Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 444
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 510
Прахта за миялни собствената марка на Кауфланд (А1 май беше...) е много хубава, беше нещо от сорта на 8-9 лв. Икономична е и мие много добре.

# 511
  • София
Скрит текст:
Аз се чудя дали да си взема фритюрника с горещ въздух /не беше ли по-евтин/ или да поръчам от Амазон.
Това, освен за картофи, за какво друго става?

Зависи от модела. Има такива, които стават и за сладкиши и подобни (с тавичка).
Иначе: печени чушки, гъби, пържолки, крилца, кюфтета и подобни, картофи, тиквички, и още..
Страхотно вкусни. Без да се занимаваш с пръскане (някои дори и не разбъркваш/разтръскваш грам), миризмата е сравнително по-малка. Отделно е, че почти всичко се пече в собствената си мазнина или с малко добавена, а става хрупкаво и вкусно.
Почиствам с четка за миене на съдове и пъхам в миялната. Чудесен. Говоря обаче за Филипс

Малко спам, ама тиквичките как ги правиш? И аз имам Филипс, но с тиквичките не се разбрахме нещо.

Скрит текст:
Тиквичките ги нарязвам на доколкото е възможно еднакви парчета (около 4 мм). Да не са супер тънки, но не и дебели парчетата. Ако има човек ренде Simple Smile (аз нямам), е най-лесно. Предварително тиквичката на дължина.
След това ги посолявам и омазнявам богато. Само на тях слагам толкова много олио. След това не напълно до нивото макс пълня (по скоро до средата) в решетъчната кошница и слагам на около 170-175 градуса за около 20 мин. Изваждам и разтръсквам често. И наблюдавам. Зависи и от самите тиквички. Но ми се получават и това е единствения начин, по който правя. Много обичаме тиквички, но не пържа в тиган.

Филипс няма бъркалка.

# 512
Пускаха и сатенени, аз имам един от такъв от там. Най-хубавият ми долен чаршаф с ластик - нито има дупчици, нито е излинял, нито нищо. Страхотен е и ме е яд, че взех само един. Сега дебна и когато пуснат, ще отида да купя 2 или 3.
Сатенените не се ли хлъзгат?
Не разбрах къде ги дебнеш, в Лидъл ли?

# 513
В Лидл се надявам да ги пуснат пак.
Не се хлъзгат изобщо. Леми, самата материя не е хлъзгавото студено нещо, което обичайно се нарича сатен и което обичайно е лъскаво и найлоноподобно. Тези чаршафи бяха 100 % памук и всъщност са гладък плат, който не лъщи и поне при мен - не става на пъпчици.

# 514
Анцузите за момчета, широки ли са в талията и крачолите, че на моя клечо нищо не може му стане

# 515
  • у нас
В Лидл се надявам да ги пуснат пак.
Не се хлъзгат изобщо. Леми, самата материя не е хлъзгавото студено нещо, което обичайно се нарича сатен и което обичайно е лъскаво и найлоноподобно. Тези чаршафи бяха 100 % памук и всъщност са гладък плат, който не лъщи и поне при мен - не става на пъпчици.
Това което описваш ми прилича на памучен сатен.😍много го обичам и придава едно такова усещане на кожата мам 😍

# 516
Daisy^Slavа, аха. Ами остава да свирнеш, като ги пуснат  Wink
И единият от моите лидълски от трико много странно е излинял на малки петънца, очаквам скоро да станат дупчици.
От новите харесах петроленият, обаче се чудя,  да не изкара и той като другият има няма 2 години  Thinking
Тета, хитрушо, ти далновидно си минала на платнени Wink

# 517
Да...онези, за които имам мътен бегъл спомен, бяха памучен сатен. Преди Коледа ги пускаха....хвърлила им бях аз очо, хвърлила им бяяяхххх...
Трикото не са лоши, ама стават на пъпчици. Простеят ми нещо напоследък....не знам и аз защо...

# 518
Пускаха и сатенени, аз имам един от такъв от там. Най-хубавият ми долен чаршаф с ластик - нито има дупчици, нито е излинял, нито нищо. Страхотен е и ме е яд, че взех само един. Сега дебна и когато пуснат, ще отида да купя 2 или 3.
Памучен сатен бяха, много ми допаднаха като материя но си бях харесала най-тъмния и ме отказа това че изрично пишеше да се пере само с подобни цветове... Опасявах се че ще пуска цвят и сега ме е яд че не взех, ще ги дебна и аз.
Вашият в тъмен цвят ли е и ако да - пуска ли при пране?

# 519
  • у нас
Оуууу,  аз тотално съм ги пропуснала.  Някой да има спомен за цена, за да ме хване още повече яд? И случайно дали пускат 5 части?

# 520
Ааааа..няма 5 части. 3 части са 200/220 плик с 2 калъфки. Долните винаги са отделно...

# 521
  • у нас
Значи много искам😅, а цената?

# 522
Пушените пилешки бутчета от новата брошура са много хубави, да си знаете...

# 523
Горен тройка към трийсетака....долен съм 18-20...☺

Хора...къде стоят пушените гърди от брошурата?
Сега се сетих, някой пита назад дали са вакумирани и аз помислих, че иде реч за малките опаковки без кокал и казах да.
А нероятно е питал за тези? Та се извинявам....
Ходих в другия лидл....не съм му свикнала, че е наопаки и не ги намерих....някой купи ли, месце има ли или е само рагу 😆😃

# 524
 И аз съм доволна от чаршафите и пликовете от памучен сатен. Не са мръднали изобщо, нито се е променил цвета. Чакам да ги пуснат отново, да си взема още един комплект. Моите са от миналата пролет.

Общи условия

Активация на акаунт