Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 579
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 255
Не знам за кои точно туристически обувки питаш,но днес на Вагона(София)  видях две разцветки и то по много бройки на цена около 35-38лв.Утре мога да погледна пак и да пиша ако те интересува конкретен номер.

# 256
Тарталета, нищо му няма на омекотителя, стига да не е твърде сгъстен или пресечен и с лош аромат.

# 257
В К има ленор на промоция, в добри количества при това...не се мъчете с тази чорба.

# 258
Розовата вода може да се ползва за сладкиши, също и като тоник за лице или да я вложите в домашна козметика.
Био сироп от агаве - в къщи го харесваме, ползвам като подсладител на зърнени закуски, за сладкиши също.

# 259
  • Бургас
И в Бургас имаше кухненски роботи около десетина Wink

Толкова бяха и термосите час след отварянето, та май бързичко ще свършат. Е, уредих половинката с един, а себе си с един чадър за резерва, че старият ми лидълски тъкмо сдаде багажа преди 2 седмици. Много съм доволна от качеството на този тип чадъри, дето са им и с автоматично затваряне, като този път са уж и подсилени за силен вятър. Цветовете са доста скучни, но пък основния ми чадър така или иначе е слънчево синьо небе с малки пухкави облачета, така че ще преживея и резервния да ми е по-скучен Grinning
 Заредих и с любимия кус-кус, дето най-накрая се появи Wink

# 260
  • Стара Загора
denyil, говоря за туристически обувки, които предстои да пуснат, а тези, които си гледала, предполагам са като боти (от пусканите през есента).

# 261
  • Асеновград
denyil, говоря за туристически обувки, които предстои да пуснат, а тези, които си гледала, предполагам са като боти (от пусканите през есента).
По намаленията миналия месец имаше пуснати туристически обувки, вероятно на места има останали.И не са бота а са си туристическа обувка но висока , не от модела тип маратонка под глезена.
https://issuu.com/www.bg-katalozi.com/docs/lidl-broshura-08-08-14-08-2016/6 от по високите.

# 262
Силно препоръчвам туристическите обувки от Декатлон. Много добро качество и цени!

# 263
  • София
Кухненски робот рано тази сутрин имаше много бройки / над 10 бр./ на Сливница.
 И аз сзе чудех дали да купя, но го томинах.
Някой пита за умния кантар, купих го, но сега няма как да го пробвам.Утре ще споделя.

Взех чадър. Оказа се полуавтоматик. Изненадах се, че служителите в Лидл не знаят какъв чадър продават. Mr. Green Питаха се една друга какъв е чадъра.  Laughing

Относно чадъра имам питане към тези от вас, които имате такъв чадър от преди или сега сте го купили:
 Работи ли копчето при вас за затваряне на чадъра? Защото при мен само отваря, но другото копче нищо не задейства.

# 264
  • Бургас
Копчето всъщност е едно и също. Като се натисне при затворен чадър той се отваря. Когато се натисне при отворен чадър, той се затваря, но само в горната част, а после ръчно се сгъва дръжката. Ако не се задейства изобщо, най-вероятно е дефектен.

# 265
Някой има ли спомен пролетта пускат ли туристически обувки и кога горе-долу? Някой има ли от тях и доволен ли е?

Аз имам тези. Мисля, че ги пуснаха късна пролет или в началото на лятото, но са страхотни. Не съм ги разтъпквала дори, директно ги обух за планина и цял ден не ме убиваха. Държат крака стабилен, предвид че се катерихме цял ден по камъни и неравни терени. Препоръчвам ги.

# 266
Роботи в Слатина имаше доста.

# 267
  • София
Копчето всъщност е едно и също. Като се натисне при затворен чадър той се отваря. Когато се натисне при отворен чадър, той се затваря, но само в горната част, а после ръчно се сгъва дръжката. Ако не се задейства изобщо, най-вероятно е дефектен.

Благодаря!  Hug Значи чадърчето си е пълен автоматик!  Peace
Оказа се, че аз нямам сила да натисна силно копчето. Отваря и затваря много добре! Доволна съм!

# 268
  • София
Днес купих огледалото, което увеличава 7 пъти. Мноооого увеличава,че чак очите ме заболяха.
Някой купи ли огледалото с увеличение 5 пъти?! Моля да сподели как е?

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 19:44 от Amiamo

# 269
  • софия
Купих и пробвах четката.Мисля, че съм доволна. Бързо приглади неопределената ми коса. Моята е тънка, нормално гъста, но нито права, нито къдрава. Много по-лесно и щадящо от пресата. Благодаря на момичето, което я препоръча bouquet

Общи условия

Активация на акаунт