Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 259
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
Извинявам се от превъзбуда забравих да ви чиститя Баба Марта да сте живи и здрави всички

# 391
МЦ Радост Варна  на Емин ще сключи до края на седмицата договор. Току що попитах във фонда!

# 392
Lili,как така нямало за кога т.е няма да сключват ли?Какво означава това?И вие ли сте там

# 393
Ами сега Grinning честно казано ми е притеснено и се чудя и аз какво да правя. Да чакам ли Варна, да търся ли нова, моят номер наближава 39524.

# 394
Да и аз съм там ами това ми каза жената от фонда и аз съм шокирана...

# 395
  • Varna
Туко що и аз се обадих във фонда казаха ми- Към този момент нямат акредитация,обърнете се клиниката.

# 396
Ужас тази година.Мисля да изчакам до другата седмица да видим какво ще стане и ще я мислим.Направо и аз съм шокирана.

# 397
От фб: ♥️38705 от 06.10.2017 получи покана  за 14.03 ❤️

# 398
Е поне датите на акредитация съвпадат с Варна и София:frowning: да се смееш ли, да плачеш ли

# 399
  • Varna
Евентуално преподписват,момичето е уточнило в следвакия коментар?. На мен дати не са ми казали от фонда.

# 400
ОФ дано да подпишат дай боже че ако не подпишат ще е страшен филм

# 401
Момичета, Честита Баба Марта и от мен ♡ Да ни донесе най-чаканите две червени черти ♡
И да попитам, ако някоя от вас знае клиника Щерев дали е подписала с ЦАР?

# 402
Момичета,незнам дали въпроса е за тук,но пък знам че има много които не чакат за първи път и вероятно ще са запознати.Какво се случва когато процедурата излезе по-скъпа от парите,които са ни отпуснати?Ние си доплащаме ,нали?И как точно се определя по коя точка колко пари да се отпуснат-лекарства,прегледи,изследвания и т.н.?Накратко, аз вече съм в процедура и днес ми съобщиха, че съм надвишила отпуснатия лимит за лекарства.Купих си това,което ми трябва,но ми се иска да знам кой и как точно разпределя средствата?Благодаря за вниманието.
Здравей,моят първи опит беше през декември месец и от болницата ми дадоха да попълня някакви нови документи че имало изменения ако се превиши лимитът от 5000 лв.остава изцяло за сметка на болницата

# 403
Развитие на номерцата днес ? Liubitu има ли новини от фейсбук?

# 404
Момичета,незнам дали въпроса е за тук,но пък знам че има много които не чакат за първи път и вероятно ще са запознати.Какво се случва когато процедурата излезе по-скъпа от парите,които са ни отпуснати?Ние си доплащаме ,нали?И как точно се определя по коя точка колко пари да се отпуснат-лекарства,прегледи,изследвания и т.н.?Накратко, аз вече съм в процедура и днес ми съобщиха, че съм надвишила отпуснатия лимит за лекарства.Купих си това,което ми трябва,но ми се иска да знам кой и как точно разпределя средствата?Благодаря за вниманието.
Здравей,моят първи опит беше през декември месец и от болницата ми дадоха да попълня някакви нови документи че имало изменения ако се превиши лимитът от 5000 лв.остава изцяло за сметка на болницата
Здравей, как така остават за сметка на болницата?

Общи условия

Активация на акаунт