Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 424
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 645
Има ли в Лидл тоалетна хартия, която не е ароматизирана?

# 646
Да,рециклирана,по 99ст. или 1.05лв.,нещо такова беше.

# 647
....

Докато оглеждах козметиката хвърлих око на душ гела Ciene med. Много  добра цена, а и ароматът ми хареса. Някакви отзиви?
Харесвам Cien Med Sensitiv creamy oil wash, ако за него питаш.

Да, за него питам

# 648
Aura en rose има ли го в Бг? Не съм го виждала като че ли...А ако е имитация на La vie est belle, значи ще ми стане фаворит.
Не знам, аз в интернет четох обща информация за парфюмите им, за да се ориентирам кое на кое прилича. Възможно е и да го няма.
В чужбина съм засичала доста неща от козметиката които не стигат до тук.Във Франция и Гърция пускаха крем за лице с екстракт от орхидея, тук все още не е пускан .
http://www.cien.it/prodotti-linea-profumeria

Този има ли го тук?

Този е пускан в БГ. Аз го имам.

# 649
Влизам да похваля хляба от 0,79ст. нарязах го на филийки на 1,5.За пръв път правим сандвичи със този хляб станаха уникални.Обожавам го.

# 650
  • София
Да,рециклирана,по 99ст. или 1.05лв.,нещо такова беше.

Тоалетната хартия с овцата също не е ароматизирана.

# 651
  • shumen
Има,аз сега съм взела точно от тази тоалетна хартия.

# 652
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Момичета, някой има ли шкаф за баня?
Много ми хареса един горен, с вграден контакт и осветление, но нямаше отворен и се чудех дали е от качествен материал!
Много ще съм благодарна, ако някой сподели впечатления!

# 653
  • София
Аз също съм доволна от Cien Med Sensitiv creamy oil wash. Изхабих 2 или 3 опаковки.

# 654
Аз попитах вчера за парфюмите от лидл. Изобщо не очаквах добри отзиви за тях, но уви! Преди си ги подминавах и си казвах "Ъъъ парфюм от Лидл?! Не, мерси." Случайно онзи ден реших да ги подуша и ми хареса аромата, а и съм в издирване да си купя нов парфюм. Все повече забелязвам, колко много неща харесвам от Лидл и съм наистина доволна от тяхното качество. Не знам защо има хора, които го оплюват толкова?! Че бил цигански, най-ниско качество, никой не пазарува от там и още какви ли не неща. Аз го предпочитам пред Кауфланд и Била. Wink
Благодаря за отзивите за парфюмите Simple Smile

# 655
И аз предпочитам Лидл много повече пред Била и Кауфланд!

# 656
  • София
dtra,  нямам от шкафовете за баня,  но да знаеш,  че не са ПВЦ,  тоест,  раздуват се от влагата. Ако мивката ти е далеч  от душа и няма да се мокри шкафа,  става.

# 657
Ние имаме шкафа за пералня от една година. Много си го харесвам.

# 658
  • shumen
Ние имаме шкафа за баня и съм доволна.

# 659
  • София
Какво ви е мнението за бельо Мерадисо?

Обагрените дали имат по-груба повърхност (усещане) или това е само при тези с печата. Прасковения си харесах Simple Smile Heart Eyes
Цените са доста ниски, надявам се да не са с рехавa нишка. Имам тениска от органичен памук и много ми допада материята.

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=383&week=2
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт