Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 415
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 660
Най-хубавите чаршафи, които имам са тези от Лидл. Имам от различни серии. Страхотни са. Най-любими са ми тези с айфеловата кула, материята е много, много хубава.

# 661
Опита ми с детските чаршафи от лидл показва, че има разлика в материята и на различните цветове...някои са по-меки, други по-твърди.

# 662
  • have faith and be patient ..
Ей тия лидълци ,големи мошенници, бекона вече е 18 лв ... сложили табела къдрава салата 1,60  отдолу набутали щайгите с копф салатата и джентилината дето са поблизо 3 лв... дръпнах една мома и я питам кое точно е къдрава салата на 1,60 и тя ме прати поне 5 метра в страни .. през 3-4 щайги ,е че там беше .. извинявам се ,не са подредени ... ко не са ,подредени са си точно както на васви утърва .. много се нервирах, а където беше промоционалната нитотабела ,не цена -нищо !!! Трябва да си басиловкия куповач ,да търсиш ,следиш цени ,вътре ,на касата .. все трябва да си нащрек да не те метнат  , е майка ми ,предполагам идруги  хора , беше напълнила в количката 4-5 шоколада от големите  ,дето са по 3-4 лв .. викам за какво са ти ? Тя ами как бе ?по 1,60 са ... отивам давидя -ами тя гледа долната цена ,на малкитеобикновенни шокота ,ма така ги подредили ,че наистина заблуждават , а цената на големите е видима по-скоро от  тавана ,атколкото от долу .. че такаде ,ядосана съм !!
П.п.дайте хитрина за ципите на калмара ,че ги ненавиждам ,а чистенето е кошмарно .. заобикалям ги от 2 дена   новече трябва или да гимятам ,или да ги хвърлям 😏😏

# 663
  • Пловдив
Има ли замразени малини? Взимала съм горски плодове (знам, че в тях има малини Simple Smile), както и ягоди. Обаче малини май не съм виждала.

# 664
  • на пъпа на Златията
Не помня кога,  но си взех един блендер от Лидл  Силвер крест - 550 вт със стъклена кана .
Почти не съм го ползвала .
От ония дни ми се наложи да го ползвам  реших да смеля едно месо с него и нещо сдаде багажа.
Не помня и колко му е гаранционния срок.
Та коректни ли са да се занимавам с тях???

# 665
  • have faith and be patient ..
Те са коректни , но месо в блендер ???! За първи път чувам .. има си месомелачки по принцип

# 666
Месо в блендер?!?!?! Ти си му разказала играта.
Месо съм мелила в робот или  по-малко количество в чопър.

# 667
  • на пъпа на Златията
Те са коректни , но месо в блендер ???! За първи път чувам .. има си месомелачки по принцип

Благодаря , значи аз съм виновна.
Месото беше  варено , машинката  за месо нещо  ми беше трудно  че отдавна не е ползвана и сигурно и бчха тъпи ножовете ,  макар че слагах  само 2 пръста от каната . Проверявах дали загрява.
Дано не съм го изгорила. .Дано е само контакта , който се задейства като сложа каната.,че преди не го чувах да щрака,  а сега щрака.

Добре де. Взех го на промоция за 50 лв . Явно е бил повече.
Не можаха ли да му сложат една защита  от прегряване за 1 лв.
Добре де мисля че имаше нарисувани моркови , те да не са по меки от вареното месо??

# 668
Не помня кога,  но си взех един блендер от Лидл  Силвер крест - 550 вт със стъклена кана .
От ония дни ми се наложи да го ползвам  реших да смеля едно месо с него и нещо сдаде багажа.

Аз я бях направила тази беля със същия блендер, взе да мирише на изгоряло. От 3 годишната му гаранция оставаше 1 или 2 месеца до края и и отидох оставих го за ремонт, уж го бяха ремонтирали, но си ми го върнаха същия мирищещ на бакелит, а на протокола пишеше подменен с нов. Пак го върнах и те пак ми го върнаха след 2 седмици и накрая се ядосах звъннах на националния номер и има казах или нов да ми дадат или си искам парите, след като не ми отстраняват проблема и ме изпратиха в магазина с касовата бележка и блендера бяха им се обадили да ги предупредят и си ми върнаха парите.

