, а освен това е бивша жена и на друг мъж.В пет бързи изречения каза много неща, които му тегнат. Joy Joy Joy, много естествено, тюхкащо се, упрекващо към себе си и с още по-глямо тюхкане си каза, че в къщи го чака голяма беля. Прекрасен е Ийт love001 love001 txtloves

# 112
Здравейте и от мен!
Аз ще кажа, че Йит (Толгахан) ми е любимец.. Страшно красив и секси! Heart Eyes

Много добре изглежда облечен с ризи, Heart Eyes но много го харесвам, когато е в по спортно облекло. Сладурче!

Нур също е красавица.  И нея харесвам.

# 113
Великата манипулаторка Айтюл! Но този път няма да й минат номерата. Ийт й се опълчи - "моята сестра, моята къща".

# 114
Сезон 2
Епизод 48

- Устремили сте се към голяма кариера?
- Няма ли да ме попиташ нищо?
- Единият от немците излезе познат на бившата ми жена, какво от това? Какво ме засяга?

- А ти има ли да ми кажеш нещо, нещо, което трябва да знам, нещо, което е станало преди и сега трябва да науча за него? Слушам те!
- Не, не, няма нещо, което трябва да знаеш!

- Разказвай, мънистенце! Добре ли си, преодоля ли бурите?

- Не ти ли е неудобно, не ти ли е неудобно, само какви думи каза! Стига, стига, няма да те слушам повече! Разбираш ли?
- Не ме заплашвай така, лельо, не ме заплашвай! Не го прави!

- Лельо, умолявам те да извадиш съвестта си оттам, където си я скрила! Аз много добре разбирам мъката и гнева ти! От дете живея с тази мъка и този гняв. Твоята сестра беше моя майка, майка. Но не го прави, не превръщай момичето в жертвено агне. Това е твърде много дори за това младо момиче, то няма никаква вина!

- Лельо, ти си ми полумайка, винаги съм го казвал, но ти десетки пъти нарани любовта ми, уважението ми, вярата ми, предаността ми към теб, затворих си очите за всяка твоя грешка. За първи път, сега те моля за нещо. Моля те сега ти затвори очите си, заради мен, моля те, дай шанс на Ямур. Лельо, моля те не като твой племеник, моля те като твое дете!

- В теб виждам себе си. Когато бях 20-годишен носех същата броня и се преструвах на силен, а всъщност се криех. С теб си приличаме, защото и двамата бяхме наранени по един и същ начин.
- Ако ти си луда, то аз ... ти не ме познаваш, не знаеш що за човек съм. Като дойде Нур, питай я, тя ще ти каже що за човек съм.
- Болестта ти е предлог! Искам да опозная сестра си!

- Май се напрегна нещо? Тя ново гадже ли има?
- Млъквай, млъквай, тихо!

- Каква беше тази близост? Аз имам проблем с Ямур, а Нур води онзи мъж в дома си! Какво беше това държание? Държеше се засрамено, дори не можа да ме погледне. С това глупаво поведение изглеждаше още по-странно! Виж, братле, онзи човек не ми допадна!

- Като започнем работа заедно ще видите още много лица на Ийт Козан, нали!

# 115

На любителките на Бурак сега ми попадна тази негова снимка, но ще я сложа в спойлер, защото така ми се струва, че е правилно, когато публикуването не е в тема за него. Wink Peace
Скрит текст:

# 116
Благодаря за топлота посрещане в темата .
Искам да попитам още колко серии остават до финала?
Много  сладки бяха Ийт и Нур  вчера пред бара.
А днес Ийт как си говореше сам в колата.Сладурче ♡
Много ми допада и първата любов на Нур Фатих.С този мустак и как се подсмихва като види Нур и Ийт.Добър човек ми се струва ,че ще се окаже и ще е положителен образ.Може и да греша Simple Smile

За Елмаз ми е много мъчно SadОпитва се да се промени и полага усилия.
Назан имам чувството ,че не обича толкова Джахит .
Сестрата на Ийт е голяма дивачка Simple SmileМного ме радва .Свежа и готина е.

