Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 610
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 870
Чаршафите и спалните комплекти са от памучно трико, аз и затова не взех.
Чаршафите в т маркет не са от памук, поне тези, които аз гледах.

# 871
Спален чаршаф с ластик за 5лв има в Т.Маркет.
Лешниковия тахан -има ли вкус на т.шаколад ?
Ми с достатъчно добро приближение има. Ние го мажем на палачинки вместо шоколад, с една идея по-здравословно е, пък и не е толкова сладко, аз поне предпочитам да не ми е много сладко.

# 872
  • софия
Нямам идея от какво са просто ми направи впечатление цената.
Аз си ги шия за спалнята и детското легло,та не съм актуална по темата.

# 873
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Този, кашкавал дето не го харесвате, същия от брошурата ли е и на марка Йотови ли е? Защото техният е 2кг за 20лв.
Да,за същия говорехме.Беше хубав,но уви.

# 874
А на каква цена са долните чаршафи? Защото сега погледнах че в сайта са по-евтини отколкото в книжната брошура?
14.89 лв. беше 180/200. В брошурата са грешни цените. В магазина ми се стори , че цената трябваше да е по-висока, но реших, че съм се заблудила.

# 875
За кой ЛЕШНИКОВ тахан питате? Да не е за тахана с КАКАО?
Лешникова био паста с какао имаше на Белун преди...мнооооогоооооо е готина. Шоколада ряпа да яде.

# 876
  • софия
Тета обърках го .Този от гръцката седмица.

# 877
Ами той е като течен шоколад на вкус. Така го определям. Какво друго се питаше?☺
Почти като нутела, няма го силният аромат на лешници и не накъртва толкова. Но си е сладък де. Достоен заместител е....

# 878
  • софия
Чудесно това ме интересуваше,благодаря .

# 879
  • Бургас
А захар има ли? Таханът де.
С тез чаршафи ме хвърлихте в размисъл. Миналата седмица казахте, че не биват, сега хубави били... Ако сте оставили утре от тях, ще решавам на място значи.

# 880
  • Асеновград
Този, кашкавал дето не го харесвате, същия от брошурата ли е и на марка Йотови ли е? Защото техният е 2кг за 20лв.
Вече три пъти взимам от кашкавала, досега не съм засичала лош.От Великден насам почти само такъв ядем.Този път не съм взимала,че ми е трудно стигането до Лидл, сега ме хвърлихте в размисъл дали да зареждам или не. Около  нас е разкопано и ваденето на колата е проблем.

# 881
# 882
Вече три пъти взимам от кашкавала, досега не съм засичала лош.От Великден насам почти само такъв ядем.Този път не съм взимала,че ми е трудно стигането до Лидл, сега ме хвърлихте в размисъл дали да зареждам или не. Около  нас е разкопано и ваденето на колата е проблем.
И аз като теб-все от него взимам като го пуснат, а и тук го бях препоръчвала...Във вторник взех,но още не съм го отворила да видя има ли разлика наистина сега.

# 883
Дали сиренето фета за следващата седмица е дунавията от тази седмица?

# 884
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8191 Отзиви ?
И да си повторя въпроса относно фолиото https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8266  PVC ли е?

Общи условия

Активация на акаунт