Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните разлики между фритюрника на Tefal и този на Philips?
Какви са някои рецепти, които могат да се приготвят във фритюрник или тостер?
Какви са някои полезни аксесоари за фритюрника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните разлики между фритюрника на Tefal и този на Philips?
-
Какви са някои рецепти, които могат да се приготвят във фритюрник или тостер?
Във фритюрника и тостера могат да се приготвят различни ястия като пържени картофи, кюфтета, пилешки крилца, пържоли, пържена риба, печени зеленчуци, пълнени гъби и дори сандвичи. Рецептите могат да варират в зависимост от предпочитанията на потребителите. В тостера могат да се приготвят различни ястия като замразени картофки, мини пици, пилешки бутчета, котлети от сьомга, руло, рибни филета, крем карамел, печени зеленчуци , паннирано рибно филе , пържени картофи , кюфтета , пържоли , пържени банички , хрупкави бутчета и др. Рецептите варират в зависимост от програмата, температурата и времето за готвене.
-
Какви са някои полезни аксесоари за фритюрника?
-
Какви са някои полезни съвети за приготвяне на ястия във фритюрника?
-
Какви са някои предимства от използването на фритюрник?

Ако си правила и нещо друго интересно сподели. На мен ми се иска ястие, но съдчето е с дупки ?! и се чудя дали ако го извадя и сложа само в долния контейнер ще се получи. Не ми се експериментира че е много скъп уреда. Ще чакам и някой друг да се включи - може да е пробвал така.