Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 416
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
Момичета, трябва ми яката за шиацу масаж, тази с дръжките, тъй като имам едно доста дълго продължило схващане във врата и долната част на гърба. Някой да я е виждал някъде останала

Преди два дни гледах в Младост 3

# 136
  • shumen
Ако не ми хареса стока бих я върнала щом може.И аз като Тета не държа ненужни вещи у дома.

# 137
Каква "ненужна вещ" е нещо, на което не ти е допаднало вкуса? Че то аз, каквото съм капризна, трябва да им връщам 20-30% от нещата. Онзи ден купих сирене Родна стряха - грам не ми хареса, а една лютеница се оказа с кимион и също грам не ми хареса. Трябваше да ги върна ли? Представяте ли се какво ще стане, ако всеки тръгне да връща нещо, защото не му е допаднало като вкус?

# 138
  • София
Много пазарувах вчера, сметка 160 лв и стотинки, какво взех толкова.. ми две торби, е тежки бяха, ама чак пък толкова... нищо де, взела - дала. Сиренето на Sofra и от онова в металните кутии, то пък взели, че го увеличили, нали беше 12 лв , сега станало 15 лв. и други меки сирена,  крема-сирене и е много близо до Филаделфия, харесвам го, пармезан, моцарелка за печене,  масло на количесто, е , три пакета + 3 бр от   ирландското без сол , беше намалено, не съм взимала от него ще споделя дали е добро.  Прошуто, обичам го,  някакво саламче, ама е вносно, итал. се води, не е лошо, но можеше и по-добро да е, забърсах последните кроасани, че беше вече 21 ч.  и нещо , не са лоши с шунка и кашкавал, но предпочитам натюр, завъртях се около бисквитите - пропуснах ги, после шоколадите - пропуснах и тях, взех сметана  за разбиване на количество, суха мая и е много  добра,  на Белбаке,  и шоколад за топене на количество, бадеми  - пръчици белени , месо не взимам оттам, но пък имаше разкошна, дебела, плътна сьомга - 2 пакета гепих веднага,  търсих си сушени доматки в едни пластмасови кутийки, ама ги няма, само в бурканчета, но имат много мазинна и не ги харесвам, пак се завъртях, то хора нямаше, дрехите - отчайващи, имаше робот - 40 лв не ме интересува, но ви давам инфо, ако някой си търси, машинарийки  разни, не ме интересуват, хартия за печене на количество и домакинска хартия на количество, взех и един ексфолиант за лице, някой сподели, че е добър, ако се обрина ще го душна после  - цена, ми никаква 2 лв и нещо, едно семейство си споделяха за един итал. сладолед, че е много добър и него забърсах да не се мина случайно, бутер тесто взех,
 микс замразени плодове , много са добри,  препарат за под - аз съм доволна върши ми работа, нямаше таблетки за миялната..  хм, аз ли не ги намерих, зехтини имаше всякакви от 9 до 12 лв/литър, гръцки,  но не ми трябва в момента, пропуснах го, кафе на Лаваца намалено на 6 .70  лв ли беше , но нямаше 7 лв,  взех 3 пакета, зеленчуците за мен там не са добри, но бананите бяха по 1.80 лв намалени гепих и тях, да не се мина случайно, ама са много хубави, огромни и много сладки, какво друго.. праз, магданоз, чери доматки не са хубави, като твърди топчета са,  какво друго.. нищо.

За омекотителите, много ги ползвам, при всяко пране, купувам от Метро професионален на Ленор, на цвят е син  5 л.,  ако не се лъжа и е само 15 лв, даже беше и по 12 л в ,ама са го вдигнали като цена, разкошен е, не знам дали ще мога да пусна снимка, защо съм на новата версия, но ще опитам.. не , не мога, не зная как става, а и не искам да зная, но това е друга тема. Дрехите ми ухаят прекрасно и дълго време до следващото пране.
И последно да ви попитам, защо не ме пуска да публикувам в старата версия, изписва ми......" по-малко от 80 знака"..... и не може да се публикува, някой сеща ли се да ми каже , как да го оправя. Благодаря!

# 139
Марчева, ако все пак успееш, пусни снимка bouquet

# 140
  • София
И последно да ви попитам, защо не ме пуска да публикувам в старата версия, изписва ми......" по-малко от 80 знака"..... и не може да се публикува, някой сеща ли се да ми каже , как да го оправя. Благодаря!

Над полето за отговор има заглавие, което започва с "Re: Лидл 112 ...." Или изтрий изобщо заглавието, или само "RE:" и ще стане.  Wink  Получава се, когато заглавието е твърде дълго и с допълнителните букви "RE" за реплика, става още по-дълго.

# 141
Някой може ли да даде отзиви за уреда, за сплитане на коса?

# 142
Абе Мише...оня зехтин беше като пелин. Горчив довашен критски ползвам от години, ама лидълския беше нещо объркан. Не съм по леките зехтини, та небцето ми е тренирано , да уточня.

Мисля че е признак на криворазбрана скромност някаква  да се държат уреди, които няма да се ползват, вместо да се върнат.

Така сме възпитани явно, свикнали сме, че е нещо нередно връщането на стока, от която не сме доволни. И аз в този дех всеки път се червя и потя, когато се възползвам от това ми ПРАВО, но работя в тази посока...😊

Готовата смес за мъфини ми хареса. За мързелани като мен е идеална...

