Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 337
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 90
А мастилото на печатите мие ли се?
Това с маркирането на дрехите хем е идея, хем ако не се пере..
И мен това ме интересува, че имам бебе в яслата.
Не се изпира от тъканта.Слагам буквичка отвътре на текстилния етикет или на вътрешната страна на самата дреха. Раниците също са ни надписани. Сега вече не е толкова необходимо по голям е и си познава дрехите ,а и няма напикани като в началото. На пантофите също може да се сложи на подметката или вътре на текстила.Избираш цвят в зависимост от това каква е дрехата.Хубавото е че мастилото не попива и да се види на другата страна на плата.
Благодаря ти!

# 91
 Записвам се в темата,за да следя ,защото от скоро започнахме да пазаруваме по-редовно от Лидл.
 Изобщо не ми е удобно да го посещавам -  вариант е точно час пик за нашия град и е кошмар, но го правим заради разнообразието от плодове и зеленчуци. Опитахме и месото - доволна съм .

Вчера взех боровинки и чери домати, които бяха на промоция - харесаха се , даже се изядоха за норматив. Взехме и ягоди - аромат на ягода, но вкус , на нещо различно (точно така си обяснявам какво е ГМО) Rolling Eyes

Хареса ни  Филе от сьомга и зелени маслини без костилка в малки пликчета.

Исках да купя сладко -киселия сос от тематичната седмица , но нямаше. Опитахме малките плодови млека с екзотични плодове - на детето му се осладиха , на мен -не.

От следващата брошура ще опитаме някои от био нещата и месото , което ще е с намаление . Simple Smile

# 92
  • Асеновград
От ръце се маха с мокрите кърпи за  почистване.

# 93
А някой с впечатления от фототапетите? Лесно ли се слагат, красиви ли са?

# 94
Ходих за яке аз, взех си единственото останало моя размер. Малко са умалени обаче и ми опъва, но пък ми харесва, а и нямам тънко яке, та ще си го задържа.

# 95
  • София
Много ни хареса хляба с чия. Не знам дали постоянно го предлагат, за грамажа е малко скъп, но си заслужава!.

# 96
  • София
Нали четката от следващата брошура хвалехме?  Ще ходя на пазар в понеделник за нея. Днес за пюренца Лупилу

И аз четката обмислям  Blush Не че нямам преси, маши и т.н. Ама ако върши работа за приглаждане и не гори косата..

Има ли топлина, гори, няма как за съжаление.

# 97
  • софия
От новата брошура ,ще се възползвам от Фереро бонбоните и свинското контра филе и бонфиле.
Козметичното отледало също го замислям.
Детските жилетки са качествени но малки размери.
Някой взима ри от био фастъченото масло и сиропа от агаве ?
Десертчетата от касите са 6бр.за 2.99лв и са хубави,детето ги яде редовно.

# 98
  • София
Момичета, случайно да сте виждали да е останала в някой от магазините в София сауна за лице?

# 99
Момичета, случайно да сте виждали да е останала в някой от магазините в София сауна за лице?
Аз виждах в Люлинския, преди 1 седмица. Кутията на сауната беше отваряна, ако това не ти пречи.

# 100
И мен това ме интересува, че имам бебе в яслата.
Не се изпира от тъканта.Слагам буквичка отвътре на текстилния етикет или на вътрешната страна на самата дреха. Раниците също са ни надписани. Сега вече не е толкова необходимо по голям е и си познава дрехите ,а и няма напикани като в началото. На пантофите също може да се сложи на подметката или вътре на текстила.Избираш цвят в зависимост от това каква е дрехата.Хубавото е че мастилото не попива и да се види на другата страна на плата.

Благодаря за идеята!:blush:

# 101
Памперсите Лупилу различни ли са от Тожур като качество, по-хубави ли са? Аз бях много доволна от Тожур.

Стелките дали са хубави? Аз си взех за зимата алуминиеви като бяха пуснали и наистина изолират и държат топло. Чудя се дали да не си взема за работа сега за топлия сезон, че цял ден съм на крак да не ме болят краката....Някой има ли точно от тези?

Днес взех от бисквитките с масло на Sonday (не помня кой ми ги препоръча). Много ми харесаха и на мен дори Simple Smile 1,50лв струват 200гр. Тези дето са от френската седмица ги нямаше или поне аз не ги видях.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 15:10 от ShikeR

# 102
здравейте , някой дали е купувал омекотител DOUSSE? днес го отворих, но ми се стори много рядък, като водичка, дали и другите са така или да търся бележката да го връщам?

# 103
  • София
Много странно - снощи писах, а сега поста ми го няма.
Не беше извън темата, но защо са ме затрили....
Ще повторя написаното, дано оцелее този път.
В старата тема някой питаше за термоса - отвора му е около 3 пръста.
Лесно може да се измие с четка за бутилки.
Няма клапа на капачката за  допълване.
Моя няма и дръжка, но е купуван от Лидл в чужбина.

# 104
  • Асеновград
Много странно - снощи писах, а сега поста ми го няма.
Не беше извън темата, но защо са ме затрили....
Ще повторя написаното, дано оцелее този път.
В старата тема някой питаше за термоса - отвора му е около 3 пръста.
Лесно може да се измие с четка за бутилки.
Няма клапа на капачката за  допълване.
Моя няма и дръжка, но е купуван от Лидл в чужбина.

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт