С какво ви дразнят свекървите - тема 92

• 97 202
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Като се замисля, май си права за храната и телетата Simple Smile

# 451
  • Пловдив
Тцтц, тук купонче сте заформили.

# 452
Дразни ме, че техните само си врънкат синовете да им дават пари :Х

# 453
  • Най-красивата страна
Свеки трябва да влезе за пореден път в болница.
Днес отидохме да я видим и тя започна да мърмори,че не искала лекарката ,която я лекува предния път,защото била грозна.
Една такава руса и кльощава,а пък тя такива хора не харесвала.
И доцента не искала,защото той бил дебел и се потял и носел очила.Иска стаята и да не е северна и да няма други хора освен  нея.
Накрая се скараха с мъжа ми и си тръгнахме.

# 454
А не е ли възможно  да е от  страх? Търси причина да не влезе в болницата.

# 455
  • София
А не е ли възможно  да е от  страх? Търси причина да не влезе в болницата.

Дори и да е това, по-добре ли е да я оставят у тях, без медицинска помощ?

# 456
Не е по-добре,. Не вярвам обаче истинската причина да е грозната лекарка и плешивия доктор. Това може да изтъкне като причина човек, който не е наред.

# 457
  • Най-красивата страна
Не е от страх.Тя влиза в болницата на всеки 6 месеца.Операцията е лека и не е с пълна упойка.
Свеки не харесва докторите.Тя иска да накараме професора да дойде и лично той да и направи операцията.
Да,ама той не се занимава с такива операции,а тя се е заинатила.

# 458
Майка ми е рак и от сега плача за горката ми бъдеща снаха!

# 459
Аз съм Дева. Но не разбирам защо все с чистенето ни  свързват. Или аз съм единствената Дева, която много мрази да чисти и не и пука, че е разхвърляно. Най обичам да отида на гости и с нищо да не ме занимават - ям каквото е сготвила домакинята и седя, където каже. Никакви съвети за подреждане не давам.

# 460
  • София
Моята зодия не е от тези, но в една  видях неща, които важат за мен. Много мразя разхвърлян и мръсен дом.
Аз и свеки сме една зодия, но по отношение на чистотата - нищо общо. Май е до домашно възпитание и манталитет.

# 461
  • София
Чудя се да се смея ли, да плача ли!
Свекърът е болен. Преди поне от време на време успяваше да ходи, сега почти - не. Положението се влошава всеки ден. Свекървата само реве по телефона колко й е трудно, но отказва да вземе човек да й помага. Тормози мъжа ми почти ежедневно, а той не може да направи много. Понеже са на 400 км, може да ходи не повече от веднъж месечно за един уикенд. През другото време тя трябва да се оправя сама. Тя обаче иска той да помага, а не да дава пари на човек. Тая работа няма как да стане - мъжът ми работи, аз работя, имаме две непълнолетни деца за гледане, едното с увреждане и тук не сме полегнали на кълка, постоянно сме във въртележката. Тя обаче стиска парите (те всъщност са на свекъра, но тя има пълномощно да се разпорежда със сметката), защото ѝ трябвали за погребение  ooooh! Преди не знаехме колко спестявания имат, защото свекърът не обичаше да казва, обаче понеже свекървата не може да си държи езика зад зъбите, сега знаем. Има достатъчно - и за помощник, и за погребение Close Но не, тя ще се съсипе от грижи, ще съсипе мъжа ми, но парите ще ги стиска, за погребение  Rolling Eyes
Добре, че не ми е наблизо, защото щях да я завра ... с нейните пари  Twisted Evil

# 462
  • София
Питай мавзолей ли мисли да строи с тези пари - като Тадж Махал например? То не е за смях, ама...

# 463
  • София
Питай мавзолей ли мисли да строи с тези пари - като Тадж Махал например? То не е за смях, ама...

Да ти кажа честно, че ако ѝ обещаем да ѝ вдигнем мавзолей, направо ще се побърка от кеф. Тя си пада по всякакви чествания и тържества, ако и да са погребения.
В началото на годината внезапно почина синът на нейна приятелка, мъжът ми е съученик с брат му и са били в една компания в гимназията. На 45 години, с две малки деца,  трагедия от всякъде! Тя ходи на погребението, а мъжът ми беше потресен с какъв възторг му е разказвала колко много хора имало и какви венци и какви почести ooooh! Думи нямам! Има нещо много нездраво в нея и с възрастта става още по-зле положението  Sad

# 464
Мрънка, защото иска сина и да ходи по-често, за да и обръща внимание. Ако наистина и е тежко, щеше да вземе мерки, или да потърси друг вид помощ.

Общи условия

Активация на акаунт