Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 306
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 75
Мокрите кърпички на lupilu хубави ли са,или са с гадната бебешка миризма?
В смисъл? Моето бебе е на 12 дни и не мирише гадно, за каква миризма говорим? newsm78

За памперсите на лупилу- уникални са, много по добри от памперс премиум кеър.

Месо купувам от Лидъл и съм доволна. Естествено прасето не е хранено с био царевичка и маргаритки, но е по добре от месото в К.
Мисля, че имаше предвид миризмата на самите кърпички. Повечето имат една и съща миризма. Поне аз ги свързвам с наакано бебшко дупе.😆

# 76
Здравейте,
Прочетох последните страници на старата тема и 5те на тази, но не видях някой да си е купил виброплатформата. Ако има такъв, може ли да изкаже мнение.

# 77
Купила съм един пакет памерси, но ще ми трябват след известно време. Все пак ги отворих да ги видя и много приличат на памперс, само че нямат миризмата...много мразех как миришат памперс. А за мокро поне от първото дете мога да кажа че памперс-а като ги пипнеш са сухи за разлика от пуфис и молфикс, които са доста мокрички. За това се чудя тези как ще са, но не ми се съспива един памперс да го мокря с вода Grinning

# 78
  • Асеновград
Някакви мнения за печатите от другата седмица? Че детето иска.
Какви пепати ще има, че не ги виждам в брошурата??
Иначе аз  взех на дъщеря ми едни дървени, 10 печата са. Играе си с тях вече повече от месец ( не ежедневно де), до сега не са изсъхнали, харесват ми.
Ето тези:

Хубави са, мастилото не изсъхва ако не го забравиш отворено.Имаме комплекта с буквите.Аз ги купих за надписване на дрехите за детска градина.Така няма объркване кои са наши.Но и децата си играят с тях.На поне две години са, и още не се е налагало да търся допълнително мастило за тампона.В комплекта на буквите са два тампона черен и червен всеки в отделна кутийка.

# 79
Скрит текст:
[quote authorц=silver birch link=topic=1016977.msg36222406#msg36222406 date=1517565756]
Нали четката от следващата брошура хвалехме?  Ще ходя на пазар в понеделник за нея. Днес за пюренца Лупилу

И аз четката обмислям  Blush Не че нямам преси, маши и т.н. Ама ако върши работа за приглаждане и не гори косата..

Върши, даже перфектно. Ползвам само нея от миналото пускане си я купих. Пресата не съм ползвала откакто я имам.

Крушите са много вкусни. Меки, сладки, сочни
С каква коса си?
Не че нямам преса и един комбиниран уред за коса на Филипс (от който съм изключително доволна),  пък не ги и ползвам толкова често, ама тази четка ми е влязла в главата.
Моята коса е чупливо-къдрава 😂, с тънък косъм. Само с четка с топъл въздух не ми се получава, както искам, минавам и с преса след това. Та като казваш, че тази четка ти замества пресата, съвсем се впечатлих...
[/spoiler]

Къдрава доста, тънък косъм, средно гъста. И аз имам на Филипс комбиниран, преса.. и не ползвам нищо друго освен четката. Има ниска температура и за мен е повече от добре даже на 130 (аз не държа обаче да ми е супер права, предпочитам да не я горя) става си чудесно.
[/quote]
Благодаря.
Косата ти явно е досущ като моята. Опитах се да се убедя, че не ми трябва тази четка, но не би... В понеделник сутрин ще отворя Лидл, ясно е 😆

# 80
  • София
Добре, че не харесахте пижамите. В четвъртък заварих от тях (разопаковани).
Екстра ми е пижамката Simple Smile
От новата брошура само паното за инструменти ме заинтригува, но не смятам да закачам чукове и отвертки на него. Ще го огледам на живо.

# 81
Днес ходих до Лидл и взех круши много са хубави, но не мога да кажа същото за ягодите които взех. Ще пробвам кокосовата вода. От другата седмица доста неща харесах, но най вече искам уреда за сплитане на косата.

# 82

Мисля, че имаше предвид миризмата на самите кърпички. Повечето имат една и съща миризма. Поне аз ги свързвам с наакано бебшко дупе.😆
На мен всички кърпички ми имат различна миризма, все още не ги свързвам с "гадна бебешка миризма".

Ако знаех за лупилу, че са толкова добри щях да заредя от промоцията -25%, повече...ползвах 3 малки пакета, нямаха пропускане.
 Купила съм премиум кеър за един месец поне. Sad  Следващите ще са от Лидъл.

# 83
А мастилото на печатите мие ли се?
Това с маркирането на дрехите хем е идея, хем ако не се пере..

# 84
  • София
На мен кърпичките ми харесват. Даже купих и едни малинови за в количката (за ръце основно) . По принцип не обичам с аромати. Второ дете гледам с премиум кеър и не съм имала проблем. Освен в началото, когато мисля всеки памперс би се предал 😁. Но сега се замислих да взема едни за проба поне. Предполагам пак са според кг? Не съм разглеждала пакетите.

# 85
И мен това ме интересува, че имам бебе в яслата.

# 86
  • Асеновград
И мен това ме интересува, че имам бебе в яслата.
Не се изпира от тъканта.Слагам буквичка отвътре на текстилния етикет или на вътрешната страна на самата дреха. Раниците също са ни надписани. Сега вече не е толкова необходимо по голям е и си познава дрехите ,а и няма напикани като в началото. На пантофите също може да се сложи на подметката или вътре на текстила.Избираш цвят в зависимост от това каква е дрехата.Хубавото е че мастилото не попива и да се види на другата страна на плата.

# 87
  • shumen
Аз по Коледа взех печати и не са лоши.Вече месец детето играе с тях и мастилото не е изсъхнало.

# 88
А ако детето ги наслага по масата, по дивана и навсякъде, може ли да се почисти някак?

# 89
Аз пък не съм доволна от памперсите на Лупило. Оставам си на Памперс премиум.

Общи условия

Активация на акаунт