# 669
  • на пъпа на Златията
Най-хубавите чаршафи, които имам са тези от Лидл. Имам от различни серии. Страхотни са. Най-любими са ми тези с айфеловата кула, материята е много, много хубава.

Най хубавите чаршафи са от памук , български.
Преди няколко години погледнах един комплект  в един магазин за шив.материали и бяха по 60 лв.
Е,  не са еластични .

Циганите по селата такива простират. Аз имам едни такива на село ,поне на 20 г . са , леки са на перце. Изсъхват  за нула време.
По колко са тия  които купУвате??? 

# 670
  • София

Аз я бях направила тази беля със същия блендер, взе да мирише на изгоряло. От 3 годишната му гаранция оставаше 1 или 2 месеца до края и и отидох оставих го за ремонт, уж го бяха ремонтирали, но си ми го върнаха същия мирищещ на бакелит, а на протокола пишеше подменен с нов. Пак го върнах и те пак ми го върнаха след 2 седмици и накрая се ядосах звъннах на националния номер и има казах или нов да ми дадат или си искам парите, след като не ми отстраняват проблема и ме изпратиха в магазина с касовата бележка и блендера бяха им се обадили да ги предупредят и си ми върнаха парите.
Миналата седмица ММ реши да прави хумус в блендера. И точно това се случи- замириса на изгоряло и спря. Няма година откакто е купен. Занесохме го в магазина. Вчера ни изпратиха нов, но...цикламен, а нашия беше черен.

# 671
  • на пъпа на Златията
===Аз бях направила тази беля със същия блендер, взе да мирише на изгоряло. От 3 годишната му гаранция оставаше 1 или 2 месеца до края и и отидох оставих го за ремонт, уж го бяха ремонтирали, но си ми го върнаха същия мирищещ на бакелит, а на протокола пишеше подменен с нов. Пак го върнах и те пак ми го върнаха след 2 седмици и накрая се ядосах звъннах на националния номер и има казах или нов да ми дадат или си искам парите, след като не ми отстраняват проблема и ме изпратиха в магазина с касовата бележка и блендера бяха им се обадили да ги предупредят и си ми върнаха парите.
[/quote]----

Ако е същия , значи и мойта гаранция е 3 години???
Трябва да му намеря документите .
Работя обаче точно в сервизната област и няма начин  да ти го сменят със нов , защото явно  нямат договор  за рез. части.
В последно време техниката е на принципа , вземаш 100 бройки  и ти дават 10 за рез.части. Като се свършат няма от къде да ти го вземат.Това че мирише на бакелит  не е проблем .Работил ли е след като са ти го дали??
Може да е имал защита и тя да е сработила , или както казах контакта  нещо не е контактувал???

Аз го взех заради стъклената кана , не ми се връща . Край нас има едни бобинаджии , пренавиват . Дали да не им го занеса да го пренавият. Хем ще го направят по мощен .
Аз съм инженер, но в последно време гледам китайчетата , навиват едни мотори не от жици , а от власинки.

То има и комбайни  500 вата.
Аз имах руски . Ония бяха железни , но ми открадоха блендера с двигателя.

# 672
  • София
Седмицата от 19-ти - мъжки дрехи и гръцка седмица.

# 673
  • Бургас
Има ли замразени малини? Взимала съм горски плодове (знам, че в тях има малини Simple Smile), както и ягоди. Обаче малини май не съм виждала.

Има. Или поне имаше преди два месеца, когато аз си купих. Че то вече не знаеш кое са спрели да зареждат.

# 674
  • Пловдив

Има. Или поне имаше преди два месеца, когато аз си купих. Че то вече не знаеш кое са спрели да зареждат.
Благодаря! Утре ще погледна. Simple Smile Дано има, че вече изядох всички от пакета с горски плодове. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт