Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 471
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Прах за съдомиялна как дозирате? Има ли някаква мерителна лъжица в комплекта?

# 451
  • Пловдив
Наистина ли няма вече таблетки за съдомиялна? Моите тъкмо са на привършване и се точех утре да взема Sad
И аз гледах старата брошура.

Аз взех едни 40 бр
all in one са тези - и аз с тях я пускам вече.
Прах? Да не би да имаш предвид сол?
Аз сипвам като светне индикатора, че е свървила, докато не може да поеме повече. Имам едно като фуния, то си беше в съдомиялната

# 452
  • София
голяма бяла птица съм и нямам предвид лебед...
Харесала си бях зелените постелки за баня, но не знам, защо си мислех, че са от утре... Отидох днес, за друго и гледам - постелките, ама само сини Sad
Утре тръгвам из града (Пловдив) да търся, но ако някой е видял случайно, ще се радвам, да ме ориентира

И друго - от известно време насам гледам, че изчезнаха таблетките за съдомиялна W5, обикновените (60 бр.), не all in one(40 бр.). И етикета им няма, та предполагам, че и тях са спрели, но да си питам - може пък само в "нашия" магазин да ги няма
И при нас ги няма таблетките......

# 453
  • у нас
Измивните препарати за съдомиялна са различните видове таблети и гелове.  Геловете се слагат там където и таблетите, но имаш разделение за 1/2 и пълно зареждане

# 454
  • Бургас
Наистина ли няма вече таблетки за съдомиялна? Моите тъкмо са на привършване и се точех утре да взема Sad
И аз гледах старата брошура.

Аз взех едни 40 бр

Явно и аз на тях ще минавам. Ползвах от 60 бр., ама като няма...
Ей, всичко хубаво и евтино или изчезва, или му вдигнаха много цената.

# 455
  • Пловдив
Прах? Да не би да имаш предвид сол?
Аз сипвам като светне индикатора, че е свървила, докато не може да поеме повече. Имам едно като фуния, то си беше в съдомиялната
Не, точно прах имам предвид. Обаче съм голяма бяла птица и обърках темите...

# 456
Вчера купих ципура, днес хладилника мирише няма да казвам на какво. Срок на годност до 31.01. Направо не е истина. То и аз съм си виновна, че не погледнах, сега обаче ме е срам да я върна😂.
Постелки сини вчера видях в Пловдив на пещерско.

# 457
Вчера купих ципура, днес хладилника мирише няма да казвам на какво. Срок на годност до 31.01. Направо не е истина. То и аз съм си виновна, че не погледнах, сега обаче ме е срам да я върна😂.
Постелки сини вчера видях в Пловдив на пещерско.
С ципура и на мен ми се е случвало да е с изтекъл срок на годност. Смърдеше ужасно и не ми беше неудобно да я върна. Веднага я взеха без проблем. Риба вече не купувам от Лидъл.

# 458
# 459
  • Бургас
Най-после отворих брошурата. Ммммм, ще намалят любимия ми черен шоколад. Че и 95% какао ще има.
Чаршафите с ластик хубави ли са? Пише био памук, аз имам но са обикновен памук, а ми трябват още.

# 460
За съдомиялна пускат таблети в Лидл на промоция, както и по другите магазини, полски на Finish, Quantum Маx 60+20 бр. между 17 и 24 лв., зависи от веригата. Имат срок на годност 2 г. от датата на производството. т.е. веднъж в годината взимаш и забравяш. Имат всичко в себе си - сол, блясък... От Лидлските ни помътняха тънкостенните чаши.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 10:23 от kostalav

# 461
  • Перник
Най-после отворих брошурата. Ммммм, ще намалят любимия ми черен шоколад. Че и 95% какао ще има.
Чаршафите с ластик хубави ли са? Пише био памук, аз имам но са обикновен памук, а ми трябват още.

Аз имам 2 чаршафа с ластик - бял и лилав, не знам какъв памук се водят, но и двата се скъсаха за по-малко от година - появиха им се малки дупчици на доста места. Та, не съм доволна  Confused

# 462
  • София
В отделението за таблетките имам отбелязано с черти. Мия с прах от няколко години, слагам до горната черта. Мисля, че при мен е 30, а долната мисля, че е 25. Ако се сетя довечера, когато се прибера ще погледна.

# 463
  • Пловдив
обиколих магазините в Пловдив и на бул. България си намерих зелените стелки Heart Много съм хепи, защото са същия цвят като плочките ми Grinning

# 464
Новата брошура нещо не ме грабна. За риба явно ще ходя до Метро.
Само чорапите ще погледна, ако минавам през магазина за хляб.

Общи условия

Активация на акаунт