С какво ви дразнят свекървите - тема 92

• 97 191
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Неизтриващо се мастило, което се пръска, когато рови.

# 511
Неизтриващо се мастило, което се пръска, когато рови.
Ахахахха! Joy
Желязна си, Трещи!

# 512
Камера и след това записът се праща на "Господари на ефира".  Mr. Green

# 513
Като й нямаш доверие, не я викай да ти полива цветята. Занеси ги в някоя приятелка, или дай ключ на някоя съседка, за да ги полива.
И като рови, какво толкова ще види? Гащи и чорапи всички носим. Дали са бели или червени, какво значение има. Е, може да не хареса нещо у вас, ама пука ли ти? Не сте ли достатъчно големи, че да не се впечатлявате от такива неща? Може да провери и дали си измила хубаво тавите и тиганите. Е и? Много важно. Ако имате някакви ценности, не вярвам точно свекървата да посегне на тях. Ще си задоволи любопитството и готово.

И това го казвам с ясното съзнание, че имам свекърва, която ми се сърди, че не й давам да ми ровичка по шкафовете. Но въпреки това сме я оставяли за няколко дни да ползва апартамента, когато ни е нямало, а тя е била в града. Какво е ровила и какво е правила, не ме вълнува. Какво е видяла и харесала и не, също не ме вълнува. Обаче съм й казала, че няма как да ни дойде на гости и да ходи да ни проверява шкафовете. Като остане сама у нас да си рови колкото иска.

# 514
  • Варна
Нямам цветя. Май доста терзания съм си спестила.

Е, ти пък, Деска, може да й намери вибратора, садо мазо атрибутите и т.н., ще се гътне жената на място и докато авторката се върне от почивка ще се е вмирисала. Голям проблем си е.

# 515
Дори и да нямаш вибратор и т.н. си е гадно някой да ти рови в нещата. На мен свекърите ми оставят да поливам и двор и цветята вътре доволно често, един път не съм отворила шкаф или гардероб, но то си е въпрос на възпитание и интелект.

# 516
Аз не мога да разбера като се изказказваш по този "ласкав" начин за свекървата си, защо търсиш услуги от нея? Намери някой друг да полива скъпоценните китки и не се занимавай с жената.
Ама много сте ми странни такива хора. Плюете по някого, пък после гледай ми детето, поливай ми цветята и тн. Ами не става така, никой не ви е длъжен, а при положение, че ви прави услуга, имайте му малко уважение.

# 517
Да ти рови някой из нещата е неприятно, но щом го подозираш в подобно нездраво любопитство, просто не го ангажираш. Години наред съм полива цветята и хранила котката на приятелка по време на ваканциите им, точно защото свекърва й си вреше навсякъде дългия нос Simple Smile

# 518
  • при късмета
Аз не мога да разбера като се изказказваш по този "ласкав" начин за свекървата си, защо търсиш услуги от нея? Намери някой друг да полива скъпоценните китки и не се занимавай с жената.
Ама много сте ми странни такива хора. Плюете по някого, пък после гледай ми детето, поливай ми цветята и тн. Ами не става така, никой не ви е длъжен, а при положение, че ви прави услуга, имайте му малко уважение.
Неуважително е като са ти гласували доверие да те пуснат в дома си, без присъствието на собственика, да ровиш по шкафовете, нали? Така, че в случая правещия услугата първо трябва да засвидетелства уважение, че да получи насреща си, а не да го изисква първосигнално.

Майка се прибира днес от чужбина. Аз ходя да поливам цветя и да нагледам къщата. Влизам, поливам цветята, проверявам повърхностно всичко ли е наред и излизам. Е, миналата седмица си позволих да пусна телевизора за половин час, докато затоплят малко климатиците, че изведнъж стана много студено, но иначе нямаше какво да правя през това време. Без проблем мога да си направя кафе или нещо подобно, но не го правя. И това у майка ми. Ако трябваше същото да правя за свекърва, сигурно и ТВ нямаше да пусна.

Иначе и аз бих ангажирала друг да наминава докато ме няма, ако нямам доверие на свекървата. Но пък може оплакващата се да не е сигурна, че го прави и да иска да се убеди

# 519
Не знам, хора, на мен такива залагания на капани са ми много неестествени, детински и неприсъщи.
Не бих искала услуга от човек, на когото нямам доверие. А и ако не си сигурен, че ти рови в нещата, ми е още по - грозно да подозираш човека.
Не знам дали съм права, така го усещам от вътре. Но може би е защото с моята свекърва сме в чудесни отношения и не мога да си преставя подобни изпълнения.

# 520
  • при късмета
Те понеже всички ровещи свекърви си го признават веднага и уведомяват, че го правят. Напротив, и да ги хванат ще отричат сигурно. А защо го правят, един Господ знае

# 521
Имам приятелка,която се оплакваше от свекърва си.
Обличала и сутиените.

# 522
Моята ми проверяваше боклука, не спира да говори против мен и пак ме ангажира с цветя и двор. Пак казвам ако си имаш манталитет на квартална клюкарка няма как да зачиташ личното пространство на хората.

# 523
На мен майка ми ми рови и ми "подрежда ", уж. Ами, неприятно ми е. Говорих, молих, пак говори и пак молих и нищо. Не го разбирам това. Ограничих посещенията, пък нека съм неблагодарен изрод.

# 524
  • София
На мен майка ми ми рови и ми "подрежда ", уж. Ами, неприятно ми е. Говорих, молих, пак говори и пак молих и нищо. Не го разбирам това. Ограничих посещенията, пък нека съм неблагодарен изрод.
Това е решението. Когато някой прекалява, му отрязваш възможностите за това.

Общи условия

Активация на акаунт