"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 688
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Bulgaria
Здравейте момичета  Hug Hug

Вали  Hug Не съм напълно съгласна с теб. Хавизе умря ,защото видя в какво гнездо на оси ще живее дъщеря и ,видя как Джахит при първия удобен момент ще я изостави на произвола на съдбата. Точно алчната Назан е виновницата за това . Как можа тази змия да нанесе такъв фатален удар  на бедната жена? Отвратителни същества са и трите змии ,но дори Иджлял почувства  за миг съжаление към Хавизе...
А по повод пиянството на Нур- всеки прави такива залитания  Laughing Laughing Laughing На нея и дойде в повечко това винаги да е нащрек заради своенравността на Ийт ,както и това ,че постоянно трябва да е в обяснителен режим за своите действия. Всички я гледаха ,сякаш е убила човек  Laughing Laughing Laughing Ще ми е интересно каква ще е ролята на Фърат оттук нататък -в последните епизоди почти не се забелязваше

MAMA-AN Hug Подкрепям напълно. Мекотелото Джахит само си търси повод ,за да се върне при Назан и да захвърли Елмаз.

Еми  Hug И на мен ми хареса играта на Туче. Перфектно го изигра.
Много тъжен епизод ,наистина. Имам подозрения ,че загубата на Хатидже много ще сломи Елмаз и брат и . Видя се ,че изобщо не са добре психически . Рухнаха напълно. Много ми е мъчно за нея. Остана без майчина подкрепа и опора. Добре ,че е ангелчето Нур за да има за какво да се хване. Джахит заслужено отнесе критики и крясъци от Емин . Малко му беше ,той си е за бой. Като първия страхливец избяга. Толкова ли няма капка обич от него към нея ,за какво пърхаше около нея след като разбра за чувствата и към Ийт? Това само действия на един наранен егоист ли бяха? Назан и той са си точно лика прилика. Много ми се иска Елмаз да го захвърли като бездомник-това заслужава. Да стане за смях пред всички.

Дими  Hug Hug Иджлял трябваше да види прегръдката и да се поболее от яд  Laughing Laughing Снощи Ийт пак беше преметнат в офиса. Набързо го излъга  Laughing Laughing Laughing

# 286
Благодаря на profi_1  и Емили за подсказката към въпроса който зададох  Hug

Много ми харесаха думите на Ийт, казани с много обич....  "Много те обичам! Много силно! Много силно те обичам! Моя съдбовна грешка!"

Всички ние имаме така наречените "съдбовни грешки"

"съдбовен" - предопределен....неизбежен....съдбоносен....

А не виждам Ийт да е недоволен от съдбата си, че срещна Нур и, че се обичат......

Димана току що прочетох, че има друг превод на "Съдбовна грешка"...Сигурно е така, сигурно в оригинал героя казва нещо друго. Вече няколко пъти ми се е случвало преводачите на сериали излъчвани по наши тв, да допускат много сериозни грешки и да използват други думи или изрази, за да прикрият че копират преведените вече сериали от групите, които превеждат по време на онлайн излъчването....
Дори това да е причината на мен "Съдбовна грешка" ми харесва.... Peace защото именно с тези "грешки", понякога се получава по-добър баланс в душата на хората, а тези съдбовни грешки, може би ни предпазват от други, които сме допуснали, защото някой друг се е намесил в живота ни.....

# 287
Много ми харесаха думите на Ийт, казани с много обич....  "Много те обичам! Много силно! Много силно те обичам! Моя съдбовна грешка!"

Всички ние имаме така наречените "съдбовни грешки"

"съдбовен" - предопределен....неизбежен....съдбоносен....

А не виждам Ийт да е недоволен от съдбата си, че срещна Нур и, че се обичат......

Димана току що прочетох, че има друг превод на "Съдбовна грешка"...Сигурно е така, сигурно в оригинал героя казва нещо друго. Вече няколко пъти ми се е случвало преводачите на сериали излъчвани по наши тв, да допускат много сериозни грешки и да използват други думи или изрази, за да прикрият че копират преведените вече сериали от групите, които превеждат по време на онлайн излъчването....
Дори това да е причината на мен "Съдбовна грешка" ми харесва.... Peace защото именно с тези "грешки", понякога се получава по-добър баланс в душата на хората, а тези съдбовни грешки, може би ни предпазват от други, които сме допуснали, защото някой друг се е намесил в живота ни.....
MAMA-AN, не ми остава нищо друго, освен да цитирам думите ти.
      За мен  определението "съдбовна грешка" пасва идеално на тази безумна и изстрадана любов.

# 288

Eмии Hug bouquet сладур си сложила  Crazy Crazy

Хафизе  грижовна майка   не издържа  на лошотията на ония змии.

Джахит има  голяма вина за ситуацията  #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 15:29 от femmi2

# 289
За жалост такива змии има и в реалността - като трите грозии. И за съжаление добрите хора не издържат на лошотията им. Сценаристите много добре са ги обрисували.

