Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 388
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте, прегледах последните 3 стр. но нещо не видях отговор на въпроса си - как е при вас зареждането на таблетки за съдомиялна - класическите. Вече повече от седмица, ММ не може да намери в двата  магазини, в които пазаруваме - нещо местно ли е или има проблем с вноса?

# 691
  • Бургас
Ако питаш за тези от 60 броя в опаковка, вече ги няма. И аз тия дни разбрах. Обсъждахме го по-назад.

# 692
  • София
И при нас има известно затрудняване точно с етикетите на салатите. Но пък на касата веднъж ми обърнаха внимание на каква цена е салатата. Да не съм взела погрешка.

# 693
  • на пъпа на Златията
Скрит текст:
Скрит текст:
За учудване съм запазила касовата бележка  и описанието.Има и телефон за връзка. Импулсен ли е???
Има адрес в Германия.

# 694
Разгеле! Пуснаха фидето Peace

Моята сага с ихалатора...върнаха ми нов, ама компресорен; нямали УЗ ..бая се почудих дали да го приема, но в крайна сметка го взех.

# 695
Кашкавалът Йотови 2кг 10лв/кг ли е или е било някаква промоция? И него ли харесвахте или друга разфасовка?

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 19:58 от ShikeR

# 696
Сега остава и крутоните в пликче да върнат.

# 697
Сега остава и крутоните в пликче да върнат.

# 698
В нашия Лидъл днес нямаше тестери на парфюми и се предлагаха всичко на всичко четири вида:
Suddenly Diamonds - би трябвало да е подобен на Hugo Boss Orange
Suddenly Madame Glamour - подобният на Коко Мадмоазел
син Chalou - май трябва да е пообен на Давидофф Cool Water
оранжев Chalou - подобният на Dior J' adore
Жалко, че нямаха онзи, който приличал на Акуа ди Джио - него бих взела, мъжете вкъщи го харесват.

# 699
  • София
Ако питаш за тези от 60 броя в опаковка, вече ги няма. И аз тия дни разбрах. Обсъждахме го по-назад.

за тези... има ли алтернатива в момента?

# 700

Има от тази марка 40 бр. All in one за 8.49 лв. Другият вариант е 50 бр., пак 3 в 1, за 7.99 лв. Марката е Cleffekt, взехме от тях. Вършат работа. Струват ми се малко по-силни, дано не надират съдовете.      

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 21:17 от separate

# 701
Кашкавалът Йотови 2кг 10лв/кг ли е или е било някаква промоция? И него ли харесвахте или друга разфасовка?
Аз го харесвам този от 2 кг.,други -от 1 кг.Цената е 10лв.за 1 кг.,т.е.около 20лв.излиза питата.Тази разфасовка ми харесва,ако реша,че няма бързо да го изядем-половината го замразявам и после си е ок.

# 702
  • София
Мерси, аз 3 в едно не ги харесвам, ще търся други явно, дано почнат пак да зареждат.

# 703
  • Бургас

Точно тези изчезнаха. Аз ще взимам тези от 40 бр. All in one, четох хубави отзиви за тях.

# 704
  • Асеновград
В нашия Лидъл днес нямаше тестери на парфюми и се предлагаха всичко на всичко четири вида:
Suddenly Diamonds - би трябвало да е подобен на Hugo Boss Orange
Suddenly Madame Glamour - подобният на Коко Мадмоазел
син Chalou - май трябва да е пообен на Давидофф Cool Water
оранжев Chalou - подобният на Dior J' adore
Жалко, че нямаха онзи, който приличал на Акуа ди Джио - него бих взела, мъжете вкъщи го харесват.
Купих Suddenly Madame Glamour  не е  моя аромат но и поне не ми е неприятен.Според описанието в италианския Лидл е с ориенталски нотки според няма нищо такова. Ще дебна да се появят тестери за да не купувам на сляпо следващия. Пробвах двата мъжки но и те не ме впечатлиха като аромат.

Общи условия

Активация на акаунт