Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 449
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Най-после отворих брошурата. Ммммм, ще намалят любимия ми черен шоколад. Че и 95% какао ще има.
Чаршафите с ластик хубави ли са? Пише био памук, аз имам но са обикновен памук, а ми трябват още.

Аз имам 2 чаршафа с ластик - бял и лилав, не знам какъв памук се водят, но и двата се скъсаха за по-малко от година - появиха им се малки дупчици на доста места. Та, не съм доволна  Confused

Същият проблем имам и аз. Затова сега се чудя дали тези са по-качествени.
И моите са бял и лилав Simple Smile

# 466
Те са от трико...памучно трико. Аз напоследък предпочитам от плат памучен, не тип трико обаче.

# 467
  • София
Аз се чудя дали да си взема фритюрника с горещ въздух /не беше ли по-евтин/ или да поръчам от Амазон.

# 468
  • София
Аз се чудя дали да си взема фритюрника с горещ въздух /не беше ли по-евтин/ или да поръчам от Амазон.

Аз имам на Philips от доста време и е една от най-сполучливите ми покупки.
Страхотен уред.

# 469
  • Mediterraneo
Относно умните кантари-

Скрит текст:

# 470
Това, освен за картофи, за какво друго става?

# 471
Ти не взе ли фрайъра , че пак подпитваш ? Simple Smile

# 472
  • София
Относно умните кантари-

Скрит текст:
Размях се с глас, разказах на колегите в офиса- последва отново весел смях.
Тарталета,благодаря!

# 473
Това, освен за картофи, за какво друго става?
Свекърва ми има, прави страхотни тиквички, на вкус са като пържени.

# 474
Мен много ме мързи да го чистя тоя уред - фритюрника. Пък и много олио гълта... С много мерак си купих, ама си стои неизползваем, заради поддръжката...

В годината я веднъж, я два пъти съм се сетила за пържени картофи или тиквички...

# 475
Доколкото разбрах трябва да е с по-голям обем и мощност. Лидлския е 2,5 л и 1450 в. В амазона открих един 3,2 л и 1350 в. (бестселър) за 52 лири. Доволно като за проба. Иначе рецепти и акъл намерих доста тук http://www.bg-mamma.com/?topic=940580 За мен е "маймунска" работа:)

# 476
Каква е тази прах за съдомиялна-марката?Стана ми интересно?В Лидл не продават такава!Аз минах на течен гел на Медикс-много съм доволна,не ми се драскат тенджерите,тавите и сега спокойно мия всичко!Чаршафите с ластик-единия от пам.трико се скъса,на малки дупчици както казвате,беше към 10 лв.,тези сега може да са от хубавата материя,имам от тях не се е скъсал!

# 477
Веднъж бях купувала ролки с лепкаво покритие за чистене на косми от дрехите. Като че ли не ги виждам вече. В редовния асортимент ли са или понякога само ги зареждат?

# 478
Веднъж бях купувала ролки с лепкаво покритие за чистене на косми от дрехите. Като че ли не ги виждам вече. В редовния асортимент ли са или понякога само ги зареждат?
Ако няма в Лидл, аз взимам от Икеа.

# 479
  • Козлодуй
Като гласувах за играта кое масло е най-хубаво казват че най-много са гласували за Родна стряха което много ме учуди като най-добро е Пилос Simple Smile
От другата седмица харесах гребените за животни и се впечатлих от грамофона Simple Smile
Ролки с лепкаво покритие има и по левчетата аз улучих едни от Лидл намалени даже защото това от магазин за 1 лев ми свършваше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт