"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 740
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  Много ми е интересно как мислят турците. Не може ли жена да има първа любов? И на мене ми стана много тъпо поведението на Нур. Постоянно стърчи и бяга по Ийт. Само се унижава.

Тъжно ми е за Елмаз. И майка й ще почине по мъка за дъщеря й. А за Джахид какво да кажа за него? Все тича по Назан. Въобще няма уважение към майката на бъдещето му дете. Като види Елмаз, му призлява. Не може изобщо да я търпи.

Назан е същата откачалка като Иджлял. Само един ненормален може да се хвърли така по стъпалата.

# 181
Аз пък бих го интерпретирала по друг начин.Вкарването на нови герой, на нови интриги  може да се разглежда и в смисъла до къде може да стигне човек  в злобата си в малодушието си и в любовта си.
Виждаме , че Айтюл не се спира  пред нищо въпреки случилото им се до сега.Гони болно момиче от къщата, прикрива глупостите на Назан, но не защото много и пука за Назан, а защото тя и е по удобна от Елмас.
Иджлял продължава да пада все по ниско
Джахид отново повярва на Назан, въпреки че го е лъгала цял живот
А Нур се бори въпреки всичко и всички

# 182
Момичета,какво уважение да има Джахид към Елмаз?Тя и до момента си е гадна,на всички е дала ясно да се разбере,че само пари,вили,къщи,богатства я вълнуват.Показвала е на Джахид,че не го обича,базикаше се с него,игра го влюбена в брат му.В една сцена шреди много време Елмаз крещейки се обясбяваше в любов на Йит ,му каза,че за да привлече вниманието му се задявала с НЕВЗРАЧНИЯ му брат....което Джахид чу.То само това да беше....
И някоя мацка по-горе писа,че се надявала Джахид по-нататък да забележи Елмаз,ами надявам се това да не стане,понеже тя не заслужавааа..Обича ли го според вас?
А колко да Джахид и това,че бил малодушен и го манипулирали лесно,според мен,Йит също толкова лесно го манипулират,заблуждават и т.н

# 183
Щеше да е интересно сценаристите да бяха оставили лелята да си тръгне от къщата.
Да видим тогава Иджлял какво ще прави без сивия кардинал.

# 184
Vali,
Сериалът се изчерпа по основната линия, чрез постоянните интриги и включването на нови герои или връщането на стари целят да поддържат зрителския интерес до финала.
     Аплодирам сценаристите, защото наистина успяват да поддържат зрителския интерес до финала. Пък и „Сега и завинаги“ (Asla Vazgeçmem) е сериал, който е излъчван в над 45 държави и отзивите са много добри. А както прочетох и в интервюто този сериал ще бъде излъчен и в Африка, Anguishedот което беше изненадан и самият Толгахан.
    Аз пък мисля, че основната линия изобщо не е изчерпана и ние има какво още да видим!

# 185
И още нещо ...

Толгахан Сайъшман бе попитан какво би казал за факта, че проектът "Черната перла" е приключил поради липсата на професионализъм в играта на Ханде, на което актьорът отговорил: "Не искам да отварям тази тема. Всичко, което беше обсъдено, е невярно". Следващата седмица "Черната перла" ще покаже последната 20 серия.

Скрит текст:
Diziyi Hande Erçel'in oyunculuğu mu bitirdi?

Kaynak: Gecce.com

https://www.gecce.com.tr/haber-diziyi-hande-ercelin-oyunculugu-mu-bitirdi

# 186
Бих казала, че основната линия не е изчерпана, ако Иджлял има реален шанс да си върне Ийт. Тя обаче е лишена от него от самото начало. Или Нур се събере с първия си любим. Или някой от главните герои да умре на финала. Аз на  сватбата на Нур и Ийт на финала не му казвам неизчерпана основна линия, след като от самото начало е ясно накъде ни водят.

# 187
Аз пък, ако не знаех за тяхното събиране щях да спра да гледам. Рядко се захласвам по сериали. Преди години се бях заплеснала по '' Огледален свят'' и видях края. Приключих веднага. След всички мъки и да умре главната героиня ми се вижда прекалено.

# 188
В "Огледален свят" наистина беше жесток края на главната героиня. И то само защото актрисата е искала да излезе от сериала, а са планирали трети сезон. С третия сезон не са имали успех и са приключили бързо. Съжалявам за спама.

# 189
Здравейте! "Огледален свят" наистина беше хубав сериал, но с този трагичен край....И след това "Пътят на Емир" не можа да просъществува.

# 190
  Здравейте  Hug

Една от сценаристките на Сега и Завинаги е Мелис Джевилек , която писа Огледален свят .  Главният герой ме плени  Mr. Green

Съпоставили красавците  но  тия рейти не ги разбирам.  Двамата са успешни актьори . Слуховете  са че ЧУ във фентъзито ще си партнира с Мелиса Памук от Кара Севдата . Не е потвърдено .   

https://www.youtube.com/watch?v=JnrcX8AGyX8

Назан   къв номер скрои уж Елмаз я бутнала да падне  #2gunfire

# 191
Ийт защо е толкова красив? Сладурче направо! Heart Eyes Всичко, което облече му стои супер.. И чувал да облече , пак ще му ходи!

Назан е отвратителна.

# 192
 Щото си поддържа тялото  и дрехите му стоят добре . Стилистите на сериала имат вкус .

# 193
  • Пловдив
Преди малко във фейсгрупата на филма видях снимка на актрисите, играещи Иджлял и Нур, лице до лице. Не е качествена, но пък кога иначе ще ги видим така Simple Smile

И още една с двете красавици рамо до рамо

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 15:03 от *Дорис*

# 194
  Здравейте  Hug

Една от сценаристките на Сега и Завинаги е Мелис Джевилек , която писа Огледален свят .  Главният герой ме плени  Mr. Green
   Съпоставили красавците  но  тия рейти не ги разбирам.  Двамата са успешни актьори .
https://www.youtube.com/watch?v=JnrcX8AGyX8
     Талантливи и красиви турски актьори. Признавам си, че  за Бурак чух тук в темата, не съм гледала нищо с него, но Çağatay Ulusoy и мен ме плени, а в последния си сериал "Вътре"  ( разбрах, че БТВ са го купили и ще го излъчват след  като приключи нашият сериал) беше ненадминат. Между другото и Арас Булут във "Вътре" ме впечатли, а сега в "Ямата" също показва невероятен талант. Играе страхотно!
     Ама този красавец Толга в момента ми е най-любим!

Общи условия

Активация на акаунт