Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 429
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Бургас
Сега гледах моя, няма нищо подобно. Отвътре си е гладко. Имам го повече от година.

# 632
Aura en rose има ли го в Бг? Не съм го виждала като че ли...А ако е имитация на La vie est belle, значи ще ми стане фаворит.
Не знам, аз в интернет четох обща информация за парфюмите им, за да се ориентирам кое на кое прилича. Възможно е и да го няма.

# 633
  • Асеновград
Aura en rose има ли го в Бг? Не съм го виждала като че ли...А ако е имитация на La vie est belle, значи ще ми стане фаворит.
Не знам, аз в интернет четох обща информация за парфюмите им, за да се ориентирам кое на кое прилича. Възможно е и да го няма.
В чужбина съм засичала доста неща от козметиката които не стигат до тук.Във Франция и Гърция пускаха крем за лице с екстракт от орхидея, тук все още не е пускан .
http://www.cien.it/prodotti-linea-profumeria

Този има ли го тук?

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 14:59 от Panayotu

# 634
Не съм го виждала и този.

# 635
В чужбина съм засичала доста неща от козметиката които не стигат до тук.Във Франция и Гърция пускаха крем за лице с екстракт от орхидея, тук все още не е пускан .
http://www.cien.it/prodotti-linea-profumeria

Този има ли го тук?
Не

# 636
Изварата, която казахте на Родна стряха хубава ли е? Предпочитам да е в кофичка, но как е на вкус. И сиренето БДС на родна стряха ми е интересно дали е хубаво. Преди имаше едно лидлско сирене в плоски правоъгълни кутийки, може би беше 200 гр и то ми харесваше и беше единственото там, което ми харесва, но го няма вече.

# 637
  • София
У нас нищо на Родна стряха не се харесва! Сирене взимаме -Железница, хубаво е!

# 638
Ние сирене взимаме само на Боженци, но няма в лидл, за това питам, за да се спести разхождане.

# 639
Изварата, която казахте на Родна стряха хубава ли е? Предпочитам да е в кофичка, но как е на вкус. И сиренето БДС на родна стряха ми е интересно дали е хубаво. Преди имаше едно лидлско сирене в плоски правоъгълни кутийки, може би беше 200 гр и то ми харесваше и беше единственото там, което ми харесва, но го няма вече.

На нас ни хареса точно тази извара.

# 640
  • Асеновград

На нас ни хареса точно тази извара.
На нас също.Преди пак беше в кофичка но синя, после и смениха опаковката и стана Родна стряха.Засега няма разлика и качеството е същото. Това на практика е единствения продукт на Родна стряха който взимам. За момента не съм намерила извара другаде която да ми харесва, в магазините на мандрите продават една кашкавалена/ кашкава и лепне/  която не харесвам.

# 641
В Лидъл на Халите в София има от соевото мляко, ако все още някой се интересува. Има и от якетата. Аз си купих Бри, шоколад, измивен гел и млякото. Тествах синия парфюм, но не е моят аромат. Друг от 6 лева нямаше. Другите два бяха на 10 и 12 лева, те и на Рефан са толкова. Видях, че шоколадите на Хайди ги няма.

Докато оглеждах козметиката хвърлих око на душ гела Ciene med. Много  добра цена, а и ароматът ми хареса. Някакви отзиви?

# 642
  • София
....

Докато оглеждах козметиката хвърлих око на душ гела Ciene med. Много  добра цена, а и ароматът ми хареса. Някакви отзиви?
Харесвам Cien Med Sensitiv creamy oil wash, ако за него питаш.

# 643
  • на Мелмак
Хубави са чувствителна кожа, аз съм с много суха, атопична, при мен става, но за малко, не за постоянно.

# 644
Тествах сухата мая от Лидл, доволна съм. Peace Сравнявам я с тази на доктор Йоткер, при едни и същи други продукти, със същото количество мая, на една и съща програма в хлебопекарната, стана чудесен хляб. Аз слагам 1/3 пълнозърнесто брашно и 2/3 тип 650 от Лидл, намалила съм на половина количеството на маята от указаното.
Днес с нея замесих тесто пак в хлебопекарната за пица, след това и за кифличките на Джемма, чудесен резултат. Похвалвам я. Grinning

А сега малко да се оплача.  Sad Вчера търсих "Директно изстискан био сок" (така пише в брошурата), би трябвало да е в хладилната витрина, но нямаше. Дали са заредили изобщо или толкова са го харесали, че е свършил , малко ме съмнява последното предвид цената и градът, в който живея. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт