Епизод 49
- В какъв човек се превърна, братле! Щом толкова ревнуваш върви при нея! Тя се прави на маймуна, за да те спечели отново! Сдобрете се, за да ви олекне на вас, да олекне и на нас и на фирмата, хайде!
- Дишай, братле! Всички могат да си отдъхнат, няма проблем! Дишай!
- Хайде на вас приятен скандал! Един съвет, внимавай какво ще кажеш, че да не се усети, че умираш от ревност!
- Кой, аз?Аз! Аз да ревнувам! Стига глупости, това беше едно време – преди ревнувах, но всичко свърши!
- Значи не ревнуваш?
- Приятели от деца, добре! Не, че толкова ме интересува или ревнувам, не, но нали ще работя с него, искаше ми се да разбера какъв е! Не, че ревнувам, от какво да ревнувам, от завития му мустак!

- Мачът е 90 минути, не го забравяй!
- Какво правиш? Виж я ти, виж! Виж какви ги върши! По дяволите, по дяволите, какво правиш? Ще останеш под ТИР-а.
- Толкова е лесно, нали! За теб е толкова лесно да постигнеш всичко, което искаш от Ийт! Да се сърди, колкото си иска, да побеснее, хоп, ще направиш някой номер и той пак ще е при теб, защото Ийт няма да издържи, когато ти се забъркаш в поредния проблем, защото Ийт е такъв!
- Празни приказки, празни приказки!
- В живота си освен теб и преди теб не съм обичала друг и хоп, първата ти любов е на сцената!

- Като скрих и не ти казах истината изпаднах в позицията на виновна! Направих сложно едно нещо, което е толкова обикновено и детинско! Ти си моята първа любов, ти си всичко за мен!
- Прав съм, да! Благодарение на теб се мразя, защото съм прав!
- Стана така заради моята и твоята ревност! Трябваше да ти кажа в началото, но не можах. Още не беше преглътнал Керем, не намерих смелост да ти кажа за Фатих!
- Не исках да ми запалиш главата, но ти го направи! Защо? Бил детско увлечение! Да ти вярвам ли?
- От глупост! Направих го от глупост!

.
. И на мен ми стана жално за Елмаз, все пак тя се промени към по - добро, а всеки заслужава втори шанс, но този плужек (Димана много ми допада определението ти) Джахид, пак ще се остави да бъде манипулиран, нямам думи за него. Нур си беше сладка с камиона, както винаги, а реакцията на Ийт 
)