Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 702
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 930
Абе някой си е разписвал химикалката просто, вий пък послания тайни...мноу филми гледате...Simple Smile

ПС...аз нямам послание, сега погледнах...тц, тц...

# 931
marcheva, това е първата, абсолютно произволна цена, която ми попадна:

http://www.mysupermarket.co.uk/sainsburys-price-comparison/Chees … alloumi_250g.html

Забележи, ALDI - 1,39 £ за 250 гр. Whistling На това му викам аз реална цена. А не като в магазина за бедни Lidl.  Mr. Green Но пък теб, щом ти е добре, купи си.  Peace

# 932
  • София
Търсих в 2-3 магазина долен чаршаф от новите в сиво с р-р 140-160/ 200 , но никъде не открих още вчера. Някой да е виждал в магазин в София такъв?

# 933
Имаше само бели чаршафи и един тюркоазен от този размер. Взех един за проба, прилича ми на тези, които стават на топчета и се прокъсват.
Промоционалната пилешка шунка ми хареса на вкус. Иначе е около 60% месо и е малко водниста.

# 934
  • Варна
Много ми хареса сиренето Дунавия. Как хубавинко си го намазах върху филийка прясно изпечен бял хляб от фурната, ммм. Малко в повечко му е солта, но ми е вкусно пък.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 935
  • София
Благодаря на всички за споделеното за Халумито. Ще купя да го пробваме. Дано да ни хареса.  bouquet

# 936
  • София
в люлинския лидл на примоция е импрегниращия спрей, дето цяла зима го търсих за да купя на приятелки...
сега има доволно количество
добрах се и до зеления чаршаф, най-големия размер, дано пасне на спалнята

# 937
  • София
Благодаря на всички за споделеното за Халумито. Ще купя да го пробваме. Дано да ни хареса.  bouquet

Разрешавам  си да ти кажа, след като до момента не си го пробвала, нарязваш на филии около 1 пръст. Много леко намасляваш реброван тиган със зехтин, поставяш и се пече докато се появят линиите от ребрования тиган. Сваляш веднага, посоляваш с риган, 3-4 капки зехтин, отгоре  може и парче домат и поднасяш задължително горещо. Студено става като гума, не е хубаво вече.

# 938
  • София

Разрешавам  си да ти кажа, след като до момента не си го пробвала, нарязваш на филии около 1 пръст. Много леко намасляваш реброван тиган със зехтин, поставяш и се пече докато се появят линиите от ребрования тиган. Сваляш веднага, посоляваш с риган, 3-4 капки зехтин, отгоре  може и парче домат и поднасяш задължително горещо. Студено става като гума, не е хубаво вече.

О, супер! Благодаря! Ще споделя другата седмица дали сме го харесали.  Peace

# 939
Ходих в Лидл за шоколад, но беше само ниско %. Обаче имаше намалена баклавичка. И за да не се мина, си взех и околоочен с шипка, докато ми дойде маслото.

# 940

И аз така го правя, но мушвам по едно парче в затоплена гръцка питка ( има ги в гръцката седмица). Ммм , много ни хареса предния път.
п.п. Моля на не хвалите повече халумито, че няма да остане за мен другата седмица.  Mr. Green
Иначе да кажа, че от гръцката седмица харесвам булгура , маслини Каламата, локумът и халвата, козето сирене.
И мисля да пробвам сиропираните сладки .  Thinking

# 941
  • София

И аз така го правя, но мушвам по едно парче в затоплена гръцка питка ( има ги в гръцката седмица). Ммм , много ни хареса предния път.
п.п. Моля на не хвалите повече халумито, че няма да остане за мен другата седмица.  Mr. Green
Иначе да кажа, че от гръцката седмица харесвам булгура , маслини Каламата, локумът и халвата, козето сирене.
И мисля да пробвам сиропираните сладки .  Thinking

Добавям и зехтина в кръглата бутилка.

# 942
  • Асеновград
Формила с марсилски сапун увеличен ли е като цена? Току що разглеждах брошурата в Гърция и ми направи впечатление че цената му там е нагоре.

# 943
  • Стара Загора

Да питам захтина горчи ли?

# 944
  • София

Да питам захтина горчи ли?

Никак. Аз за това го купувам и даже се запасявам, защото ми допада повече от другите ползвани.

Общи условия

Активация на акаунт