С какво ви дразнят свекървите - тема 92

• 97 195
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Последния път казах на свеки да не мисли за това, къде ще я погребваме и как, така или иначе непогребана няма да остане. Тя схвана, че го казвам на шега де, ама не може все това да се обсъжда. Баба ми се стягаше за умиране поне 20 години, че може и повече. Свекърва ми през последните 7 също все се гласи. Да е жива и здрава жената и да живее толкова, колкото й е писано. Няма смисъл да седим и да чакаме кога ще се случи, при положение, че за там ред няма.

Детето оня ден спомена, че й е мъчно за нея, защото не я е виждала отдавна. Аз имах работа в неделя и предложих на ММ да отиде с детето да я видят. Този път, учудващо, и двамата се съгласиха и отидоха. Бях правила торта, пратих й. Днес се обади да благодари и да каже, че е била много вкусна. Доволна съм.

# 496
Ох бе Гугъл Simple Smile, де да беше, ама тъжната истина е, че верно работещите на пълен работен ден нямат много разнообразие. Наистина не ми остава време и живея от уикенд, до уикенд и до почивчици.

За това трябва да имаме работа, която харесваме, защото голяма част от живота изтича там.

Хай, какво плашиш хората с акули бе Simple Smile...

Този норвежец си замина, показах му какво да прави, докато е в Пърт, ама той отива на север  и  беше много стресиран от всичко Simple Smile. Истината е, че след първата година, изобщо не мисля за отровните и хищни твари. В началото и аз се спичах, а нямам страх по принцип. Сега изобщо не чувствам разлика от живота си в БГ.  Като видя паяк, само го отбелязвам, ако е отровен и ми пречи, го премествам. Змии в моето място няма, така че никак не ги мисля, акули и крокодили са лесни за избягване.

А бабето, за което писах доживя до над 100 Simple Smile. Не съм проверила, дали е надживяла доктора, ама той ако е имал пациенти като нея, може и да се е гътнал от стрес.

Тук карат до над 90 коли. Изобщо не приемат остаряването, както ние сме свикнали.  Вчерашната "новина" беше за 90 годишен колоездач, ударен от кола, карана от 85 годишна жена (опулен).

На бившия ми шеф майката, на 82 още гледаше децата на съседката си, която е стюардеса, също така шофира и играе покер.

# 497
Цитат
Тук карат до над 90 коли. Изобщо не приемат остаряването, както ние сме свикнали.  Вчерашната "новина" беше за 90 годишен колоездач, ударен от кола, карана от 85 годишна жена (опулен).

На бившия ми шеф майката, на 82 още гледаше децата на съседката си, която е стюардеса, също така шофира и играе покер.
Ебаси пичовете, бравос

# 498
  • София
Преди 2 години бях в Гармиш-Партенкирхен и ни предупредиха - тук хората си карат колите и живеят дълго, т.е. да се оглеждаме като пресичаме.  Ами как няма да живеят - Алпите, спокойно туристическо градче.

# 499
Тук е двумилионен град, ама има паркове на всеки ъгъл Simple Smile. Аз живея близко до центъра, но се чувствам като на село. Ако игнорирам квиченето на всякакъв вид фауна, предимно перната, е тихо Simple Smile.

Вчера ходих на кръчма с братчедката и.... майката на гаджето на дъщеря и Simple Smile. Това в БГ трудно да се случи. Децата живечт заедно в Лондон и майките си се събират. Даже не говориха за тях, освен да ми кажат някакви новости и да ме светнат, че като не се обаждат, е по-добре, защото са ОК Simple Smile.

Аз измрънках, че ако не се обадя на детето то няма да се сети Simple Smile.

# 500
Що бе, Ундер?! И тук бъдещите свати се събират. Лошото е, че след сватбата престават да го правят.

# 501
  • София
Що бе, Ундер?! И тук бъдещите свати се събират. Лошото е, че след сватбата престават да го правят.
Мда, особено след като се роди внучето и свекървите решават, че са единствените можещи и знаещи как се гледа бебе /нали "2 деца са отгледали", нищо, че тези деца са отгледани от техните свекърви ама айде/.

# 502
Мда, особено след като се роди внучето и свекървите решават, че са единствените можещи и знаещи как се гледа бебе /нали "2 деца са отгледали", нищо, че тези деца са отгледани от техните свекърви ама айде/.
Ако питаш моята майка, и тя е извънредно компетентна в отглеждането на деца, макар че мен от 50-дневно бебе до 6-годишната ми възраст ме е отгледала нейната майка.

Относно събирането със сватове, моята темерутска душа още от сега се изприщва ин адванс.  Mr. Green

# 503
Аз не виждам нищо странно, според мен зависи от конкретните хора. Ако си допадат като интереси, занимания, разговори, защо не?
Майка ми и свекърва ми редовно си пият кафето заедно без да уведомяват мен или мъжа ми за това. Радвам им се, а най- вече и защото не очакват присъствие от моя страна. Joy
Също и детето като се наложи да го гледат много често са заедно. Явно Тайфуна никой не иска да си го причинява сам. Grinning

# 504
Здравейте!
Искам да попитам някога, когато сте били за по дълго извън дома ви и е трябвало някой да ви полива цветята, и този някой е свекито в случая. Свекито обаче е доста любопитна по отношение на гардеробите, шкафовете в кухните, къде какво се държи, било то тави или бельо или чорапи...всичко. Въпросът ми е някой опитвал ли е да поставя малки "капани", за да разбере ровено ли е по гардероби и шкафове? И ако е да сподели опита си.
Имам предвид примерно малка част от клечка за зъби,заклещена между затворената врата на спалнята и касата на вратата и при отваряне да падне/разбира се незабележимо/..
Благодаря, дано ме спасите...

# 505
От какво да те спасим?

# 506
Това, че някой е влизал в спалнята не е равнозначно на това, че ти е ровил в гардероба. Слагай си капаните точно на местата, където не искаш да се рови. А още по-добре е да си ги заключваш.

От свекървата, естествено.  Laughing

# 507
  • София
Вместо да се занимаваш с клечки за зъби и подобни глупости, намерѝ друг, който да ти полива цветята.

# 508
Вместо да се занимаваш с клечки за зъби и подобни глупости, намерѝ друг, който да ти полива цветята.
Ами ако и той рови и любопитства кой размер са гащите...

Я, за всеки случай, намести по една кофа вода на всека гардеробна врата...

# 509
То и поливни системи има измислени, но пък с тях няма драма...

Общи условия

Активация на акаунт