Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 453
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 585
marchеva, мерси за идеята. Още днес ще пробвам, така не се хареса, но в бутер може и да мине.

# 586
  • София
marchеva, мерси за идеята. Още днес ще пробвам, така не се хареса, но в бутер може и да мине.
Ми да, няма да се хареса защото има силен аромат и вкус, най-вече кората му,  а в тесто става разкошно. Изрежи си по-голямо кръгче тесто, намажи го със сладкото и отгоре сиреното, хващаш краищата на тестото, завъртах като бохча да се слепят и го вкарваш във фурната за 15 мин. Печеш върху хартия за печене.

# 587
Точно тази рецепта ми излезе...когато цъкнах в гуглето.
Но не е за мен, благодаря.
На мен ми харесва Бри-то....нямам забележки 😊

# 588
Аз пък му харесвам аромата и вкуса точно както си е. По Нова година поръчахме за вкъщи готово плато със сирена и точно брито свърши първо.
Лидл имат едно друго сирене - предната седмица взехме от него, но не се сещам името - с триъгълна форма, тъмно жълто и силно маслено, но твърдичко, с малко плесен в средата (или някаква подправка, не съм на 100% сигурна). Ето това беше "аромат" - направо като ферментирали непрани чорапи! А през опаковката не се усещаше никак...Аз ядох само веднъж и в интерес на истината не беше лошо, но роднините го харесаха. Трябваше да проветряваме поне по половин час след консумация, защото иначе не можех да стоя в стаята.

# 589
Синьо сирене имаше точно до Бри-то, от ляво - и двете бяха с триъгълна еднаква форма. Може него да си видяла, но то пък е доста характерно като вид, и като мирис де....та не знам.

# 590
На мен най-смрадливо ми е горгонзолата, може него да си уцелила.

# 591
Четох оня ден, че пишете за някаква розова вода, но си мисля че е за парфюмерийни нужди.
Днес взех едно шишенце с водичка с формата на капка, с розова капачка....отпивам и ме лъхва аромат на роза. Викам сега да плюя ли, да гълтам ли. Чета етикета - изворна вода пише, демек става за пиене...ама е гадна.
Поне шишето е твърдо, не мекица като останалите, ще го ползвам вкъщи...

# 592
  • София
Някоя добра душа ще ми каже ли ако е срещнала някъде изостанал кантар. При нас няма.

# 593
  • Бургас
Сиренето Бри да ви кажа става супер за пълнени гъби. Махате пънчетата, запържвате гъбите в малко масло, после пълните със сирене и печете.
Аз обаче му махам кората.

# 594
О Бри, Камембер, Горгонзола, бяло грозде и вино е идеална комбинация. Но аз не махам корите, жалко че сега трябва да ги избягвам тези сирена, иначе обожавам.

# 595
  • София
Привет,
Имам две машини закупени с отделни бележки.

Има ли значение коя на кой е, че не се знае...за гаранцията?
Лидл-а не отговаря на телефона.

# 596
И аз съм доволна от чаршафите и пликовете от памучен сатен. Не са мръднали изобщо, нито се е променил цвета. Чакам да ги пуснат отново, да си взема още един комплект. Моите са от миналата пролет.
Пишете в темата като ги пуснат тези чаршафи, моля! Мерси

# 597
Привет,
Имам две машини закупени с отделни бележки.

Има ли значение коя на кой е, че не се знае...за гаранцията?
Лидл-а не отговаря на телефона.
Не, ние също имахме такъв случай, дадохме едната.

В Лидл има ли сухо мляко?

# 598
На мен пък детските жилетки изобщо не ми харесаха.  Специално отидох за синята на белите точки.  Разопаковах три (които после грижливо опаковах пак ) и трите бяха с размазана щампа на точките. Джегинсите пък са прекалено изкуствени.....

# 599
Имам някакъв спомен, че сте коментирали омекотителите Doussy, доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт