Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 529
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 225
Синът ми като беше на годинка си отваряше сам хладилника, взимаше големия кашкавал Блуедино и като го захапе, няма спиране, братко... Grinning Toва ни е и любимия кашкавал за принцеси и пици.

# 226
  • Mediterraneo

Да обърна внимание, че видях, че коментирате, калмарите от другата седмица не са пресни, а размразени, така пише в брошурата, някой да не се подведе. Peace

И аз бая се учудих,че ще има охладени калмари...За размразени съм съгласна.

И да попитам нещо, извинете, че не цитирам. Някой спомена да се гледа срока на годност на омекотителите, че нейният бил в срок до юли 2018. Това нещо за притеснение ли е?

# 227
Ми, тогава излиза, че замразени и размразени ще са на една цена - калмарите... Grinning

# 228
  • shumen
Аз да питам в Лидл има ли царевица в метална кутийка и каква и е цената,че моето дете я яде за норматив?

# 229
  • у нас
Има царевица, даже и био на 2.50лв

# 230
Царевица в консерва има два вида на Фрешона....около 1.20 лв.струва.
Сладка и обикновина. Стоят до кетчупите.

# 231
Има и 3 малки консерви за 3 лв мисля беше цената или 2.

# 232
Здравейте, някакви мнения за биноклите от днес? Дали са пускани и преди, предполагам на тази цена няма да са кой знае колко качествени.

# 233
  • shumen
Благодаря за отговорите за царевицата.

# 234
  • София
Има ли изостанали някъде още от роботите, че една приятелка се сети кога да търси?

Току що имаше доста бройки в Лидл над Мол София.

# 235
  • Асеновград
На тема кашкавала който обсъждахме снощи допълвам че следващата седмица ще има от 2кг. пити на Йотови цена 9,99 лв/кг. беше на плакат в магазина.
Тази сутрин в 8,30 имаше само няколко бр. термоси и една дама на възраст упорито разкъсваше опаковките им последователно, вадейки поглежда термоса слага вътре зарязва и започва да разкъсва следващата опаковка.На забележката се тросна че така искала и се врътна без да вземе нищо.Затова някои хора реагират в темата за връщането точно заради такива индивиди. Термоса не е лош, няма клапа за наливане а обикновена капачка, отвора е доста голям ще може да се чисти, само ми се вижда доста тънък сравнен с другия който имам дано да задържа температура. Малкия си избра син и днес ще го тестваме. Сравнявайки с термосите от този тип от другаде не е на изгодна цена.
Щеки също закупихме сравнени с тези които имаме от Декатлон на външен вид са доста по добри.Довечера ще ги разгледам по подробно че опаковката трябваше да се реже за да изпробва човек самата щека.От тях също имаше съвсем малко  .
Някой с отзиви за https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7671 малкия искаше да му купя но ми се видя много тънко.Дали си струва или да се насочвам към намаленията на JUSK. Това се води Микро фибър, а там се водят Полар ако някой може да обясни каква е разликата и кое по добро.

# 236
Това одеялце не знам дали е същото, каквото са пускали и преди, но аз имам такива два броя - синьо-зелено и чисто бяло. Бялото по спомен е купувано точно по св.Валентин. Еднакви са двете - много са мекички, приятни на допир, и топлят. Все едно пипаш плюшка....друго сравнение е, че по материя са като едни дамски горнища, които пускаха декември, покрай ски екипировките,  но от пухкавите, че тази година имаше и други, стрихави материи...

Тъничко е, аз му го мятам сгънато на две нощем върху завивката. Не знам колко топло търсите....

# 237
  • Асеновград
Това одеялце не знам дали е същото, каквото са пускали и преди, но аз имам такива два броя - синьо-зелено и чисто бяло. Бялото по спомен е купувано точно по св.Валентин. Еднакви са двете - много са мекички, приятни на допир, и топлят. Все едно пипаш плюшка....друго сравнение е, че по материя са като едни дамски горнища, които пускаха декември, покрай ски екипировките,  но от пухкавите, че тази година имаше и други, стрихави материи...

Тъничко е, аз му го мятам сгънато на две нощем върху завивката. Не знам колко топло търсите....
Преди месец му взех едно такова на два пласта е но пък размера е малък.Ползва го при мен в офиса ако заспи. Това лидълското ми се видя доста по тънко и затова остана да го мисля. Все си мисля че покрай Коледа имаше едни червени доста по дебели, ама може и на мен така да са ми се сторили.

# 238
  • вкъщи
Някой взе ли умния кантар? Да сподели какво точно изчислява и струва ли си?

# 239
То от четвъртък ли е - освен да го пипнеш на живо.
Джусковото изклежда по-дебелшко сякаш...

Общи условия

Активация на акаунт