# 143
  • София
Скрит текст:
Много пазарувах вчера, сметка 160 лв и стотинки, какво взех толкова.. ми две торби, е тежки бяха, ама чак пък толкова... нищо де, взела - дала. Сиренето на Sofra и от онова в металните кутии, то пък взели, че го увеличили, нали беше 12 лв , сега станало 15 лв. и други меки сирена,  крема-сирене и е много близо до Филаделфия, харесвам го, пармезан, моцарелка за печене,  масло на количесто, е , три пакета + 3 бр от   ирландското без сол , беше намалено, не съм взимала от него ще споделя дали е добро.  Прошуто, обичам го,  някакво саламче, ама е вносно, итал. се води, не е лошо, но можеше и по-добро да е, забърсах последните кроасани, че беше вече 21 ч.  и нещо , не са лоши с шунка и кашкавал, но предпочитам натюр, завъртях се около бисквитите - пропуснах ги, после шоколадите - пропуснах и тях, взех сметана  за разбиване на количество, суха мая и е много  добра,  на Белбаке,  и шоколад за топене на количество, бадеми  - пръчици белени , месо не взимам оттам, но пък имаше разкошна, дебела, плътна сьомга - 2 пакета гепих веднага,  търсих си сушени доматки в едни пластмасови кутийки, ама ги няма, само в бурканчета, но имат много мазинна и не ги харесвам, пак се завъртях, то хора нямаше, дрехите - отчайващи, имаше робот - 40 лв не ме интересува, но ви давам инфо, ако някой си търси, машинарийки  разни, не ме интересуват, хартия за печене на количество и домакинска хартия на количество, взех и един ексфолиант за лице, някой сподели, че е добър, ако се обрина ще го душна после  - цена, ми никаква 2 лв и нещо, едно семейство си споделяха за един итал. сладолед, че е много добър и него забърсах да не се мина случайно, бутер тесто взех,
 микс замразени плодове , много са добри,  препарат за под - аз съм доволна върши ми работа, нямаше таблетки за миялната..  хм, аз ли не ги намерих, зехтини имаше всякакви от 9 до 12 лв/литър, гръцки,  но не ми трябва в момента, пропуснах го, кафе на Лаваца намалено на 6 .70  лв ли беше , но нямаше 7 лв,  взех 3 пакета, зеленчуците за мен там не са добри, но бананите бяха по 1.80 лв намалени гепих и тях, да не се мина случайно, ама са много хубави, огромни и много сладки, какво друго.. праз, магданоз, чери доматки не са хубави, като твърди топчета са,  какво друго.. нищо.
За омекотителите, много ги ползвам, при всяко пране, купувам от Метро професионален на Ленор, на цвят е син  5 л.,  ако не се лъжа и е само 15 лв, даже беше и по 12 л в ,ама са го вдигнали като цена, разкошен е, не знам дали ще мога да пусна снимка, защо съм на новата версия, но ще опитам.. не , не мога,
Скрит текст:
не зная как става, а и не искам да зная, но това е друга тема. Дрехите ми ухаят прекрасно и дълго време до следващото пране.

Това ли е препоръчаният Ленор?
Скрит текст:

# 144
Включвам се и аз в темата😊
Днес си купих яке,много ми хареса, НО съм бременна ( вчера ми беше термина )😁и както става ясно няма вариант да преценя дали ще ми стане след като родя, та въпроса ми е срока за връщане на стоки 1 месец ли е?
Имай предвид, че е много вероятно като родиш първите месеци да си като бременна в 5 месец. Аз чак след година бях в норма, а дрехите от следродилния период после ми бяха големи.

# 145
Каква "ненужна вещ" е нещо, на което не ти е допаднало вкуса? Че то аз, каквото съм капризна, трябва да им връщам 20-30% от нещата. Онзи ден купих сирене Родна стряха - грам не ми хареса, а една лютеница се оказа с кимион и също грам не ми хареса. Трябваше да ги върна ли? Представяте ли се какво ще стане, ако всеки тръгне да връща нещо, защото не му е допаднало като вкус?

Значи, аз за уреди специално не споря, щом може добре. Но да започнем да връщаме храни и препарати, които не са ни допаднали, вече е смешно, да.
Връщала съм само веднъж уред - за масаж на краката беше, когато отворих кутията в книжката пишеше, че не се препоръчва при бременност и разни други състояния. Върнах всичко, както си беше опаковано, нищо не бях разопаковала. Ако уредът също не отговаря на описаното и очакванията, ок. Машинките наистина бяха скапани, не знам защо и брат ми не я върна тогава - не става, дават да го върнеш и точка.
Но да не ми допадне сиренето/зехтина/омекотителя и да се изтипосам да го върна - еми не! Просто повече не го купувам. Ако е развалено и извън срок на годност, нали, ама не ми допадна на вкус, ъ.

# 146
Ок, не връщай. Но не може да казваш на другите, които връщат в съответствие с политиката на магазина, дали да връщат или не.

# 147
Ок, не връщай. Но не може да казваш на другите, които връщат в съответствие с политиката на магазина, дали да връщат или не.
Не, и нахапаната вафла си върни, няма проблем, просто изразявам личното си мнение, че има някаква граница. За теб явно е друга. Нищо на никой не налагам, споделям гледна точка, както виждаш - хората настина си връщат всичко. Което пък мен няма да ме накара да спра да се чудя, а тях да връщат, защото може. Точка, спор няма, различни гледни точки просто Wink

# 148
Може ли мнение за завесите за баня и за душ слушалката!

# 149
  • Някъде по Дунава
Здравейте. От утре има в каталога четки за изправяне на косата. Някой има ли отзиви за продукта? Аз търся по скоро приглаждане, а не изправяне като с преса, права ми е косата.

Общи условия

Активация на акаунт