Няма какво да коментирам Иджлял. От един психично нестабилен човек, няма какво друго да се очаква. С лека ръка биха убили човек и после съвестта им няма изобщо да се обади. Дори ще се усмихват и ще се гордеят, че са убили човек. Това са болни хора, които заслужават единствено смъртна присъда, защото има вероятност да бъдат освободени от психиатричното отделение или да избягат. Такива хора са много опасни за обществото! Тези хора не могат да се излекуват никога.
Харесвам Фатих, защото той е истински мъж. Знае как да се държи с една жена. Докато Ийт, изобщо не знае как да се държи с една жена. Бих предпочела Нур да бъде с Фатих. Той щеше да бъде много добър съпруг на Нур. Щеше да я носи на ръце и никога нямаше да й повиши глас и да я наскърби.
Елмаз все повече ми харесва. Но горката тя, пак ще бъде наранена от Джахид. Дори ще отвлече бебенцето й.
Доколкото съм разбрала от гледането на картинки в края на сериала, Ийт така и не разбира за подлите лъжи и интриги на Иджлял и леля си. Не разбира какво са причинили на любимата му. Не разбира какво е направила Иджлял със сина им Мерт. За мене много тъпо завършва сериалът. Трябваше Ийт да разбере цялата истина за Иджлял и леля си. Трябваше да отнеме правото на Иджлял да вижда Мерт.
По принцип, в сериалите които съм гледала, голяма част от гадостите които са били причинени са разбират от главния герой...Тук ще се "замаже" всичко доколкото разбирам...и три дни яли, пили и се веселили....
)