Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 579
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 240
  • Асеновград
То от четвъртък ли е - освен да го пипнеш на живо.
Джусковото изклежда по-дебелшко сякаш...

От днес е пипнах го и наистина е тънко, ще мисля до довечера.Така и не мога да разбера разликата между Микро фибър и Полар или просто е търговски трик.

# 241
Полиестер някъде го водят...абе то и колко да им вярвам на това написаното, като съм им сърбала попарата ....най-добре си е око да види, ръка да пипне-този принцип поне не ме е подвеждал досега, за разлика от надписи и етикети разни....

Полар май е когато не е пуФкаво отгоре, като плюшките...
Микрофибър викат май на това пухкавото, като плюшените играчки...

# 242
.         Облеклата от ПОЛАР са меки и с много добри изолационни свойства. Те представляват синтетична вълна.
Полара е лек и силен плат с много качества, които са по-предпочитани от вълната. Полара е много по-лек и гъвкав.
        МИКРОФИБЪР е от тъканите ново поколение. Тя е здрава, устойчва на химически въздействия и изгаряния, произвежда се на основата на памук и полиестер.Полиестер – синтетичен материал за мекота близо до памук.
      Това намерих за двете материи-т.е.Полара е синтетична вълна,а микроф.-синтетичен памук!

# 243
  • Асеновград
.         Облеклата от ПОЛАР са меки и с много добри изолационни свойства. Те представляват синтетична вълна.
Полара е лек и силен плат с много качества, които са по-предпочитани от вълната. Полара е много по-лек и гъвкав.
        МИКРОФИБЪР е от тъканите ново поколение. Тя е здрава, устойчва на химически въздействия и изгаряния, произвежда се на основата на памук и полиестер.Полиестер – синтетичен материал за мекота близо до памук.
      Това намерих за двете материи-т.е.Полара е синтетична вълна,а микроф.-синтетичен памук!
Благодаря

# 244
Понеже се коментираше царевицата в консерви, да кажа, че замразената в пакети е много хубава.400 грама за 1.60 ,варя на пара и е много сладка.

# 245
Добро утро! Връщам се от Лидл със соево мляко, вода с роза. Соевото мляко ми е някак плътно на вкус, но за смути ще е супер, а водата с роза ми има доста остър вкус и мирис на роза, който й е фен сигурно ще му хареса.
Взех си също така уреда за полиране на зъби, по късно ще го пробвам. Изглежда така:

# 246
  • софия
Добро утро! Връщам се от Лидл със соево мляко, вода с роза. Соевото мляко ми е някак плътно на вкус, но за смути ще е супер, а водата с роза ми има доста остър вкус и мирис на роза, който й е фен сигурно ще му хареса.
Ужасна е тази вода  Sick

# 247
Взех си също така уреда за полиране на зъби, по късно ще го пробвам. Изглежда така:

Ще чакам мнение за уреда за полиране с нетърпение.

# 248
  • Пловдив
Ужасна е тази вода  Sick
според мен е за сладкиши...

# 249
Розовата вода, която така и не ми хареса мисля да е използвам, като тоник за лице Simple Smile

# 250
Имам омекотител Doussy,  жълт,  купен наскоро. Омекотява,  има добър антистатичен ефект,  както и остатъчен аромат,  но за жалост не можах да свикна с миризмата му и ще го подарявам. Внимавайте обаче със срока за годност,  моят се оказа до 06.2018, но вече бях хвърлила касовата бележка.

Ми той си е в срок, какво бихте направили ако пазите бележката? Има половин година още.

# 251
  • Перник
Някой взе ли умния кантар? Да сподели какво точно изчислява и струва ли си?

Имам от преди 2-3 години малко по-"глупав" - според рекламата сегашния мери и водно съдържание, а нашият - не. Мери тегло, ако го настроиш (ръст, възраст, тегло, физическа активност), изчислява % мазнини, тегло на кости, мускули и необходими калории. Запаметява 3 или души. До 180 кг. е. Това беше и основната причина да го вземем - като го купувахме мъжът ми беше 154, а простия кантар у дома мереше до 150. Сега обаче си го ползвам почти само аз.

Омекотителите Дуси ми харесват повече от Дал Виа, въпреки че вторият е в по-стабилна опаковка. Онзи ден взех от лимитираните Дуси, лилав, но не съм го пробвала още. Не слагам на всяко пране, а само, ако пера нещо по-капризно.
Консервираната царевица у нас се харесва много.

Открих кашкавал, който не се разтича при паниране, но не се продава в Лидл - Белииса.

В събота си взехме нудъли за уок от азиатската седмица, самбал олек и един буркан сос с бамбук и зеленчуци. Сосът категорично не хареса на никой вкъщи. Успях да изям половин буркан с нудълите, но другата половина се запътва към боклука.
А, купихме и маршмелоу бонбони от американската седмица. Какво ми трябваше да уидисам на акъла на детето да ги печем на шишче като по филмите! 2 дни камината е с отворена врата нон стоп, а аз проядох маршмелоус. Сурови не ги понасям, но печени са мноого яки - отвън карамелизирани и хрупкави, отвътре - меки Heart Eyes

# 252
  • Mediterraneo
Имам омекотител Doussy,  жълт,  купен наскоро. Омекотява,  има добър антистатичен ефект,  както и остатъчен аромат,  но за жалост не можах да свикна с миризмата му и ще го подарявам. Внимавайте обаче със срока за годност,  моят се оказа до 06.2018, но вече бях хвърлила касовата бележка.

Ми той си е в срок, какво бихте направили ако пазите бележката? Има половин година още.

Точно това ми направи впечатление и затова попитах проблем ли е, че омекотителят има оставащ 6 месеца срок на годност.

Ползвам предимно омекотителите Doussy, всякакви цветове. Много ги харесвам, имат дълготраен остатъчен аромат по дрехите, аз така обичам. Обаче се замислям отново за качеството в произведените за Източна Европа продукти и тези за останалите "Европи"...

# 253
  • София
Някой питаше за кухненски робот- преди малко в Лидл на Черни връх имаше 5 бр. Simple Smile

# 254
  • Стара Загора
Някой има ли спомен пролетта пускат ли туристически обувки и кога горе-долу? Някой има ли от тях и доволен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт