Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 426
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. От утре има в каталога четки за изправяне на косата. Някой има ли отзиви за продукта? Аз търся по скоро приглаждане, а не изправяне като с преса, права ми е косата.

Аз имах същата, но за моята коса се оказа неудачна. Косата ми е тънка и не много гъста. Четката ми идва малко тежка за ръката, а самата четка ми се удря в главата поради не много гъстата коса.

# 151
Според мен хранителните стоки трябва да се връщат само ако са развалени. Не знам случаят с горчивия зехтин дали е бил такъв. Ако просто не ни допада вкусът, не е редно да се връща.

# 152
Много разочарована от бамбука слайс в буркан от китайската седмица... Мирише ужасно течността в която са лентичките... Все пак схрусках една и се оказа полусурова. Повече няма да повторя, а буркана отива на боклука!

# 153
Върни го 😂

# 154
Аз да похваля джекингса. за момичета, който е другата седмица , имаме т.синия, много добре стои, не изтънява на коленете , както клиновете.н Peace Харесват ми и жилетките.
Благодаря за темата, Светла! bouquet

# 155
Според мен хранителните стоки трябва да се връщат само ако са развалени. Не знам случаят с горчивия зехтин дали е бил такъв. Ако просто не ни допада вкусът, не е редно да се връща.

Ти тъй мислиш, ама Лидл друго мислят и предлагат.
Нали правите и разлика между рекламация на некачествена стока и политиката на връщане без да дължите обяснения....

Стига сте насаждали вина...

Апропо...обясних съвсем ясно случая с горчивия зехтин! Не потребявам зехтин от вчера....

# 156
  • у нас
Някой да е опитвал маринованите аспержи на Делукс. Отдавна ги за гледам,  но не знам в тая маринати как са...

# 157
  • софия
Някой да е опитвал маринованите аспержи на Делукс. Отдавна ги за гледам,  но не знам в тая маринати как са...
По едно време доста купувахме. Като туршия са, леко кисели.

# 158
  • София
Скрит текст:
Ами това си е политика на магазина и хората се възползват.
И как по-точно връщането на стоки качва цената им за сметка на качеството???
Ами много лесно им вдига цената, маркетинг му се вика. Когато една стока се връща и не може да бъде предлагана пак за продан - примерно храна или козметика или скъсана/повредена дреха, нещо счупено и т.н., тази стока се бракува. За да се заличат загубите от този брак, се вдига цената на останалото количество в магазините. Това е най-простото обяснения.

# 159
 От 50-60 посещения в магазина, не ми е направило впечатление някой да връща хранителна стока (1-2 пъти са връщали техника)

Не знам дали се прави толкова масово, че да се отрази на цените.

Иначе аз трябваше да им върна отвратителния чийзкейк, но нямах време да се върна в близките дни...

# 160
Щом и аз не върнах лешниковия тахан с изтеклия срок....прави сметка..😆

Също смятам, че са единици тези, които злоупотребяват с правото на връщане...и които връщат носени дрехи да речем...

# 161
  • София
................................................

Това ли е препоръчаният Ленор?
Скрит текст:
Да!! Благодаря ти!! Simple Smile

# 162
У нас много се харесват.

# 163
  • София
У нас много се харесват.
Не са лоши, но ги предпочитам пресни.  Peace

# 164
Марчева, коя лаваца е на промоция? Синята ли?

Общи условия

Активация на акаунт