Ужасна болка в коляното-от какво ли?

• 33 030
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Цекулов е един от най-добрите, беше завеждаш в Пирогов, но за съжаление вече не работи там.

# 46
Ей сега я втасах! От колко време не е в Пирогов? И това мойто джипи- вятър го вее на бял кон.

# 47
Ами подали са ти погрешна информация. Твойто джипи като ти го препоръчва първо нека си сверява часовника. Цекулов наистина е добър специалист, но мисля че от две години вече не е там. Търси го в някоя частна клиника. Wink

# 48
Ако съм на мястото на clarisa, просто бих се ориентирала към частен преглед по ортопедия и травматология. Ако е решаващо разбира се посещението при въпросния доктор.

# 49
Ами то накрая така ще стане. Вчера звъннах на регистратура в Пирогов и с направление могат да ме вземат другата седмица. Запазих си час. Отивам, пък ще видим какво ще стане.

# 50
Майка ми използва Knee Active за болката във колената.

# 51
То, ако с кремове ставаше да се излекува тази болка, досега да беше станало.

# 52
clarisa_77, как мина прегледа, разбра ли се от какво е болката в колената?

# 53
Прегледът мина съвсем рутинно, все едно съм на контролен преглед. Попитаха ме за прекарани травми и след като казах, че нямам такива ми казаха, че нямало смисъл да правя и снимка. Препоръчаха ми да пия диклак, но не съм си го взела защото всички покрай мен казват, че давал стомашни смущения.

# 54
Прегледът мина съвсем рутинно, все едно съм на контролен преглед. Попитаха ме за прекарани травми и след като казах, че нямам такива ми казаха, че нямало смисъл да правя и снимка. Препоръчаха ми да пия диклак, но не съм си го взела защото всички покрай мен казват, че давал стомашни смущения.
Ужасен е диклакът за стомаха , аз не вярвах , че човек като мен , без стомашни проблеми , може да се почувства така. Но при мен беше задължително да го пия , нямаше как.
А ти как си , мина време доста ?

# 55
Ами все същото съм си, просто си усещам тази опъваща болка, особено като се наведа. Онзи ден си присаждах едно цвете и бях клекнала. После като се изправих не можех да си раздвижа крака от стегнатост и скованост.

# 56
Не е сериозно да не те снимат и да си измият ръцете с диклак.  На твое място ще потърся друго мнение,  болките в ставите може да са индикация за други проблеми.

# 57
Така и ще направя, но този път ще отида на частен преглед. Много силно ми препоръчаха специалистите от отделението по травматология в Елин Пелин. А хал хабер си нямах, че там имало болница. Ще чекна контактите им и след празниците ще трябва да си обърна по-сериозно внимание.

# 58
Весело изкарване на празниците и се надявам да не е нещо сериозно. Да споделиш после как е в тази болница, кои са специалистите там?

# 59
Благодаря, Mucuni. Днес ще звъня в Елин Пелин за час. До колкото разбрах прегледът е около 30 лева, да бях отишла по-рано. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт