Вали
Не съм напълно съгласна с теб. Хавизе умря ,защото видя в какво гнездо на оси ще живее дъщеря и ,видя как Джахит при първия удобен момент ще я изостави на произвола на съдбата. Точно алчната Назан е виновницата за това . Как можа тази змия да нанесе такъв фатален удар на бедната жена? Отвратителни същества са и трите змии ,но дори Иджлял почувства за миг съжаление към Хавизе... А по повод пиянството на Нур- всеки прави такива залитания
MAMA-AN
Подкрепям напълно. Мекотелото Джахит само си търси повод ,за да се върне при Назан и да захвърли Елмаз. Еми
И на мен ми хареса играта на Туче. Перфектно го изигра. Много тъжен епизод ,наистина. Имам подозрения ,че загубата на Хатидже много ще сломи Елмаз и брат и . Видя се ,че изобщо не са добре психически . Рухнаха напълно. Много ми е мъчно за нея. Остана без майчина подкрепа и опора. Добре ,че е ангелчето Нур за да има за какво да се хване. Джахит заслужено отнесе критики и крясъци от Емин . Малко му беше ,той си е за бой. Като първия страхливец избяга. Толкова ли няма капка обич от него към нея ,за какво пърхаше около нея след като разбра за чувствата и към Ийт? Това само действия на един наранен егоист ли бяха? Назан и той са си точно лика прилика. Много ми се иска Елмаз да го захвърли като бездомник-това заслужава. Да стане за смях пред всички.
Дими
Иджлял трябваше да види прегръдката и да се поболее от яд
защото именно с тези "грешки", понякога се получава по-добър баланс в душата на хората, а тези съдбовни грешки, може би ни предпазват от други, които сме допуснали, защото някой друг се е намесил в живота ни.....
не ми остава нищо друго, освен да цитирам думите ти.
сладур си сложила
хубава рокля на Иджлял. МноУ ми ареса .
, не е един....