Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 346
  • 1 658
  •   2
Отговори
# 705
Някой ако види изостанал бинокъл или челник из пловдивските магазини да свирка. Благодаря предварително.

# 706
  • Mediterraneo
Гел капсули няма ли в Бг? Аз от тях съм много доволна.

# 707
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
dtra,  нямам от шкафовете за баня,  но да знаеш,  че не са ПВЦ,  тоест,  раздуват се от влагата. Ако мивката ти е далеч  от душа и няма да се мокри шкафа,  става.
Благодаря на всички за мненията! Simple Smile

# 708
  • София
Някой питаше за замразени малини... Има пресни. Взех,  не можах  да удържа. Преброих ги - 32 малинки за  3.50. Над 10 ст за малинка...

# 709
  • shumen
Замразени малини не съм виждала,но пресни има и при нас.

# 710
  • Пловдив
В нашия Лидъл днес нямаше тестери на парфюми и се предлагаха всичко на всичко четири вида:
Suddenly Diamonds - би трябвало да е подобен на Hugo Boss Orange
Suddenly Madame Glamour - подобният на Коко Мадмоазел
син Chalou - май трябва да е пообен на Давидофф Cool Water
оранжев Chalou - подобният на Dior J' adore
Жалко, че нямаха онзи, който приличал на Акуа ди Джио - него бих взела, мъжете вкъщи го харесват.
Купих Suddenly Madame Glamour  не е  моя аромат но и поне не ми е неприятен.Според описанието в италианския Лидл е с ориенталски нотки според няма нищо такова. Ще дебна да се появят тестери за да не купувам на сляпо следващия. Пробвах двата мъжки но и те не ме впечатлиха като аромат.
Парфюмите много ги развалиха...поне този имитацията на Мадмоазел.И на мен ми беше любим,обаче и други се оплакват от трайността...

# 711
Замразени малини не съм виждала,но пресни има и при нас.
При нас има - преди 4-5 дни купувах.

# 712
  • have faith and be patient ..
Гел капсули ? Звучи много добре , я дай да гивидим , 100% съм сигурна ,че при нас ги няма , аз купихгела на финиш - нещобеше на промоция ,но гел капсули също бих пробвала

# 713
  • Перник
Мъжът ми редовно ми навира в носа тестерите на парфюмите. Нито един не ми е харесал до сега - твърде силни и натрапчиви са ми. Ама щом толкова ги хвалите, ще взема да ги помириша пак по-старателно Grinning

За салатите съм напълно съгласна с вас - не ги редят така случайно Imp

# 714
Edam от 1ва страница дали е хубав?

# 715
Мъжът ми редовно ми навира в носа тестерите на парфюмите. Нито един не ми е харесал до сега - твърде силни и натрапчиви са ми. Ама щом толкова ги хвалите, ще взема да ги помириша пак по-старателно Grinning

Днес заради вас душих всичките четири парфюма Laughing
Гламура е на 10 лв, оня дървесния Даймъндс на 12 кинта. Двата от 6 лв. не ги одобрих...

Едам аз не харесвам, сладни ми и не ме кефи. Не мога да го ям.

Иначе взех яке на детето, големичко го избрах, да видим дали ще го хареса...

# 716

Едам аз не харесвам, сладни ми и не ме кефи. Не мога да го ям.

точно този ли или по принцип?
ние  открихме в К някакъв тяхна марка и много ни харесва, малко по-скъп излиза а и не са го намалявали скоро

# 717
По принцип...

# 718
  • София
Аз купих замразени малини в събота.

Едамът наистина сладни, но вкъщи обичаме комбинация от солено и сладко и ни харесва.

От таблетките за миялна 40 бр. аз лично съм много доволна.

Напоследък все уцелвам невероятна лудница в магазина и не успявам да купя всичко планирано.

Подреждането на салатите в събота и мен доста ме озадачи и дори затрудни в един момент. Надявам се да вземат мерки.

# 719
Имаме прахосмукачка Parkside 1300 закупена от Лидл. Дойде момента за смяна на торбичката, прерових сайтовете включително и форума, но не открих нищо изгодно. В крайна сметка по размерите на старата взехме от Кауфланд 3 торби за около 5лв. Вече ги изпробвах, пасват си идеално. Поствам модела за тези, които имат нужда. 
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт