Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 496
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, имате ли мнение за гела за отпушване на канали W5. Сравнен с Mr. Muscle gel.
Взех този на Лидл за проба (иначе ползваме другия) и нещо ми се струва, че не е много ефикасен. Вие как мислите?

# 346
Благодаря за коментарите за кантара  Hug

# 347
Пушените гърди как се предлагат ? Вакумирани ли са??
Да.

# 348
Момичета, имате ли мнение за гела за отпушване на канали W5. Сравнен с Mr. Muscle gel.
Взех този на Лидл за проба (иначе ползваме другия) и нещо ми се струва, че не е много ефикасен. Вие как мислите?

Аз вече само него ползвам. Доволна съм  и не виждам разлика.

# 349
  • Пловдив
Момичета,усетихте ли по-тежкия аромат и вкус на маслото Родна стряха?Намалено е на 2,15 пам от 0,125гр...тая вечер намазах филии...ами горчи и имс дъх!

П.п.да го върна,а? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 350
  • София
Добре, че оставих маслото на касата значи!
Иначе сиренето Бри /намалено от френските неща/ е страхотно!

# 351
  • Пловдив
Добре, че оставих маслото на касата значи!
Иначе сиренето Бри /намалено от френските неща/ е страхотно!
м дааа,па аз тая вечер награбих още 1 Close

# 352
Според мен има голяма разлика! За леко запушени канали става този от лидл, но ако искаш наистина да се отпуши, тогава мр. Мускул. Ние имаме проблем с кухненския канал и често се налага отпушване, но W5 обикновено е безсилен, докато Мускула отпушва идеално.

# 353
Аз отпушвам там с тел навита от железариятя.
Маслото го мириша през пакета...и аз имах проблем с гадно виришещо на РС. После му дадох втори шанс и ми хареса.
Явно е до партида.

# 354
Вкъщи само маслото на Пилос се купува, никога не ми е миришело. Напоследък даже разни немски масла от Кауфланд миришеха.

# 355
Малко извън темата, но за отпушване на канали - чиста сода каустик. Действа безотказно и веднага.
А сега по темата. За четката за изправяне. Със смесени чувства съм. Върши работа донякъде. Приглади ми косата, ама останаха едни чупки, дето ме дразнят. Минах ги специално тях сигурно 10 пъти. Стоят си. На 130 градуса я ползвах според инструкциите, съобразени с вида на косата. По-скоро съм доволна, ама не съвсем. А, и косата ми май не беше съвсем суха, както е указано.
Утре ще видя след преспиване как ще е положението.

# 356
  • София
Благодаря за отговорите Hug

Значи и на мен така ми се стори. Доста по-леко.
Ползвам всяка седмица за почистване на всички канали.

# 357
  • София
Малко извън темата, но за отпушване на канали - чиста сода каустик. Действа безотказно и веднага.
А сега по темата. За четката за изправяне. Със смесени чувства съм. Върши работа донякъде. Приглади ми косата, ама останаха едни чупки, дето ме дразнят. Минах ги специално тях сигурно 10 пъти. Стоят си. На 130 градуса я ползвах според инструкциите, съобразени с вида на косата. По-скоро съм доволна, ама не съвсем. А, и косата ми май не беше съвсем суха, както е указано.
Утре ще видя след преспиване как ще е положението.

Мисля, че е добре да се започне от най-ниските градуси и постепенно да се увеличава, за да се намери на кои върши оптимална работа (но възможно най-ниски с добър ефект), за да се пази косата.
А това, което знам със сигурност е, че никога не се ползват уреди за топлинна обработка на коса, която не е 100% суха, защото косата изгаря.

# 358
  • Бургас
pafal, моля те сподели за огледалото 5 Х. Не съм доволна от 7Х.  Mr. Green[/color]
[/quote]
С една дума - доволна съм! На мен , както казах, 7Х  ми идваше доста силно, но е логично при по-голям диоптър да е ОК.
 Та значи, днес за първи път от много време се гримирах без описаната гимнастика със слагане и сваляне на очилата. Но...само очите! После за лицето извадих старото, че в новото не можех да си видя цялата муцунка, а и там не е нужно чак такова увеличение. И сега ще се любувам на себе си в две огледала. Но явно новата придобивка успя да ме направи по-млада. Разгледах си подробно лицето и дълбоки бръчки не видях.Освен един бял косъм на брадичката и пропуснати такива извън линията на веждите други забележки към външния си вид нямам. Разбира се, споменатите дефекти веднага бяха отстранени.
 Извод - няма да го връщам!

# 359
Споделете мнение за уреда за полиране на зъбите?И има ли някъде останал?

Общи условия

Активация на акаунт