Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 482
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Виж при макароните. В картонена кутия.

# 391
Споделете мнение за уреда за полиране на зъбите?И има ли някъде останал?
[/qu.                  Хайде който си закупил уреда да сподели мнение моля и аз чакам

# 392
  • София
Купувам мнго плодове и зеленчуци от Лидл. Даже в момента имам и банани и ябълки, но странна миризма не съм забелязала.

# 393
  • София
Относно олиото. Купуваме само Калиакра, защото не е българско, а румънско. Отдавна има драма около
Като видя бълг. етикет и веднага го отминавам. Купувам олио  5 л само румънско, така пише - Румъния. Разкошно и на вкус, цвят  и на всичко. Но най-хубаво е на Олин, но много му вдигнаха цената за съжаление, но понякога в Метро го има на промоция и се зареждам на количество. При него грешка няма.

.......................
Маслото "Родна стряха" не е лошо, но наистина понякога се случва по-миризлива партида.
..................
Ама как да им разбера партидите, това е несериозно, ще накупя 6-8 пакета и ще се окажа че вони, това не е по-миризлива партида,  а направо вони  Sick  и да отиде в боклука, няма да ми се случи, направо го отминавам и отивам към Пилос и ирландското, защото зная, че винаги е с перфектно качество.  Това с гадната миризма на тяхното маслото си е техен трик, влагане на лоши евтини продукти с мисълта да се избие при продажбата, все някой ще го купи, ще минат тънко. А, благодаря от техните номера.

# 394
  • София, Манастирски ливади
Не знам с какво си пръскат плодовете и зеленчуците, нещо с подобна на нафталин миризма, вчера купих от зелените ябълки, в магазина не усетих да миришат, но в къщи миризмата е много силна. Обелих ябълката - продължава да мирише. Това е явна отрова.
Заради тази миризма спрях да им купувам краставиците, портокалите и мандарините. Но май трябва окончателно да спра да пазарувам плодове и зеленчуци оттам.

Много ми миришеха и на мен вчера зелените ябълки. Като на мухъл бих определила миризмата. Преди време бях взимала и червени, същата миризма, но я усетих чак в къщи Disappointed

# 395
  • Пловдив
Относно олиото. Купуваме само Калиакра, защото не е българско, а румънско. Отдавна има драма около
Като видя бълг. етикет и веднага го отминавам. Купувам олио  5 л само румънско, така пише - Румъния. Разкошно и на вкус, цвят  и на всичко. Но най-хубаво е на Олин, но много му вдигнаха цената за съжаление, но понякога в Метро го има на промоция и се зареждам на количество. При него грешка няма.

.......................
Маслото "Родна стряха" не е лошо, но наистина понякога се случва по-миризлива партида.
..................
Ама как да им разбера партидите, това е несериозно, ще накупя 6-8 пакета и ще се окажа че вони, това не е по-миризлива партида,  а направо вони  Sick  и да отиде в боклука, няма да ми се случи, направо го отминавам и отивам към Пилос и ирландското, защото зная, че винаги е с перфектно качество.  Това с гадната миризма на тяхното маслото си е техен трик, влагане на лоши евтини продукти с мисълта да се избие при продажбата, все някой ще го купи, ще минат тънко. А, благодаря от техните номера.
дали ще се усети в сладкиш?

# 396
Идвам с мнението за джаджата за полиране на зъби: Animal See No Evil

Снимка 1:

Скрит текст:

Снимка 2:

Скрит текст:

Пробвала съм го преди малко за пръв път.
Това, което виждате на първата снимка се казва "полиращ накрайник", гумено е и с него полирате зъбите си. Ако са ви полирали зъбите в зъболекарски кабинет знаете усещането. Има едни леки вибрации върху самият зъб, когато го използвате, разбира се не е толкова силно, като при зъболекар. Върху този накрайник се слага много малко количество обикновена паста за зъби, след което с натискане на копчето започва да се върти и по самият зъб движите с кръгообразни движения около 20-30 секунди. Аз лично реших по малко около 15 секунди на зъб. В упътването е изрично написано да се използва 2 пъти в седмицата. Мисля да го използвам само 1 път в седмицата. Не съм зъболекар и не знам дали при толкова ползване да не ми станат чувствителни зъбите. Именно заради това държах по малко секунди.
На втората снимка виждате зъболекарско огледалце. Това нещо е много полезно Grin  хаха , огледах си зъбите Grinning . Другият инструмент е за почистване на пространството между зъбите, едно такова гумено и тънко накрая. Ами за него не знам и аз какво почисти, нямам голямо разстояние между зъбите.
Има още два инструмента тях не съм ви ги снимала. Те са за почистване на зъбен камък и почистване на петна по зъбите. Нямам намерение да ги използвам тях.
Мисля да си използвам само това за полиране, мисля че не е лошо, определено след него зъбите скърцат. При мен много лесно се образува плака, а от там и кариеси, надявам се това да ми върши чудна работа в домашни условия. Ако искате го пробвайте, според мен не губите нищо 23 лева е. Къде ли не сме ги дали Simple Smile . Надявам се да съм помогнала с нещо.

# 397
  • София
Не знам с какво си пръскат плодовете и зеленчуците, нещо с подобна на нафталин миризма, вчера купих от зелените ябълки, в магазина не усетих да миришат, но в къщи миризмата е много силна. Обелих ябълката - продължава да мирише. Това е явна отрова.
Заради тази миризма спрях да им купувам краставиците, портокалите и мандарините. Но май трябва окончателно да спра да пазарувам плодове и зеленчуци оттам.

Много ми миришеха и на мен вчера зелените ябълки. Като на мухъл бих определила миризмата. Преди време бях взимала и червени, същата миризма, но я усетих чак в къщи Disappointed

Хммм... много странно. Сега ще започна и зеленчуците и плодовете да душа. Ужас!

Мисля, че тая работа с полирането на зъбите не е добра идея. Чувствителност и разваляне на емайла може да се получат. И веднъж седмично ми се струва много. Така мисля, не бих ползвала такъв уред. Но аз съм против и електрическите четки (многократно повече търкане отколкото човек нормално може да постигне), така че не съм критерий Simple Smile

# 398
Аз плодовете мия с веро и гъба. Тия неща, с които мажат ябълките особено, никак не са ми по вкуса и гледам да ги изжуля ако мога.

# 399
  • София
...............дали ще се усети в сладкиш?
За мен се усеща и ми разваля сладкишите, съответно ги хвърлям, но не само аз го усещам , а и другите вкъщи.

# 400
  • Перник
Скрит текст:
Като видя бълг. етикет и веднага го отминавам. Купувам олио  5 л само румънско, така пише - Румъния. Разкошно и на вкус, цвят  и на всичко. Но най-хубаво е на Олин, но много му вдигнаха цената за съжаление, но понякога в Метро го има на промоция и се зареждам на количество. При него грешка няма.

.......................
..................
Ама как да им разбера партидите, това е несериозно, ще накупя 6-8 пакета и ще се окажа че вони, това не е по-миризлива партида,  а направо вони  Sick  и да отиде в боклука, няма да ми се случи, направо го отминавам и отивам към Пилос и ирландското, защото зная, че винаги е с перфектно качество.  Това с гадната миризма на тяхното маслото си е техен трик, влагане на лоши евтини продукти с мисълта да се избие при продажбата, все някой ще го купи, ще минат тънко. А, благодаря от техните номера.
дали ще се усети в сладкиш?
[/quote]

Зависи. Най-миризливото масло, на което съм попадала беше "Саяна", около Нова година. Развалих си баклавата с него Sad

# 401
  • Пловдив
ясно...отиват в коша 2-те масла  Confused

# 402
Е, що , в баничка няма ли да са окей?

# 403
Аз миризливите масла правя на сладки и като изстинат не миришат. Имам една рецепта с кафява захар мусковадо и тя е много ароматна и маскира миризмата на маслото.

# 404
И аз скоро имах едно миризливо немско масло от Кауфланд, миришеше по бетер от мандраджийско. Колко е немско, е вече друг въпрос. Кой знае от къде и какво внасят, и го препакетират тук.

Общи условия

Активация на акаунт