"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • On the sea
Добро утро! Страхотен епизод беше, няма какво да добавя към коментираното, съгласна съм! Еми и аз благодаря за резюметата, много мило от твоя страна.
Едно "откраднато" колажче

И за фенките на Кара севда, nadibuchi благодаря за клипчето, добре ми дойде за разсънване
(тези двамата също са много сладки:heartpulse:)

# 481
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро 😊
Има репортаж като са били на вечеря да празнуват годишнината и 14ти, под снимките от арабски превежда на английски, но колко е точно - ще се радвам ако има кой да преведе какво казват https://instagram.com/p/BfMDxr4H47n/
https://instagram.com/p/BfMHUjdHsql/

# 482
Добро утро, момичета!

Усмихнат, слънчев и позитивен ден!

И малко клюки за нашите любимци

Bir geccede üç kutlama!
Kaynak: hurriyet.com.tr

Скрит текст:
Bir geccede üç kutlama!
Önceki akşam Ulus'taki bir mekanda baş başa yemek yiyen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, bir geccede üç kutlama birden yaptı.
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 14 Şubat’ı erken kutladı. Önceki akşam Ulus'taki bir mekanda baş başa yemek yiyen çift, aslında üç kutlama birden yaptıklarını söyledi. Hem Sevgililer Günü’nü, hem Abazi’nin doğum gününü hem de evlilik yıldönümlerini kutladıklarını söyleyen Sayışman, “Bu gecce bizim için çok özel bir gecce. 1 sene çok çabuk geçmiş” dedi. Sayışman, eşine ne hediye aldığını ise açıklamadı.
Kaynak: hurriyet.com.tr

Kaynak: Gecce.com
https://www.gecce.com.tr/haber-bir-geccede-uc-kutlama

Три празненства в една нощ!

Предишната вечер, двойката Tolgahan Sayışman и Almeda Abazi, вечеряха заедно в едно заведение в района на Абази, оказа се, че съпрузите празнуват три празника в една нощ.
Толгахан и Алмеда  празнуваха едновременно рожденият ден на Алмеда, първата годишнина от сватбата и деня на влюбените - 14 февруари.
Толгахан каза: "Тази нощ е много специална вечер за нас. 1 година мина много бързо ", но не  обясни какво е получил като подарък от жена си.
Източник: hurriyet.com.tr

Mesut Özil'den Amine'ye ilk yasak!

Скрит текст:
Mesut Özil'den Amine'ye ilk yasak!
2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile İngiliz takımı Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Haziran ayında nikah masasına oturacak.
Amine Gülşe nikah öncesi müstakbel eşine bundan böyle rol alacağı dizi, klip ya da sinema filmlerinde öpüşmeyeceğine, yakınlaşma sahnelerini de kabul etmeyeceğine dair söz verdi. Mesut Özil kısa bir süre önce yaptığı röportajda şunları söylemişti: ''Almanya'da doğup büyümüş olabilirim. Ama Türk örf ve âdetlerine göre yetiştirildim. Nişanlım Amine de bunu gayet iyi biliyor.''

Kaynak: Gecce.com
https://www.gecce.com.tr/haber-mesut-ozilden-amineye-ilk-yasak

Във връзка със статията, която ви копирах Амине Гюлше отговори на слуховете, че Месут Озил й е забранил да играе в любовни сцени: "На мен самата не ми харесва да се целувам на  сцената, но ако нашата професия изисква това, актьорите трябва да направят всичко. Месут проявява разбиране "

Добро утро 😊
Има репортаж като са били на вечеря да празнуват годишнината и 14ти, под снимките от арабски превежда на английски, но колко е точно - ще се радвам ако има кой да преведе какво казват https://instagram.com/p/BfMDxr4H47n/
https://instagram.com/p/BfMHUjdHsql/

Миши, не можах да видя английски превод, но това, което пуснах с няколко думи е съдържанието на интервюто. Дано се намери някое момиче, което да ни преведе целия репортаж!

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 10:00 от Emiliya

# 483
През 2015 г. Толгахан получава наградата за Най-добър актьор.

# 484
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз не видях английски превод. С помощта на Гугъл по-главното:
Цитат
Журналист: Добър ден
Толгахан: Да, добра вечер
Журналист: Днес е Свети Валентин
Толгахан: Наистина е много специален ден за нас. Колко бързо мина последната година! Преди една година в същия ден имахме радостта да сключим брак и сега живеем със същия ентусиазъм, в допълнение към различни чувства и емоции, заедно.
Надявам се Бог да поддържа това ни щастие. (Тук се чува Алмеда да казва "Амин!") Бог да даде да останем ръка за ръка, докато смъртта ни раздели, и да преодолееме всички предизвикателства и трудности на живота заедно.
Журналист: Не е ли дошло времето да бъдеш баща?
Толгахан: Това е късмет. Да видим, ако е рекъл Бог ...
Журналист: Нека попитаме за подаръците, три празника празнувате. Пазите ли подаръците, които сте получили един от друг?
Толгахан: Не трябва да казвам това.
Дойдох, но не мога да обясня. Това е между нас.
Журналист: Има ли човек духовност?
Толгахан: Повечето от нас са в понеделник, и двете като че ли.
Алмеда: Аз съм много духовен, но Тулган малко нещо.
Tolghan: Да прости Бог, аз съм човек, който не чака подаръци, но правя изненади и да изберете подаръци за всеки друг, но ние сме понеделник най-важното за нас е по-важно от духовните дарби.

Журналист: Сега, след като приключи сериалът ти, ще ходиш ли на почивка?
Толгахан: Този път Алмеда ще отиде в Тирана (столицата на Албания). Аз ще бъде зает и ще планирам да изляза за почивка.
Попитан за филм с Жан-Клод Ван Дам
"Адвокатите и техният бизнес мениджър преговарят и нищо не е официално", каза Толгахан.
Журналист: Искате ли да снимате нещо такова?
Толгахан Да, нещо такова, разбира се, искам.
Червеното не го разбрах. Арабите са съкратили доста частта, в която го питат за филма с Ван Дам. Моля, някой разбиращ турски да ме допълни и поправи. Praynig

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 14:53 от profi_1

# 485

Цитат
Толгахан: Наистина е много специален ден за нас. Колко бързо мина последната година! Преди една година в същия ден имахме радостта да сключим брак и сега живеем със същия ентусиазъм, в допълнение към различни чувства и емоции, заедно.
Надявам се Бог да поддържа това ни щастие. (Тук се чува Алмеда да казва "Амин!") Бог да даде да останем ръка за ръка, докато смъртта ни раздели, и да преодолееме всички предизвикателства и трудности на живота заедно.
Журналист: Нека попитаме за подаръците, три празника празнувате. Пазите ли подаръците, които сте получили един от друг?
Tolghan: Да прости Бог, аз съм човек, който не чака подаръци, но правя изненади и да изберете подаръци за всеки друг, но ние сме понеделник най-важното за нас е по-важно от духовните дарби.

Толгахан: Този път Алмеда ще отиде в Тирана (столицата на Албания). Аз ще бъде зает и ще планирам да изляза за почивка.
"Адвокатите и техният бизнес мениджър преговарят и нищо не е официално", каза Толгахан.
Червеното не го разбрах. Арабите са съкратили доста частта, в която го питат за филма с Ван Дам. Моля, някой разбиращ турски да ме допълни и поправи. Praynig
Профи, благодаря за превода! Поне е пълен, а това с червеното ще си го интерпретираме! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз открих това от рускините, но те са много лаконични:
Във видеоклипа той е запитан: Съдейки по факта, че вашият проект прави финал, ще почивате ли?
Този път Алмеда ще работи, затова няма да можем да си починем заедно. Може би сам ще отида, ще видим.
"Тази нощ е специална за нас, прекрасна ...отлетяла една година."
Журналистите се интересуваха от подаръка, който той е дал, а Толгахан отговорил: "Няма да говорим за подаръци, нека остане между нас"
Ето и няколко снимки от интервюто

и отново:
Новое вчера наш красавчик отмечал праздник с женой Альмедой😃

14 февраля,день рождения Альмеды Абази и годовщина их свадьбы.И к тому же,день влюблённых,поэтому они отмечали три праздника сразу.На выходе,они ответили на вопросы журналистов.Они сказали: «Эта ночь для нас особенная,прекрасная...Пролетел год».Журналистов интересовал,какой подарок он подарил.На что,Толгахан ответил : «Не будем говорить о подарке,пусть это останется между нами»😜

# 486
Нова снимка на Толга

(готов е май сам да отиде на почивка)
и колажче

а ето и едно клипче, да се насладим на гласа на Толгахан!

# 487
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми  Hug, от тук от там по малко, и ще го скалъпим цялото.  Laughing Peace

Предната вечер, на галата на новия филм на Киво присъства Амине  Heart Eyes. В големия репортаж за събитието по Канал Д има доста дълго интервю с нея. Пускам линк към този момент от репортажа. https://youtu.be/ghDil5QKFos?t=337

# 488
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи ❤❤❤ Еми - страхотни сте - мерсиииии 😊

# 489

Еми  Hug, от тук от там по малко, и ще го скалъпим цялото.  Laughing Peace

Предната вечер, на галата на новия филм на Киво присъства Амине  Heart Eyes. В големия репортаж за събитието по Канал Д има доста дълго интервю с нея. Пускам линк към този момент от репортажа. https://youtu.be/ghDil5QKFos?t=337

Профи, никъде не открих превод. Пускам колаж оттам.

# 490

Тази вечер ще видим:

Приятно гледане!

# 491
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Цитат

Профи, благодаря за превода! Поне е пълен, а това с червеното ще си го интерпретираме! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз открих това от рускините, но те са много лаконични:
Във видеоклипа той е запитан: Съдейки по факта, че вашият проект прави финал, ще почивате ли?
Този път Алмеда ще работи, затова няма да можем да си починем заедно. Може би сам ще отида, ще видим.
"Тази нощ е специална за нас, прекрасна ...отлетяла една година."
Журналистите се интересуваха от подаръка, който той е дал, а Толгахан отговорил: "Няма да говорим за подаръци, нека остане между нас"
Ето и няколко снимки от интервюто

и отново:
Новое вчера наш красавчик отмечал праздник с женой Альмедой😃

14 февраля,день рождения Альмеды Абази и годовщина их свадьбы.И к тому же,день влюблённых,поэтому они отмечали три праздника сразу.На выходе,они ответили на вопросы журналистов.Они сказали: «Эта ночь для нас особенная,прекрасная...Пролетел год».Журналистов интересовал,какой подарок он подарил.На что,Толгахан ответил : «Не будем говорить о подарке,пусть это останется между нами»😜

Хубаво интервю - много мило говори Толга

# 492
Какво ще стане с този Фатих по нататък?В Нур ли е влюбен?Ако някой знае да ми отговори в скрит тескт.

# 493
Какво ще стане с този Фатих по нататък?В Нур ли е влюбен?Ако някой знае да ми отговори в скрит тескт.
И на мен моля.
И дали Джахид ще разбере че Назан сама се пльосна по стълбите
Е Ийт пък нищо ли няма да разбере от това какви ги е вършила Иджлял

# 494
Пропуснах и не видях как ножа на Фърат се оказа у Фатих.... Thinking

В този сериал много мекотели от мъжки пол....

Ех, че смешно стана тогава  Joy

Общи условия

Активация на акаунт