"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 626
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Нещо ново от Амине

# 121
Благодаря за топлота посрещане в темата .
Искам да попитам още колко серии остават до финала?
Много  сладки бяха Ийт и Нур  вчера пред бара.
А днес Ийт как си говореше сам в колата.Сладурче ♡
Много ми допада и първата любов на Нур Фатих. С този мустак и как се подсмихва като види Нур и Ийт.Добър човек ми се струва ,че ще се окаже и ще е положителен образ.Може и да греша Simple Smile
За Елмаз ми е много мъчно SadОпитва се да се промени и полага усилия.
Назан имам чувството ,че не обича толкова Джахит .
Сестрата на Ийт е голяма дивачка Simple SmileМного ме радва .Свежа и готина е.
Чаровничка, мисля, че остават около 35 серии ако са по 1 час.
   А за  тези епизоди си напълно права. Толкова са сладки Нур и Ийт. Толкова са  влюбени, забавни в желанието си да впечатлят другия, но и да не го наранят, да са заедно, но и да запазят самостоятелността си. Луда (но в добрия смисъл) любов. Чисти, искрени, добронамерени и не можещи да дишат един без друг. Удоволствие е да ги гледа човек и да се наслаждава на забавните моменти с тях.

Еми, прекрасни снимки на Нур и Ийт  и отново чудесно резюме на серията! Благодаря! newsm51

# 122
    "Лельо, умолявам те да извадиш съвестта си оттам, където си я скрила! Аз много добре разбирам мъката и гнева ти! От дете живея с тази мъка и този гняв. Твоята сестра беше моя майка, майка. Но не го прави, не превръщай момичето в жертвено агне. Това е твърде много дори за това младо момиче, то няма никаква вина!

Лельо, ти си ми полумайка, винаги съм го казвал, но ти десетки пъти нарани любовта ми, уважението ми, вярата ми, предаността ми към теб, затворих си очите за всяка твоя грешка. За първи път, сега те моля за нещо. Моля те сега ти затвори очите си, заради мен, моля те, дай шанс на Ямур. Лельо, моля те не като твой племеник, моля те като твое дете!"

Много силен и въздействащ монолог, който не се нуждае от анализ. Аплодисменти за сценаристите и невероятния Толгахан.

# 123
Да сложа нашето красиво момче

Никой не може да ме убеди, че това е по-добро от нашето smile3503
Ми като цигле е, е да, хубаво цигле, но не е нашето изискано момче

# 124
епизода тази вечер беше забавен.Ядоса ме Ийт като се молеше на леля си многократно да остане-да я беше оставил да си тръгне

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 23:18 от zuzi_3185

# 125
Иска ми се Ийт да прочете писмото написано от Нур за Фатих и да започне да се шегува с нея.Би било доста забавно

# 126
Да сложа нашето красиво момче

Никой не може да ме убеди, че това е по-добро от нашето smile3503
Ми като цигле е, е да, хубаво цигле, но не е нашето изискано момче

Димана,
На 100%  те подкрепям, но какво да се прави, момичетата си харесват и Бурак и аз ще продължа да им пускам
 негови снимки.

Иска ми се Ийт да прочете писмото,което Нур е писала за Фат

zuzi, и това ще стане в 53 епизод!

# 127
   Айтюл показа  изключителната си  жестокост и не прояви капчица милост към болното момиче.
 Изгони я без да и мигне окото, макар че реално погледнато то няма никаква вина.
 Човек не избира родителите си и не може да отговаря за техните постъпки.

# 128
Цитат
Еми, прекрасни снимки на Нур и Ийт  и отново чудесно резюме на серията! Благодаря! newsm51
Димана, благодаря ти!
    А във връзка с Джахид напълно подкрепям думите ти:
Цитат
"и на мен ми харесват  разговорите на Джахид с Ийт. Винаги му дава добри съвети, с едни изключения в началото и те бяха във връзка с Иджлял, че тя винаги е била под ръка на Ийт, че живее за него и т.н. Тогава му се ядосах. После почти винаги стоеше зад решенията на Ийт и най-вече оценяваше любовта между Нур и Ийт и ги поддикна  отново един към друг, затова си го обичам. Аз мисля, че Назан също не го обича, а обича повече това, което й осигурява като престиж в обществото и пари. Той е доста нещастен, защото се чувства необичан от жените до себе си. Може би затова е направил изневярата си с Елмас, която често питаше дали тя го обича."
    Аз характеризирах Джахид като мъж, но като като брат той наистина се справя добре. Съпругът Джахид ме отвращава, но братът, който е единствената опора на Ийт ме радва!

