Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 374
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 120
Причината за високите им цени категорично НЕ СМЕ НИЕ.

В това число и практиката да се връщат дрехи !!!
Не знам в кой свят живеете...но подобно изказване е НАИВНО и невярно.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 21:47 от teta75

# 121
Хора, не разбирате ли, че това постоянно връщане на стоки за щяло и нещяло им вдига цената, а качеството им пада?!!
Прави ми впечатление, че това е някаква масова практика която не носи нищо добро...

На мен същото ми прави впечатление....някои клиенти започват да спекулират с това връщане на стоки.Случва се да не си нацели човек размера или модела ,но да купиш нещо без да знаешще ти стане ли изобщо.... Rolling Eyes

Друг е въпроса,че със слагане на една пробна в магазина,много от връщането на дрехи ще се ограничи.
Ами това си е политика на магазина и хората се възползват. И как по-точно връщането на стоки качва цената им за сметка на качеството???

# 122
  • у нас
Купих го защото ми харесва,защото цената ме устройва и защото моето преходно- сезонно яке вече не става за носене. Успях да премеря, че в гърба ще ми става,  но не мога за преценя дали като спадне корема и го затворя ципа ще ми стои добре ( понеже е втален модел). Какъв беше проблема,че ме изкритикувахте ?! Пазарувам от там основно, за детето масово и до сега не съм връщала стока. Ако не се харесам няма и на кой да го подаря.....Не знам защо се обясних,чесно казано.

Благодаря sunny112233  за отговора👍

# 123
  • на Мелмак
Всеки има право да си харчи парите както намери за добре , няма нужда се обясняваш, ако не се харесаш след като родиш - връщаш го и готово. Това все пак не е само политика на Лидл , а и на много други магазини за дрехи:)

# 124
В Америка можеш да върнеш каквато и да е стока. Можеш да върнеш използвани гримове, дрехи ... всичко (:

# 125
В Америка можеш да върнеш каквато и да е стока. Можеш да върнеш използвани гримове, дрехи ... всичко (:
А това вдига ли цената им и смъква ли качеството им 😂
Това са нормални политики на някои вериги, които аз подкрепям. Друг е въпросът каква е политиката на конкретната верига как да процедира с тези върнати стоки - дали да ги бракува, дали да ги пусне за продажба на по-ниски цени или да се направи, че са чисто нови и да си ги пусне наред с другите... В случая визирам употребяваните стоки.

# 126
Много ни хареса хляба с чия. Не знам дали постоянно го предлагат, за грамажа е малко скъп, но си заслужава!.

От тяхната фурна или опакован?

# 127
  • have faith and be patient ..
чорапите купувала съм такива за дъщеря си преди година -две ,носеше ги с обувки тип пантофки ,бяха до глезеновисоки , каишката на обувкатаприкриваше горната им част , понеже бяха бебешки обувки и имаха горе закопчалки ,стояха много добре .. все едно е боса отдолу .. но тези дългите не  знам :/

# 128
Момичета, няма какво да се лъжем. Някои хора злоупотребяват с връщането на стока. Не говоря за дрехи, защото тях няма как да ги пробваш. Ето аз си купих от четката с горещ въздух. Ефектът не е такъв, какъвто АЗ съм си го ПРЕДСТАВЯЛА. Ама никога няма да тръгна да я връщам, защото съм си мислила едно, а то се оказало друго. Че е и ползвана два пъти... Нали после ще я сложат и на разпродажба ще я купи някоя от вас?!

Реших преди няколко месеца да пробвам сладоледа с мента. Грам не ми хареса. Що не съм се сетила да го върна Smiling Imp

# 129
  • София
Момичета, няма какво да се лъжем. Някои хора злоупотребяват с връщането на стока. Не говоря за дрехи, защото тях няма как да ги пробваш. Ето аз си купих от четката с горещ въздух. Ефектът не е такъв, какъвто АЗ съм си го ПРЕДСТАВЯЛА. Ама никога няма да тръгна да я връщам, защото съм си мислила едно, а то се оказало друго. Че е и ползвана два пъти... Нали после ще я сложат и на разпродажба ще я купи някоя от вас?!

Реших преди няколко месеца да пробвам сладоледа с мента. Грам не ми хареса. Що не съм се сетила да го върна Smiling Imp

Мммм.. не съм съгласна. Има си политика, ако заради едно или друго не ти допада уред, продукт.. да има възможност да се върне. И според мен е съвсем нормално, щом четката не ти е допаднала и няма да ти върши работа, да я върнеш. А къде и на кой ще се падне., не е твоя работа да мислиш и преживяваш. Мое мнение, не те ангажирам с него.

# 130
  • Пловдив
Момичета, трябва ми яката за шиацу масаж, тази с дръжките, тъй като имам едно доста дълго продължило схващане във врата и долната част на гърба. Някой да я е виждал някъде останала

# 131
Ами не мога да върна нещо, което е ползвано. Разбирам да съм го взела за подарък или да си е стояло в кутията няколко седмици, без да съм я ползвала и да съм размислила за покупката - ОК. По същия начин не останах доволна от машинката за постригване. Филипсът ми, който е на почти 10 години се справя много по-добре. Не бих си позволила да върна и нея.

# 132
И аз не върнах горчивия зехтин. А трябваше. Съжалявам за което....
Излишни пари нямам. Нито държа вкъщи  боклуци и ненужни вещи.....

# 133
  • Бургас
Много ни хареса хляба с чия. Не знам дали постоянно го предлагат, за грамажа е малко скъп, но си заслужава!.

От тяхната фурна или опакован?
От тяхната фурна е, хляб на месец февруари се води. С хрупкава коричка, а вътре е като дунапрен. Вкусен е Simple Smile

# 134
И аз не върнах горчивия зехтин. А трябваше. Съжалявам за което....
Излишни пари нямам. Нито държа вкъщи  боклуци и ненужни вещи.....

То и аз нямам излишни пари, кой ли има изобщо. Но горчивия зехтин си е някаква разновидност. Ние вкъщи ползваме такъв, по-автентичен ни се струва. Аз в началото не харесвах такъв, но после свикнах. Иначе все едно да си взема маслини и да ги върна, щото са много солени или щото са много горчиви, пък аз харесвам по-безсолни. Или като да съм взела скир за пробата, ама да не ми допадне и да го върна, или пък тирамисуто е прекалено сладко за моя вкус и да го върна... Е не е ли същото? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт