Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 532
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Най-добре си чистя очилата като ги измия с вода и течен сапун.

# 331
  • Бургас
На мен кърпичките за очила на ДМ много ми харесват. И изобщо не изсъхват бързо, даже си бърша очилата два дни поред. Просто затварям хубаво в опаковката след първото ползване.
Лидълските ми замазват.

# 332
Скрит текст:
Аз взех увеличително огледало. Мислех да купя това, което е Х 7 , но отворих една кутия и видях, че наистина увеличението ми идва прекалено. Взех това Х 5. Сега нямам търпение утре да се гримирам. Дошло ми е до гуша да сложа сенки, да се погледна в старото огледало / и моето беше 2-3 лева и мисля, че увеличава максимум 2 пъти /, да реша че съм страхотна и в момента в които " надяна " очилата да  започна да се чудя коя е тази маймуна. След това - корекции, отново очилата, пак ужасен резултат и така няколко пъти.
Интересът към огледалата беше нулев
.
Тъй, тъй, и аз така. Само, че вече съм за 7 кратното увеличение, 5-цата ми умаля Laughing

# 333
  • София
Леми, купих огледалото 7 Х, не ми харесва! Много, ама много увеличава и ме заболяха очите ....Ще го връщам или ще сменя за 5 Х.

# 334
Аз имам 5, като го купувах ми беше тамън, но вече ме дразни, имам нужда от по силно, явно диоптъра ми се е променил Confused
Остави това, ама знаеш ли как се лакирам понякога...мъка...  Mr. Green

# 335
  • София
На мен кърпичките за очила на ДМ много ми харесват. И изобщо не изсъхват бързо, даже си бърша очилата два дни поред. Просто затварям хубаво в опаковката след първото ползване.
Лидълските ми замазват.

Ехаа, интересно. На мен докато свърша почистването и вече ми е суха кърпичката. Рядко ми остава влага в нея за още нещо.
Ок. Явно все тая. Май и двете не струват особено.

# 336
  • София
Да ви попитам, има ли опция за доставка на нехранителна стока с ЕКОНТ и второ, къде да се обадя, на кой телефон за да разбера дали има от тези умни кантара, трябва ми ежедневно да плаша Марчев.  Mr. Green
Благодаря ви!!

# 337
  • София
Аз имам 5, като го купувах ми беше тамън, но вече ме дразни, имам нужда от по силно, явно диоптъра ми се е променил Confused
Остави това, ама знаеш ли как се лакирам понякога...мъка...  Mr. Green

За лакирането може би ще ти върши работа лупата.

# 338
  • Козлодуй
Кърпичките за очила ги харесвам добре чистят и се намират до влажните кърпи и препарати Simple Smile

# 339
Ето нещо интересно за лидл-ски гел за измиване на лице:
http://www.infarmaciq.com/cien-izmiven-gel/

Аз също използвам този гел, даже го взех по погрешка веднъж в бързината, понеже преди него предпочитах този с гранулите, но и от двата съм доволна и двата са подходящи за ежедневна употреба, ухаят приятно, с приятна текстура са, наистина ти остава усещането, че си си измил добре лицето от мръсотии и мазнотии, без след това пък да е пресушено или омазнено отново под друга форма.

# 340
Това са туристическите обувки,за които казвах вчера.На Вардар има и мъжки-черни,и дамски-с червеното разл.номера.
На Вардар има само един без опаковка умен кантар.
Има над 20робота и 5-6 термоса.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 16:17 от denyil

# 341
  • София
Някой питаше за термус. От днес в Т маркет 500мл 7лв.

Зехтин Коста Доро в Метро - 2 броя на цената на един!

# 342
  • Асеновград
Някой питаше за термус. От днес в Т маркет 500мл 7лв.

Зехтин Коста Доро в Метро - 2 броя на цената на един!

Скрит текст:
И на редовна е толкова термоса там, такъв купих в края на миналата година.С клапа е отгоре. Обаче не се затваря добре и понякога потича.

# 343

Зехтин Коста Доро в Метро - 2 броя на цената на един![/color]
Пише маслиново масло, а в К е екстра върджин на -40%.

# 344
Пушените гърди как се предлагат ? Вакумирани ли са??

Общи условия

Активация на акаунт