Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 488
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 525
Пушените ребра са си рагу от всякъде. Аз месо не видях.

# 526
А къде са?

# 527
Детските жилетки са много тънички и меки, а джегингса ако някой е купувал от предишни пускания не е същия. Този път са по-тънки, по-тесни и по-дълги.

# 528
  • у нас
Горен тройка към трийсетака...
Багодаря. Съвсем прилична цена

# 529
Има ли кондензирано мляко в Лидл?

# 530
  • София
Има ли кондензирано мляко в Лидл?
Да.

# 531
Детските жилетки са много тънички и меки, а джегингса ако някой е купувал от предишни пускания не е същия. Този път са по-тънки, по-тесни и по-дълги.
Точно така! Peace Жилетките според мен са хубави, купувала съм такава преди, беше сполучлива покупка.
Мислех, че джегингсите са като предишните, но тези не ми харесаха изобщо. Купих рокля на малката, тя се хареса. Имаше и нейния размер чорапогащи, та взех два, чорапогащник за мен, малко украса (не устоях на пеперудите и един заек, който държи мъничък поднос   Laughing ), микс от настъргани сирена за пица и паста, био сироп от агаве, мая ( за нея имам спомен, че Марчева я похвали, дано не съм сгрешила). Grinning

# 532
  • София
...................., мая ( за нея имам спомен, че Марчева я похвали, дано не съм сгрешила). Grinning
Да, аз казах, че сухата им мая, една в зелена опаковка, е много добра. Тя е точно за 500-600 г брашно. Редовно я ползвам.

# 533
На моето дете лидл-ските чорапогащници не са му удобни. Не стига че е слабичка, ами казва че и стискат на коремчето. Някакви доста тесни изглеждат.

# 534
# 535
Мернах ги във витрините с месо(на късата страна дето слагат патица и др.седмични промоционални мръФки,суджуци...)

# 536
При бакпулвера,захарта,сметаната,ванилията-пекарските.

# 537
  • Асеновград
Срещу хладилната витрина.На стелажа със сладкарските неща.Суха мая, бакпулвер, ванилия , готварски сметани .....
http://jivotatmojedaevkusen.blogspot.bg/2015/07/blog-post.html      в металната кутия на една от снимките.

# 538
...................., мая ( за нея имам спомен, че Марчева я похвали, дано не съм сгрешила). Grinning
Да, аз казах, че сухата им мая, една в зелена опаковка, е много добра. Тя е точно за 500-600 г брашно. Редовно я ползвам.
Хм, преди време мисля че бях мяркала лош отзив за тяхната суха мая и така и не я пробвах... беше отдавна, де. Какъв грамаж е разфасофката и на каква цена я продават?

# 539
Хубава е маята! Правя по два хляба на седмица с тази мая.

Общи условия

Активация на акаунт