"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 637
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Сезон 2
Епизод 55

- Фърат, искаш ли да ти простя? Ще направиш ли всичко за мен?
- Каквото поискаш! Ще направя, каквото поискаш!
- Убий я, заради мен я убий! Убий Нур!

- Спокойно, Иджлял, спокойно, ще свърши! Даже вече е свършило! Тази нощ ще се събудиш завинаги от този кошмар! Успокой се!

- Тази вечер е моя, нали? Хайде тогава!

- Иджлял е по-опасна от всичко, което можеш да си представиш, защото няма граница! Амбициите й, егоизмът й, лъжите й нямат граница! Ако реши да те нарани е безмилостна докрай! Може да те нарани и с най-вулгарната лъжа и с някое невинно дете! Да, върнах си Ийт, въпреки всички клопки и игрички, но знам, че борбата ни няма да приключи, тя ще продължи цял живот!

- Иска ми се да имах вълшебна пръчица, щях да спра времето снощи, завинаги!
- Не се тревожи! Всяка сутрин, когато се събуждам ще виждам очите ти! Всяка следваща нощ ще бъде като предишната!
- Много те обичам!
- И аз теб!

# 496
Какво ще стане с този Фатих по нататък?В Нур ли е влюбен?Ако някой знае да ми отговори в скрит тескт.
И на мен моля.
И дали Джахид ще разбере че Назан сама се пльосна по стълбите
Е Ийт пък нищо ли няма да разбере от това какви ги е вършила Иджлял

Привет с днешна дата.

В тази серия Нур и Ийт бяха прекрасни в интимността си. Желаещо, нежно, закачливо и много любовно изиграха сцената на свещите и сутрешното събуждане. Бяха красива любовна двойка.

Хареса ми Нур,че отиде на коктейла на Иджлял и че я поздрави, като й каза, че най-после Иджлял си има и друго занимание. Хареса ми дързостта на Нур и се подразних от поведението на Ийт към нея, който й държа пак тон и я порицаваше затова, че е дошла и то осбенно с Фатих. Отново ревността му избуя и си пусна грубият тон към Нур. Тя обаче кокетно и закачливо по женски го "обезоръжи" и стана така, че се събудиха заедно. Много хубав замисъл на сценария.
Подразни ме в тази серия пък друг похват на сценария, който ми беше в повече и това е опита на Фърат да убие Нур по заповед на Иджлял. И слава Богу, че Фърат не успя, макар, че тръгна към Нур с ножа, но се и колебаеше, което после почти изкрещя на  Иджлял, оправдавайки се защо не е успял.
Иджлял втори път посяга към живота на Нур и се радвам, че в сценария това отминаваше леко и без фатален изход.
Фатих усети, че нещо у Фърат не е на ред, успя да усети ножа в джоба му и да го вземе. Фатих започнаха да го представят като голям защитник на Нур и когато гледах първи път сериала това ме дразнеше, но после искрено харесах Фатих, защото той се оказа достоен мъж, нищо, че  и той допусна   грешка към Нур. Имаше моменти, в които като че ли исках Нур да бъде с Фатих, а не с Ийт, защото предстоят още катаклизми между Нур и Ийт, за които е виновен в повечето случаи Ийт.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 21:54 от Dimana-nova1

# 497
Красив Кенан

# 498
Димана
в последните епизоди и мен ме дразни Ийт. Не видях причина - да не разстройват Мерт - за да го играят  с Иджлял като съпрузи - излизат от къщата и тя го държи като съпруг под ръка, а от Ийт никаква реакция....В същото време той изпитва неистова ревност, когато види Нур с Фатих...
Добре, Нур се съгласи да стои на страна докато дойде времето Ийт да каже на Мерт, но не така чоджум...Когато видя, че Иджлял е пристигнала в хотела където фирмата имаха съвещание, на вечерята веднага седна при Иджлял и леля си, макар, че разбра защо двете са там....Ийт за мен не се държи по мъжки....Приказва едно, а върши друго....
Дано с мнението си да не подразня някое момиче...

# 499
Димана
в последните епизоди и мен ме дразни Ийт. Не видях причина - да не разстройват Мерт - за да го играят  с Иджлял като съпрузи - излизат от къщата и тя го държи като съпруг под ръка, а от Ийт никаква реакция....В същото време той изпитва неистова ревност, когато види Нур с Фатих...
Добре, Нур се съгласи да стои на страна докато дойде времето Ийт да каже на Мерт, но не така чоджум...Когато видя, че Иджлял е пристигнала в хотела където фирмата имаха съвещание, на вечерята веднага седна при Иджлял и леля си, макар, че разбра защо двете са там....Ийт за мен не се държи по мъжки....Приказва едно, а върши друго....

Мамче, Hug точно си го казала. PeaceНека не те настройвам предварително, но Ийт има още по-големи "издънки" към Нур оттук насетне. Имало е моменти, в които ми е идвало да го напляскам.
Предстоят големи катаклизми в техните отношения.И точно това ми бе интересно в сериала, за да видя какви решения ще предложат сценаристите, защото в живия живот имам поглед върху такава връзка на двама мои близки, които близо 20 години бяха в такъв триъгълник, а познавах много добре и третия участник.

# 500

Димана
в последните епизоди и мен ме дразни Ийт. Не видях причина - да не разстройват Мерт - за да го играят  с Иджлял като съпрузи - излизат от къщата и тя го държи като съпруг под ръка, а от Ийт никаква реакция....В същото време той изпитва неистова ревност, когато види Нур с Фатих...

MAMA-AN, подразних сееееее и то многооооо!

Не с лошо за мойто момче, което  е толкова ревниво, защото си обича Нур.
Мога сериозно да оспоря мнението ти, но не желая да влизам в полемика, да правя литературни анализи и да "разкоствам" коментара ти! Разбира се, това си е твое мнение и аз го уважавам, но не мога да се съглася.
Погледни този красавец! Може ли да му се сърди човек! Аз и Нур си го харесваме точно такъв!

Ето и Ийт  глава го заболя!

# 501
Някъде ми  беше попаднала информация, че Амине може да пее много добре.
Сега поглеждайки какво пишат рускините ми излезе това клипче с нейно изпълнение.

https://vk.com/video-77223212_456239045

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 23:13 от Dimana-nova1

# 502
Емили знаех, че ще се подразниш, но както казваш това си е моето мнение...Иначе и аз харесвам Ийт, но стига вече с тази благодарност към леля му, за това, че ги е отгледала и той до гроб ли ще й бъде задължен. Хареса ми какво  каза на Айтюл в снощния епизод, но думите му не се покриват с действията, които виждам тази вечер....
Веднага се самоглобих  Grinning Едно колажче за теб  Hug

# 503

Емили знаех, че ще се подразниш, но както казваш това си е моето мнение...Иначе и аз харесвам Ийт, но стига вече с тази благодарност към леля му, за това, че ги е отгледала и той до гроб ли ще й бъде задължен. Хареса ми какво  каза на Айтюл в снощния епизод, но думите му не се покриват с действията, които виждам тази вечер....
Веднага се самоглобих  Grinning Едно колажче за теб  Hug

MAMA-AN, знаеш ти с какво да ме подкупиш! Веднага забравих, че ми критикуваш момчето!

Страхотен колаж! Обещавам утре да  се аргументирам за несъгласието си, че сега съм в разгара на екшъна - стигнах до 60 епизод!

# 504
Със смесени чувства съм към днешната серия, малко постна беше. Любовните сцени само бяха супер!

Фарат и той е мекотело, как не се спря. Неговата любов към Иджлял е същата като нейната към Йит. Едно към едно - просто мания.

Фатих ми допада, да видим натам как ще се държи.

Ийт и мен ме дразни - толкова сляп човек, не вярвам че съществува. Лошото е, че дори накрая пак няма да разбере всички гадости, които сътвориха леля му и Иджлял.

# 505
https://vk.com/video-45712272_456239758

Амине на филмовата премиера. Какво ли казва?

# 506
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не виждам клипа от Контакта, но предполагам е същото, което слагах от Ютюб по-рано днес.
Казва, че е щастлива, всичко е много хубаво, майка и и тя е щастлива с такъв кандидат-зет. В момента нещата са - тя има работа тук, а Месут - там, но това не им пречи. Някой от журналистите подхвърля, че щеше да им е по-добре, ако Месут е във Фенербахче, на което Амине през смях отговаря, че в такъв случай предпочита да е в Галатасарай. По-нататък не разбрах какво се шегуваха за Анталия, както и накрая какво каза Амине. Peace

Амине пее много добре и има много приятен глас. Ако не сте го слагали в темата, ето това е песента и от конкурса Мис Турция. Знаете, че има кръг с таланти. Peace

Имаше питане дали се разбира, че Назан е паднала сама - не, не се разбра. Както и Иит не разбра за всички лъжи и гадости сътворени от Иджлял и лелята.
Какво ще стане с Фатих? Фатих
Скрит текст:
е влюбен в Нур, но какво ще стане по-нататък няма да кажа.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 01:17 от profi_1

# 507
Димана, Zvetanka, Профи, благодаря за клипчетата. Тази красавица Амине не може да се подмине. Надарено момиче - визия, талант, глас! Страхотна е!
Някъде ми  беше попаднала информация, че Амине може да пее много добре.
Сега поглеждайки какво пишат рускините ми излезе това клипче с нейно изпълнение.
https://vk.com/video-77223212_456239045

Амине пее много добре и има много приятен глас. Ако не сте го слагали в темата, ето това е песента и от конкурса Мис Турция. Знаете, че има кръг с таланти. Peace

# 508
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Не виждам клипа от Контакта, но предполагам е същото, което слагах от Ютюб по-рано днес.
Казва, че е щастлива, всичко е много хубаво, майка и и тя е щастлива с такъв кандидат-зет. В момента нещата са - тя има работа тук, а Месут - там, но това не им пречи. Някой от журналистите подхвърля, че щеше да им е по-добре, ако Месут е във Фенербахче, на което Амине през смях отговаря, че в такъв случай предпочита да е в Галатасарай. По-нататък не разбрах какво се шегуваха за Анталия, както и накрая какво каза Амине. Peace

Имаше питане дали се разбира, че Назан е паднала сама - не, не се разбра. Както и Иит не разбра за всички лъжи и гадости сътворени от Иджлял и лелята.
Какво ще стане с Фатих? Фатих
Скрит текст:
е влюбен в Нур, но какво ще стане по-нататък няма да кажа.

Профи мила моя ❤❤❤❤ Благодаря за превода и за песента - не бях го гледала - много хубав глас и ми харесва как пее 😊

# 509
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ох и аз гледах 60ти .... нова Вълна започва с идва ...

Общи условия

Активация на акаунт