Джахид не заслужава Елмаз и бебето.
Да се вземат с Назан и да си се надлъгват до край.

# 290
Света стана  материален . Не знаеш кой ти е враг и  приятел на когото да разчиташ .

# 291
Според мен определението "съдбовна грешка" към конкретния сручай, в който бе казано е неточно.
То може да се отнася за по-широко определение на техните отношения, но не и в този случай. Аз това исках да кажа. А дали тяхната среща е "съдбовна грешка" не мисля, защото е повече съдба, без никаква грешка що се отнася до Нур.
Освено това Ийт имаше късмета, че срещна това чисто същество Нур, в което се влюби съдбовно грешно.
Казвам така, защото все пак беше женен, когато се влюби в нея.
 А сега малко пияната Нур.

# 292
Прекрасна снимка, която много ми харесва

# 293
Димана Hug

Иджлял се изяде от яд .  Детото  е виновно че се разболяло  ooooh! хубава рокля  на Иджлял. МноУ ми ареса  .

# 294
Димана Hug

Иджлял се изяде от яд .  Детото  е виновно че се разболяло  ooooh! хубава рокля  на Иджлял. МноУ ми ареса  .

Феми, Hugточно, прекрасна майка, няма що.Ама кой ще пази Ийт? Добре, че е вярното куче Фърат да я информира, че да си "плете кошницата" и той.

Симпатичен колаж от Максим Солдатов

# 295
Мамче, това е за теб. Амине с твоя любимец. Не знам чия сватба е това.

Прекрасница Амине

# 296
Тук сценаристите по интересен начин представят образите на майка и дъщеря - Айтюл и Иджлял....
В първия момент зрителя остава с впечатление, че Айтюл като майка постъпва много правилно - майката е единствения човек, който може да каже истината за постъпките на децата си, без в това да влага корист или с цел да обиди детето си....Да, ама не....Айнюл наистина казва много истини на дъщеря си, но не с цел да й покаже грешките, а влага корист....използва я, за да запази положението, което има  - финансова обезпеченост и имидж....Критикува Иджлял за яхтата, но в същото време тича да я отърве от отговорност...Уж упреква Иджлял за забременяването от Фърат, но пази лъжата й от Ийт - няма значение кой е бащата на бебето, което носи Иджлял, то е печелившия билет за щастието на дъщеря й и за сигурността на майката....И за  още за много подобни истории можем да се сетим.....
А Иджлял е от "милите хора" от които всеки трябва да се пази.....Пресен пример от снощния епизод....
Надменната Иджлял едва ли би забелязала една обикновена секретарка....Но интереса клати феса....Постарала се е  да проучи професионалния път на секретарката на Ийт и се развихри с баданарката....Колко умна и способна е секретарката, как заради качествата си се е издигнала.....но зад цялата тирада на хвалебствия постави едно условие - секретарката да й стане доносник...Т.е. веднага прозира, че  зад милата и любезна Иджлял, която говори само положителни неща, зад приветливото й поведение се крие една не много слънчева личност, с която е добре човек да бъде предпазлив....Ще видим ще има ли продължение и ще разбере ли секретарката, че е използвана....

Димана - благодаря за снимката - нямам спомен да съм я виждала...Ама аз имам много любимци  Embarassed   Grinning, не е един.... Naughty

# 297
Понеже всички се надяват Елмаз да биела шута на Джахид,който не я заслужавал...да ви попитам:
Елмаз обича ли Джахид?Споделете мнението си..То и аз се надявам да му бие шута и ако може да се появи трета -някоя наистина свястна жена,която ще го ОБИЧА.Понеже нито Елмаз,нито Назан го обичат.
Той не ,че мн на място и двамата с Ийт са мекушави и лесни за манипулиране,но малката шмекерка забременяла от него,100 пъти го прави на глупак,подиграва му се,и сега понеже претърпяла развитие нейната персона към добро ,Джахид трябва мигновено да откликне на нейните мераци.А той когато тичаше след нея ,а тя се държеше отвратително,трябва да го забрави много бързо.Назан и тя е отврат.
И да и на мене ми беше забавна сцената с Нур и Йит на купона...но само си представете един голям холдинг с мноого служители,уважавана и известна фирма като тази на Козан..и изведнъж шефа и бившата му съпруга с такава ситуация пред погледите на всички-мии...излагация си е и за двама им.Но най-вече за Йит защото тя Нур ,така и така си се държи странно, бягайки по коридорите на фирмата след Йит.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 17:13 от Morello_lips

# 298
'Щото Назан го обича,  нали?

# 299
Newly kазах,че се надявам трета да се появи,понеже тази и двете само богатства са им в главите,да съм написала,че тя го обича/Назан/?!Точно обратното съм написала...

Общи условия

Активация на акаунт