Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 348
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Гледах днес якетата. Не са лоши, но са вталени и сякаш с един номер по-малки. Циповете,
 особено на ръкавите не работеха добре.

# 106
  • София
Тези якета дали ще ги има и утре, че днес ми е невъзможно да стигна до лидл или ще ги приберат понеже промоцията е "само в събота"?

# 107
  • София
Ако не са продадени би трябвало да ги има.
Направи  ми впечатление, че ЛЕД лампите ей така си стоят. Много малко са купени от тях.

# 108
здравейте , някой дали е купувал омекотител DOUSSE? днес го отворих, но ми се стори много рядък, като водичка, дали и другите са така или да търся бележката да го връщам?

Бих се притеснявала ако е гъст и пресечен, дори на парцали.

Иначе си е твое право да го върнеш, без обаснения.

# 109
  • Бургас
здравейте , някой дали е купувал омекотител DOUSSE? днес го отворих, но ми се стори много рядък, като водичка, дали и другите са така или да търся бележката да го връщам?

Такива са всичките. Аз не ги харесвам, не омекотяват, аромат не остава след пране. Бяха пуснали едни от лимитирана серия - лилав, оранжев и червен, те са много хубави. Виж дали няма изостанали при вас (гледам тук още има).
Бисквитите с масло са на голяма почит у нас. Децата много ги харесват.

# 110
Грешно си мислите, че ако омекотител или течен са по-гъсти, са и по-качествени.
Нищо общо няма гъстотата. Влагат сгъстители именно с цел продукта да е по-привлекателен за домакинята. Както стана ясно и от питането....търси се да е гъсто 😆
Та това че е рядък да не ви притеснява.

# 111
Simple Smile)) не търся да е гъсто, но реших, че е разреден, иначе взех такъв червен пясъчен, много интересна опаковка и хубав аромат, дано остава след пране. Не взимам омекотители, но този ме привлече с опаковката и взех за проба, няма да го връщам, търсих в нета снимка, за да го покажа , но не намирам, благодаря ви Simple Smile))

# 112
  • Бургас
Грешно си мислите, че ако омекотител или течен са по-гъсти, са и по-качествени.
Нищо общо няма гъстотата. Влагат сгъстители именно с цел продукта да е по-привлекателен за домакинята. Както стана ясно и от питането....търси се да е гъсто 😆
Та това че е рядък да не ви притеснява.

Така е, ама техните са съвсем като вода. А и на нашата твърда вода, работа не вършат.

# 113
Не ползвам отдавна омекотители.
Течните препарати са 90% вода и сгъстители. Омекотителите далеч не са по-различни в това отношение.
Работата я вършат останалите 10% съставки.
Ако е по-гъст....това озн., че просто има повече сгъстители. Не че има повече от другите съставки...

# 114
  • у нас
Включвам се и аз в темата😊
Днес си купих яке,много ми хареса, НО съм бременна ( вчера ми беше термина )😁и както става ясно няма вариант да преценя дали ще ми стане след като родя, та въпроса ми е срока за връщане на стоки 1 месец ли е?

# 115
Хора, не разбирате ли, че това постоянно връщане на стоки за щяло и нещяло им вдига цената, а качеството им пада?!!
Прави ми впечатление, че това е някаква масова практика която не носи нищо добро...

# 116
Промениха го на три месеца

# 117
Бих се притеснявала ако е гъст и пресечен, дори на парцали.
Иначе си е твое право да го върнеш, без обаснения.
Е, сериозно ли ще го приемат обратно и това? Че аз мога да изсипя какво ли не в това шише, несериозно е някак си. Да взема от бебешката храна, да я отворя да я подуша и понеже не ми харесва на миризма - да я върна. Ми... не е ок. Говорим за евтин омекотител за 3-4 лв. все пак, има неща, за които сами трябва да си дадем спирачка за връщане, лично мнение.
Иначе си е по-рядък самият омекотител. Аз не го харесах - много хубава миризма имаше, този които бях взимала, но реално нищо не остава след пране. За омекотяване не мога да преценя, те вече всичките са един дол дренки в това отношение. Използвах го де - за чаршафи, кърпи... А и ако пусна прането след сушилня, съвсем си заминава миризмата, било и на по-скъпите. От омекотителите за сега съм доволна само от гръцкия Soupline и турския Yumos (дефакто Коколино, но Коколино за нашия пазар ми е адско разочарование), от това, което мога да купя тук по супермаркетите съм доволна само Медикс Алвина.

# 118
  • sofiq
Хора, не разбирате ли, че това постоянно връщане на стоки за щяло и нещяло им вдига цената, а качеството им пада?!!
Прави ми впечатление, че това е някаква масова практика която не носи нищо добро...

На мен същото ми прави впечатление....някои клиенти започват да спекулират с това връщане на стоки.Случва се да не си нацели човек размера или модела ,но да купиш нещо без да знаеш ще ти стане ли изобщо.... Rolling Eyes

Друг е въпроса,че със слагане на една пробна в магазина,много от връщането на дрехи ще се ограничи.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 21:41 от ted.

# 119
Включвам се и аз в темата😊
Днес си купих яке,много ми хареса, НО съм бременна ( вчера ми беше термина )😁и както става ясно няма вариант да преценя дали ще ми стане след като родя, та въпроса ми е срока за връщане на стоки 1 месец ли е?

Като не може да прецениш, защо изобщо го купуваш?

Иначе якета имаше. Харесаха ми, но аз такива имам.
Днес успях все пак да си взема кокосова вода. Пробвах я, нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт