Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 443
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 180
Някой питаше за ЛЕД лупите. В Лидл Пловдив Смирненски има 14 броя

Аз ги издирвах, ама от националния телефон ме отсвириха, че не било вярно, нямало ги никъде. Ще звънна утре да питам. Благодаря за инфото

# 181
  • София
Момичета, крушите до днес ли са намалени?
Не бях яла толкова вкусни круши скоро.

# 182
  • Пловдив
И аз останах неприятно изненадана от повишената цена на сиренето. В понеделник купих една опаковка на 14.99, в петък на 15.49. Не съм за 50 стотинки, но не виждам на какво основание цената се е повишила. И, разбира се, поредното повишение е почти веднага след като беше в брошурата...

# 183
  • София
Момичета, крушите до днес ли са намалени?
Не бях яла толкова вкусни круши скоро.

+ 1 за крушите! Разкошни са!

# 184
Усещате ли сиренцето в металната кутия  как се вдига бавно , малко по малко .. беше 15.00  после 15'20-30 ,после хоп промоция на 12-13 , после хоп 15'60 и другата седмица ще е 16 лв вече. Само ит него взимам и хич не ми харесва тази работа
Аз пък взимам Железница само. Мой колега, който е бил дълги години ръководител в мандра ми го препоръча, като преди това ми обясни какво трябва да съдържа и да не съдържа истинското сирене. След като съм изпробвала половината марки сирена от рафтовете на Билла, това Железница (продава се само в Лидл), ми допадна много на вкус. Ще купя и от това в тенекия, да видя разликата. Simple Smile

# 185
  • София
Забелязах, че от Софра и Ливади не получавам киселини.

# 186
  • Пловдив

Аз ги издирвах, ама от националния телефон ме отсвириха, че не било вярно, нямало ги никъде. Ще звънна утре да питам. Благодаря за инфото
Скрит текст:

# 187

Скрит текст:

Тази е друга, онази беше със стойка като за работа на бюро на цена 11лв
Благодаря все пак  bouquet

# 188
  • Бургас
На сиренето Железница отдавна му се точа. Но все нещо ме спира да взема. Видях, че и овче сирене има. Ще го пробвам.

# 189
На сиренето Железница отдавна му се точа. Но все нещо ме спира да взема. Видях, че и овче сирене има. Ще го пробвам.
От няколко години купувам главно това сирене, много ми е вкусно.

# 190
Сирене Железница случайно го видях смушено доста накрая от сирената...накъде над яйцата чак беше. Не е на централно място. Ще го пробвам и аз...
А по логиката на Афродита Софра е с по-висока цена защо? - заради масовото му връщане 😉

Всичко скача нагоре и както казах, това няма нищо общо с връщатето. Нищо.

# 191
  • София
Сирене Железница случайно го видях смушено доста накрая от сирената...накъде над яйцата чак беше. Не е на централно място. Ще го пробвам и аз...
А по логиката на Афродита Софра е с по-висока цена защо? - заради масовото му връщане 😉

Всичко скача нагоре и както казах, това няма нищо общо с връщатето. Нищо.
Ми няма , разбира се. Според мен, когато се връща една стока означава, и то нееднократно, че не е харесвана и е логично тя да бъде пусната на ниска цена за да може по-бързо да се махне и да не се зарежда повече... newsm78

# 192
  • София
Минавам да ви споделя,че отново зареждат фиде (нали някой наскоро питаше).Днес си взех,направо от палето,че още не му бяха намерили място на стелажа  Mr. Green

# 193
  • София

На мен сиренето Железница не ми харесва много. Ако не беше толкова солено щеше да е по-добре. Купувам за баница от него.
Иначе това в металната за момента е най-приятното, което намирам. Даже ми харесва повече от това в млекарница та, от която купуваме останалите млечни продукти за вкъщи.

# 194
Да,Железницата я развалиха,стана много солено и се рони,взимам го още когато беше на цена 5 и нещо,е и него вдигнаха постепенно.Продават го и във верига Фантастико!Ливади и Софра не ми харесват не са типичните бълг.сирена.
+1 за Маджаров и Елена по БДС ме изненада доста приятно!

Общи условия

Активация на акаунт