Амине е много сладка на тази нова снимка, но мисля, че така е още по-добре! Обичам ги и двамата!

# 129

https://vk.com/video-45712272_456239291

С този невероятно интимент момент между Нур и Ийт ви пожелавам лека нощ!

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 23:40 от Dimana-nova1

# 130
Голяма част от епизода тази вечер беше забавен...Ийт ме разсмя с неговата ревност... Димана и Емили са написали голяма част от диалозите и размислите на Ийт...за което много благодаря  Hug
Айтюл е голяма вещица....Няма как да ми стане някога жал за нея....Какво е виновно момичето, че е дъщеря на убиеца на сестра й...та я изгони болна....Иджлял пък да стои момичето у съседите.....сакън да не си развали рахатлъка....Интересно, би ли се съгласила и Ийт да стои при сестра си у съседите.... Thinking
Много ми хареса това, което Ийт каза на леля си, но все едно думите бяха хвърлени на вятъра....Такова самочувствие, такова налагане да става на нейната.....И това ми било жена и майка.....
До утре с нови сили  Hug

# 131
Айтюл нагла до безобразие. Къде отиваш с това мини куфарче ? От къде пари, че и за нова къща със стая за Мерт Simple Smile
Момичета , не се удържах и гледах серии напред. Има много материал за коментиране.
Само да вметна, че понякога и Йит много ме ядосва. Върти или суче, но Иджлял и Айтюл много му стъпват на врата. Знаят къде му е болното място и удрят там. Поне не е чак такова мекотело като брат си. Въпреки това прекалено много ги слуша. Не знам какво сърце трябва да носиш, че да обичаш такъв мъж. Ако ще да е най-големия красавец с принципи и достойнства, това си е жив мазохизъм. Нур да му мисли, не и е лесно Simple Smile

# 132
Привет! Комична последна серия. Явно сценаристите и режисьорът са решили да разведрят малко обстановката. Разбирам Айтюл, че не иска да живее заедно с дъщерята на убиеца на сестра си и любовницата му. Ясно й е, че ако не заеме по-твърда позиция, момичето ще остане постоянно у тях. Не одобрявам изгонването на Ямур при положение,че е болна, естествено. Жалко, че Айтюл не се изнесе от къщата. Къде би могла да отиде да живее ли? Мисля,че и тя има дял във фирмата, следователно има някакъв доход. След като Нур, която няма нищо, успя да си наеме къща, защо не? Това обаче би предизвикало по-бързо уточняване на отношенията между Ийт и Иджлял, така че ги разбирам сценаристите защо Айтюл си остана в къщата на Ийт.
Не очаквах Нур да има за детска любов осемнадесетгодишен младеж, че и да му пише любовно писмо. Скрита лимонка. Като го знае Ийт какъв е ревнивец, има защо да се притеснява. А той е готов да се откаже от изгодна сделка, за да се оттърве от съперник на любовния фронт. Фатих определено ми хареса, засега разбира се. Де да можеше да започне отново връзка с Нур, но ми е ясно, че няма да стане.

# 133
Айтюл нагла до безобразие. Къде отиваш с това мини куфарче ? От къде пари, че и за нова къща със стая за Мерт Simple Smile
Момичета , не се удържах и гледах серии напред. Има много материал за коментиране.
Само да вметна, че понякога и Йит много ме ядосва. Върти или суче, но Иджлял и Айтюл много му стъпват на врата. Знаят къде му е болното място и удрят там. Поне не е чак такова мекотело като брат си. Въпреки това прекалено много ги слуша. Не знам какво сърце трябва да носиш, че да обичаш такъв мъж. Ако ще да е най-големия красавец с принципи и достойнства, това си е жив мазохизъм. Нур да му мисли, не и е лесно Simple Smile

Съгласна съм. Благодарен е на Айтюл, че ги е отгледалавярно е. Но как се опълчи срещу нея заради сестра си, а за Нур не е така. И аз се питам дали бих обичала такъв мъж и дали бих издържала на това.

# 134
Цитат
Съгласна съм. Благодарен е на Айтюл, че ги е отгледалавярно е. Но как се опълчи срещу нея заради сестра си, а за Нур не е така. И аз се питам дали бих обичала такъв мъж и дали бих издържала на това.
И Нур не издържа. Нали затова се разведе с него.

Общи условия

Активация на акаунт