# 117
  • София

На любителките на Бурак сега ми попадна тази негова снимка, но ще я сложа в спойлер, защото така ми се струва, че е правилно, когато публикуването не е в тема за него. Wink Peace
Скрит текст:
Димана, тази снимка на Бурак е от сериала "Мъж по принуда" с Йозлем Йълмаз от "Незабравима". Я какъв е сладур  Heart Eyes

# 118
Търсих прозвище за Джахид и според мен той е "плужек". Joy Joy Joy

атанасова
Hug и на мен ми харесват  разговорите на Джахид с Ийт. Винаги му дава добри съвети, с едни изключения в началото и те бяха във връзка с Иджлял, че тя винаги е била под ръка на Ийт, че живее за него и т.н. Тогава му се ядосах. После почти винаги стоеше зад решенията на Ийт и най-вече оценяваше любовта между Нур и Ийт и ги поддикна  отново един към друг, затова си го обичам. Аз мисля, че Назан също не го обича, а обича повече това, което й осигурява като престиж в обществото и пари. Той е доста нещастен, защото се чувства необичан от жените до себе си. Може би затова е направил изневярата си с Елмас, която често питаше дали тя го обича.

Новият мъж около Нур Фатих наистина е доста привлекателен мъж. Харесва ми косата му, походката, стойката, общото му благо излъчване. Само обръщението към нея от детските години, което нашите са превели като "Мънистенце" ми дойде в повече.
  Ийт веднага усети, че има един съперник, кйто би могъл да го засенчи или измести." Локаторите" му работят безупречно. Доколкото Фатих, знаейки всичко за историята на Нур е Ийт ги наблюдава със странично  зрение и ги изучава в действителност какви са им отношенията. Той веднага определи пред Нур, че разводът й не е стандартен, че има нещо недоизказано. По-късно ще разбере колко недоизказано има между тези кълба от нерви и огън така наречените Ийт и Нур.  Joy Joy Joy

Другото ново лице в сериала Ямур е свеж образ, който направи заявка за добро присъствие в сериала и дразнещо присъствие в къщата Козанова, или както леля я нарече, нейната къща.
Ийт има много хубав подход към нея и все сравнява с подхода си към Нур.

Жестокостта на леля Айтюл започва да ескалира. За нея няма нищо мило и драго, освет нейното мнение и решение. Единствено  не устоя на Мерт, но и него го обработва чрез верната си "шпага" Иджлял, готова да жертва детето си, стига да има Ийт. Стана ми много смешно, когато Иджлял без да помисли предложи на Ийт Ямур да остане да живее при съседката и той щял да ходи да я вижда там. Ами не се ли обезпокои, че Ийт ще вижда точно тази съседка? hahaha hahaha hahaha

Нур си беше доста наивна в тази серия, особено с това писмо, но пък я приемам такава, защото я разбирам до болка , както и  нейната чистосърдечна душа,обяснявайки на Елмас, че нейната първа любов е Ийт. 

# 119
Благодаря за топлота посрещане в темата .
Искам да попитам още колко серии остават до финала?
Много  сладки бяха Ийт и Нур  вчера пред бара.
А днес Ийт как си говореше сам в колата.Сладурче ♡
Много ми допада и първата любов на Нур Фатих. С този мустак и как се подсмихва като види Нур и Ийт.Добър човек ми се струва ,че ще се окаже и ще е положителен образ.Може и да греша Simple Smile
За Елмаз ми е много мъчно SadОпитва се да се промени и полага усилия.
Назан имам чувството ,че не обича толкова Джахит .
Сестрата на Ийт е голяма дивачка Simple SmileМного ме радва .Свежа и готина е.
Чаровничка, мисля, че остават около 35 серии ако са по 1 час.
   А за  тези епизоди си напълно права. Толкова са сладки Нур и Ийт. Толкова са  влюбени, забавни в желанието си да впечатлят другия, но и да не го наранят, да са заедно, но и да запазят самостоятелността си. Луда (но в добрия смисъл) любов. Чисти, искрени, добронамерени и не можещи да дишат един без друг. Удоволствие е да ги гледа човек и да се наслаждава на забавните моменти с тях.

Общи условия

Активация на акаунт