Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 475
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 195
  • София
В сирената на Маджаров усещам много мас. Не купуваме нищо на Маджаров.

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 20:49 от Amiamo

# 196
  • Бургас
А сега де Joy Аз обичам солено сирене, ще го пробвам Железницата все пак.
Елена купувах до скоро, ама и нея я развалиха.

# 197
Марчева, коя лаваца е на промоция? Синята ли?
Да. Само такова кафе пия и ILLY, друго не признавам, а когато имам излишни пари си купувам на Dabov на зърна е, но е кафе....уникално, но си го смилам в машина.

Скрит текст:
[/spoiler]
Благодаря. Не е указано в брошурата и щях да изтърва. Laughing
Аз пия предимно червената, но на добра цена купувам и от синята. illy ми идва скъпо, у нас килограм кафе на месец не стига. Rolling Eyes

# 198
  • София
Имам омекотител Doussy,  жълт,  купен наскоро. Омекотява,  има добър антистатичен ефект,  както и остатъчен аромат,  но за жалост не можах да свикна с миризмата му и ще го подарявам. Внимавайте обаче със срока за годност,  моят се оказа до 06.2018, но вече бях хвърлила касовата бележка.

Какво беше мнението за дамските превръзки Siempre?  Помня,  че се коментираха превръзки,  но забравих кои точно.
Интересува ме мини вариантът,  зелената кутия.

# 199
На мен в сирената на Маджаров усещам много мас. Не купуваме нищо на Маджаров.
И аз така го усещам, за сега сиренето, което най ни допада е смес краве и овче на мандра Ракево, някъде около 9 лв. е, много е хубаво, но само в магазините на тази мандра. Ливади точно не ми е баш като българско на вкус, по-различно е, купуваме го и него често де, ама разбирам, за какво говорите в това отношение Wink

# 200
Днес видях, че са пуснали бейби царевицата в буркан на Фрешона. Май бяха ги спряли или аз се бъркам нещо

# 201
Препоръчайте ми качествен кашкавал, моля!

# 202
  • у нас
Препоръчайте ми качествен кашкавал, моля!
Има един продълговат. Много е хубав, обаче марката..... Само той е продълговат

# 203
Минавам да ви споделя,че отново зареждат фиде (нали някой наскоро питаше).Днес си взех,направо от палето,че още не му бяха намерили място на стелажа  Mr. Green
Аз питах, благодаря за споделеното.

Някой питаше за душ- слушалката, ние я имаме от няколко години и сме доволни.

# 204
  • София
На мен в сирената на Маджаров усещам много мас. Не купуваме нищо на Маджаров.
++ 1

Благодаря. Не е указано в брошурата и щях да изтърва. Laughing
Аз пия предимно червената, но на добра цена купувам и от синята. illy ми идва скъпо, у нас килограм кафе на месец не стига. Rolling Eyes
[/quote]
Аааа,  само че у дома само аз пия кафе, затова мога да се глезя със скъпи.   Peace

# 205
Имам тяхна душ слушалка от доста време, много съм доволна, но мисля че тази е някаква по-различна. Моята има повече различни варианти за струята, не че се ползва повече от един де.
Доволна съм, смених я с пак такава преди няколко месеца, беше на години и я изпусках 1-2 пъти.. иначе сигурно щеше да си изкара още доста.

# 206
  • София
От 12.02 - седмица на ретро храни и дрехи за пубери.
От 15.02 - чаршафи.
Поне това беше на плакатите при нас.

# 207
Имам омекотител Doussy,  жълт,  купен наскоро. Омекотява,  има добър антистатичен ефект,  както и остатъчен аромат,  но за жалост не можах да свикна с миризмата му и ще го подарявам. Внимавайте обаче със срока за годност,  моят се оказа до 06.2018, но вече бях хвърлила касовата бележка.

Какво беше мнението за дамските превръзки Siempre?  Помня,  че се коментираха превръзки,  но забравих кои точно.
Интересува ме мини вариантът,  зелената кутия.

Аз имам от ежедневните. Така си и стоят. Предпочитам Натурела.

# 208
  • до най-прекрасния мъж
Ежедневните превръзки Siempre не са лоши. Не спарват и са приятни за кожата, нямат и аромат, аз ги ползвам преди и след цикъл.
Сиренето Железница не е лошо, наистина. Преди взимах от него. Сега минахме на Домлян, носят ни го приятели в кофа по 4 кг. Много ни харесва и цената я бива.
Кашкавали ние ядем всякакви, но най-много ми харесва един, който е 1 кг, кръгла пита. Но и от него скоро не съм взимала,  че и за кашкавала минахме на Домлян. Устройва ни идеално съотношението цена-качество.

# 209
  • на Мелмак
Кашкавала кръглия не ми харесва, но продълговатия ми е любим.

Общи условия

Активация на акаунт