Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 480
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 210
Ох , момичета , кажете най-после марка за кашкавал  Joy

Сиренето Софра запомних и намерих . Засега много ми харесва и си купувам редовно.
На кашкавалите в Лидл редовно се ослушвам. Последния път си взех едно нарязано на Буендолино , разтича ми се на сандвичите и ми хареса , но не зная тази ли марка препоръчвате.

# 211

Сиренето Софра запомних и намерих . Засега много ми харесва и си купувам редовно.
На кашкавалите в Лидл редовно се ослушвам. Последния път си взех едно нарязано на Буендолино , разтича ми се на сандвичите и ми хареса , но не зная тази ли марка препоръчвате.
Саяна харесвам аз. Не знам дали се предлага в Лидл обаче. Вземам от Кауфланд, когато е на промоция.

# 212
  • София

Ръчен кашкавал от мандра Равно поле. Имат млекарници. Перфектен кашкавал.

# 213
  • София

Bluendino голямата разфасовка.

# 214
Има ли изостанали някъде още от роботите, че една приятелка се сети кога да търси?

# 215
На тази марка само веднъж купих кашкавал-абсолютна гумена топка,скърцаше при рязане!
Никога не бих купила сирене или кашкавал от Лидл Simple Smile

# 216
Дам , аз нарязан го взех. И се разбра и аз колко съм запомнила марката , като видях какво изписване съм направила

# 217
  • Асеновград
На тази марка само веднъж купих кашкавал-абсолютна гумена топка,скърцаше при рязане!
Никога не бих купила сирене или кашкавал от Лидл Simple Smile
Под тази марка в различните разфасовки е на различни производители.Да се обобщава така е подвеждащо.
Има кръгли пити по килограм под тази марка Йотови в постоянния асортимент.В тематични седмици пускат и по два кг. пак техен той е идеално узрял.
Има един 750гр. правоъгълен той също е хубав но не помня на кой беше производство.
Четете на етикета пише си производителя нищо че е под марката на Лидл.

# 218
Кашкавал- в къщи харесваме на Йотови от предлаганите в Лидл, като най-често купувам парчета по 400 или 500 гр бяха, не помня, по БДС. Правоъгълните парчета Блуедино не ни харесват, много са ни гумени. Peace
Харесваме и овчия кашкавал, в картонена кутия.
Сирене - преди често купувах Софра в големите метални кутии, след като смениха името не съм купувала. Хареса ни домашното краевед сирене в саламура на "Родна стряха", но веднъж само съм купувала, иначе сирене купувам от друго място.
Да обърна внимание, че видях, че коментирате, калмарите от другата седмица не са пресни, а размразени, така пише в брошурата, някой да не се подведе. Peace

# 219
  • Козлодуй
Кашкавал харесвам на Блуедино 750 гр. правоъгълна форма но аз не обичам горчив кашкавал, а някои хора такъв харесват - въпрос на вкус Simple Smile

# 220
И аз вземам правоъгалният на Блуедино от 750гр.
Подкрепям Панайоту, че различните разфасовки са различни и на вкус, въпреки еднаквото име Блуедино.

# 221
  • София
Купувала съм Блуедино правоъгълна форма, 2-3 пъти, харесаха го вкъщи. Но ние не консумираме много кашкавал.

# 222
А аз си мислех,че е еднакъв във всичките форми.Явно ще пробвам по-голяма Simple Smile

# 223
Супер сте ! Flowers Hibiscus
Чак сега разбрах защо споменавате различните разфасовки .

# 224
  • София
Не ми харесва нито един вид кашкавал в Лидл. Купувам само на една марка и винаги е с прекрасни вкусови качества и до момента няма промяна, освен това се панира разкошно. Остава си хубава твърда плочка .

Общи условия

Активация на акаунт