Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 501
  • 1 658
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Ти не взе ли фрайъра , че пак подпитваш ? Simple Smile
Не, назлъндисвам му се от 100 години! Хем ми се иска да си взеха, хем не ми се дават толкова пари! Скръндза съм си!

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 13:50 от verabel

# 496
Има ли доволни от Био доматения кетчуп? Вкусен ли е?

# 497
  • София
Каква е тази прах за съдомиялна-марката?Стана ми интересно?В Лидл не продават такава!Аз минах на течен гел на Медикс-много съм доволна,не ми се драскат тенджерите,тавите и сега спокойно мия всичко!Чаршафите с ластик-единия от пам.трико се скъса,на малки дупчици както казвате,беше към 10 лв.,тези сега може да са от хубавата материя,имам от тях не се е скъсал!
http://nemski-centar.com/Prah-za-pochistvane-na-sjdove-za-sjdomi … erven-2kg-Kompakt
В ДМ също има https://ua.all.biz/en/denkmit-powder-for-dishwashers-of-2-kg-g11 … 7869#.WAJIYzG7rIU
На мен ми носят от Германия. В момента съм с Финиш, много икономична е.

# 498
  • Перник
Отзиви за кремовете от сериата Cien nature?

Аз имам околоочния с нар. Привършвам го в момента. Крем като крем. Добър е като състав (доколкото разбирам), овлажнява, не дразни, няма аромат. Не ми маха торбичките и бръчиците, но това не знам дали някой крем го прави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 499
  • Асеновград
Ама много скубе тая четка Sob пробвах я набързо на най ниската степен уж на добре сресана коса, то след мен по пода цял килим косми. Тук нямам огледало и не мога да преценя дали прави обем. Иначе взех последната опакована четка имаше още една но в такова състояние ,че за нея не бих дала пари.
Малкия се обзаведе и с одеяло.
Скрит текст:
В Юска бяха определено по тънки, та заложих на лидълското, а и по размер идва по голямо за същите пари.

# 500
Взех четка за щерката, не я скубеше, а тя не търпи и грам скубване. Добре се получи при нея, аз още не съм я пробвала.

# 501
Отзиви за кремовете от сериата Cien nature?

Аз имам околоочния с нар. Привършвам го в момента. Крем като крем. Добър е като състав (доколкото разбирам), овлажнява, не дразни, няма аромат. Не ми маха торбичките и бръчиците, но това не знам дали някой крем го прави Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз си бях купила дневния и околоочния с нар. Мажа ги на съпружието, кожата му е чувствителна, а околоочния му контур е безобразно сух и зачервен, та тези кремчета му успокояват кожата и придобива вид. На мен са ми мнооого лекички, изобщо не ги усещам. За овлажняване е приличен.

# 502
  • Асеновград
Взех четка за щерката, не я скубеше, а тя не търпи и грам скубване. Добре се получи при нея, аз още не съм я пробвала.
С къса или дълга коса е?

# 503
  • Стара Загора
Шредер  имаше снощи в Стара Загора .
Био кетчупа ми харесва пак купих вчера. Само трябва да стои с капачката надолу, че трудно се сипва.
Финиш куантум и аз зареждам като пуснат на около 23-24 Лв за 80 бр. Не изкарвам годината с два пакета.

# 504
Аз пускам миялна всеки ден, понякога и две Anguished Не мога и два месеца да изкарам с една кутия, какво остава за година...

# 505
  • София
Аз се чудя дали да си взема фритюрника с горещ въздух /не беше ли по-евтин/ или да поръчам от Амазон.
Това, освен за картофи, за какво друго става?

Зависи от модела. Има такива, които стават и за сладкиши и подобни (с тавичка).
Иначе: печени чушки, гъби, пържолки, крилца, кюфтета и подобни, картофи, тиквички, и още..
Страхотно вкусни. Без да се занимаваш с пръскане (някои дори и не разбъркваш/разтръскваш грам), миризмата е сравнително по-малка. Отделно е, че почти всичко се пече в собствената си мазнина или с малко добавена, а става хрупкаво и вкусно.
Почиствам с четка за миене на съдове и пъхам в миялната. Чудесен. Говоря обаче за Филипс

# 506
Нали има бъркалка по средата? Как ще става тогава за меса?

# 507
С къса или дълга коса е?
Дълга, и не дава да я реша изобщо по принцип.

# 508
Аз се чудя дали да си взема фритюрника с горещ въздух /не беше ли по-евтин/ или да поръчам от Амазон.
Това, освен за картофи, за какво друго става?

Зависи от модела. Има такива, които стават и за сладкиши и подобни (с тавичка).
Иначе: печени чушки, гъби, пържолки, крилца, кюфтета и подобни, картофи, тиквички, и още..
Страхотно вкусни. Без да се занимаваш с пръскане (някои дори и не разбъркваш/разтръскваш грам), миризмата е сравнително по-малка. Отделно е, че почти всичко се пече в собствената си мазнина или с малко добавена, а става хрупкаво и вкусно.
Почиствам с четка за миене на съдове и пъхам в миялната. Чудесен. Говоря обаче за Филипс

Малко спам, ама тиквичките как ги правиш? И аз имам Филипс, но с тиквичките не се разбрахме нещо.

# 509
Детските жилетки хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт