Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 624
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 555
natka,
моят чаршаф с ластик е бял.
Обаче имам и два комплекта калъфки с плик от сатен - един с бяла+бежова страна и един светлосиньо+тъмносиньо. Синият комплект пускаше боя и то доскоро - но само при пране. Не съм се събуждала боядисана, имам предвид. Когато пера, слагам 2 цветоулавящи кърпички и не пера дрехи с други цветове заедно с тези чаршафи.
Ясно, благодаря, значи или да не се хвърлям на тъмните, или да си имам предвид че ще пуска... много досадно, бях си харесала тъмен цвят че ми отиваше на други неща.

# 556
Понеже едва ли ще стигна до Лидл утре, взех жито от Б. Надявам се да е хубаво.
Попринцип не изневерявам на това от Лидл. Много е хубаво!! Трябваше да е от четвъртък, защо са решили да в от петък...
За мен тази мая е по- хубава от Йоткер. Активира се бързо, с Йоткер виждам зор.

# 557
  • София
Утре ще пробвам маята. Дано да върши работа като френската .....................
Френската е бързодействаща, тя е разкошна, но тази на Belbake е малко по-бавна, но също е много добра. Имам още от миналата година извън всякакъв срок са, но въпреки това са с прекрасно качество, ползвам ги все още. Сухата мая, ако се съхранява на хладно и сухо може да изкара много време, повече от година.
Френската я ползвам основно за големи теста, около Коледа и Великден.

# 558
  • България
Имам чаршафи от памучен сатен в лилаво-тъмно и светло. Не са мръднали и не оцветяват. Много съм доволна. Ще взема още един комплект, ако пуснат пак.

# 559
  • Beyond the stars
Ама много скубе тая четка Sob пробвах я набързо на най ниската степен уж на добре сресана коса, то след мен по пода цял килим косми. Тук нямам огледало и не мога да преценя дали прави обем. Иначе взех последната опакована четка имаше още една но в такова състояние ,че за нея не бих дала пари.
Малкия се обзаведе и с одеяло.
Скрит текст:
В Юска бяха определено по тънки, та заложих на лидълското, а и по размер идва по голямо за същите пари.

Не скубеше при мен, ама я оскубах с четка нормална преди това  Mr. Green
Аз май съм доволна от резултата - не става гладко като с преса, ама доста по-прибрано и право от само със сешоар и четка. Та връщането за сега й е опростено  Mr. Green

# 560
Соевото мляко хубаво ли е? Това био, което е намалено тази седмица? Колкото пъти отида все е свършило, оплюскано, рафта празен... Това значи ли, че е супер перфектно, че така се изкупува? newsm78

# 561
Може по принуда да го вземат хората-алергии, непоносимости...диети, знам ли...

# 562
  • 1st floor
Да кажа, че в Кауфланд има умни кантари. Laughing Вчера съвсем случайно ги видях, стори ми се, че цената на рафта е 30 лв, но на касовата у нас видях, че е 22 и нещо. Стъклото е различно от лидлските, но като гледам снимката - показанията на дисплея са едно към едно. Предполагам, че кантарите са еднакви. Внимавайте само какво взимате, защото има стъклени и без измерване на мазнини, мускулна маса и пр. И пазете касовите бележки, че разбрах, че може и да не доживеят гаранционния си живот. Mr. Green

# 563
Може по принуда да го вземат хората-алергии, непоносимости...диети, знам ли...

Знам ли... Понеже е модерно да си био, но пък чак да се запасяват... Вярно, че е на промоция сега и е момента да се напълнят шкафовете... Да оставят по едно поне да го опитаме  Laughing от любопитство.

# 564
  • Асеновград
Скрит текст:
Ама много скубе тая четка Sob пробвах я набързо на най ниската степен уж на добре сресана коса, то след мен по пода цял килим косми. Тук нямам огледало и не мога да преценя дали прави обем. Иначе взех последната опакована четка имаше още една но в такова състояние ,че за нея не бих дала пари.
Малкия се обзаведе и с одеяло.
Скрит текст:
В Юска бяха определено по тънки, та заложих на лидълското, а и по размер идва по голямо за същите пари.
Не скубеше при мен, ама я оскубах с четка нормална преди това  Mr. Green
Аз май съм доволна от резултата - не става гладко като с преса, ама доста по-прибрано и право от само със сешоар и четка. Та връщането за сега й е опростено  Mr. Green
[/quote]
При мен ефекта е почти нулев.Тази сутрин добре се разресах с четката с йони и после се минах с четката за изправяне.Наложи се да се минавам с наведена надолу глава Simple Smile отзад при много дълга трудно е да се мине сам човек в нормално положение. Прибра и позаглади, но в момента час след минаването косата ми пак е в различни посоки.
Гледайте добре цената на стоките в коша с 30% намаление.За втори път ми се случва на касата да засека че стоката е маркирана на редовна цена. Съответно я отказах.

# 565
Аз имах проблем с едни джунджурийки от коша (канцеларски материали), но не защото не са били намалени, а защото касиерката беше цъкнала старата цена. Видях в колата, вече като бяхме прибрали покупките, извадих ги и заедно с бележката отидох да ми поправят цената. Не ми отказаха, но е неприятно, защото се губи време, а и блокирам опашката. Освен това, ако не бях видяла, щях да дам няколко лева повече - не е нещо особено, но все пак са намалени стоки и аз съм ги избрала заради това.

# 566
Мекото сирене Бри, триъгълното парче, което в момента е на промоция....та белите ли му бялата коричка или се яде с нея?

# 567
С коричката се яде Simple Smile

# 568
Благодаря....

С боровинките /на промоция са/, много си ходи...Simple Smile

# 569
Аз я беля - опитах я и е абсолютно безвкусна. Не е ли нещо като брашно?

Общи условия

Активация на акаунт