Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 92 694
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Зазу1...моето мнение е да избереш 4 ЕЦ. И за теб е по–щадящо и ако проблема е в качеството на Я. но водещо трябва да е мнението на лекуващия лекар.Той знае най–добре проблемите ти.Консултирай се с него.
Консултирах се. И той предложи 4 ЕЦ, но вече съм правила немалко ЕЦ също и само на един от всички извадихме Я. и се оплоди. Та в тази връзка..... нещо ми е трудно да взема решение.

# 106
Ох..то ако знаехме кой ще е печелившия ход щеше да е лесно.Помисли още малко..вземи решение и повече не мисли за другия вариант!Успех...каквото и да решиш!

# 107
Момичета някой знае ли дали има Инвитро клиника в България до този момент която вече да има договор със фонда

# 108
Здравейте момичета, някой знае ли кога ще обновяват списъка с клиниките, които ще работят с ЦАР тази година ?

Средата на февруари.

# 109
Момичета някой знае ли дали има Инвитро клиника в България до този момент която вече да има договор със фонда
Със сигурност има щом се обаждат от Фонда за вземане на заповеди би трябвало вече да са подписали. Аз кандидатствах с Майчин дом гр. Варна и ми звъннаха.

# 110
А взехте ли си заповедта

# 111
Има ли обаждания за пациентките на Д-р Александров- гр. Варна?

# 112
А взехте ли си заповедта
Отложих я за сега, по други здравословни причини, а и смяна на клиниката Simple Smile

# 113
.       Не, защото чакат още. Днес звънях във Фонда И ми казаха  да звънна края на другата седмица!

# 114
не няма днес звънях в мцар Варна казаха че още нищо не се знае чакат и те и казаха че няма клиника в България която да е подписала договор със фонда. Вчера говорих с фонда казаха че нищо не знаят и да се обърна към клиниката.

# 115
Момичета, бъдете внимателни с подаването на документи и след като ги подадете следете статуса си в сайта и звъннете в Цар да питате дали всичко е наред. На мен 2 пъти ми объркаха документи те от Щерев. Един път беше сбъркан документа, а след това бяха объркани епикризите. Затова сега чакам защото докато те се моятаят бяха се натрупали 1500 молби преди моята. Затова й смених книниката, да не говорим ще ми правиха инсеминация без ток, с едно фенерче от 2 лв, което търсиха 1 час.

# 116
Е как да няма клиника в България която да е подписала след като раздават заповеди и тези които вече са ги получили могат да започнат веднага

# 117
  • Varna
не няма днес звънях в мцар Варна казаха че още нищо не се знае чакат и те и казаха че няма клиника в България която да е подписала договор със фонда. Вчера говорих с фонда казаха че нищо не знаят и да се обърна към клиниката.
Не е вярно това че няма преподписали клиники, ако беше така как раздават заповеди тогова?

# 118
Аз попитах същото и ми отговориха че не знаят какво става но нито една клиника не била подписала заповед а от фонда не получих никакъв отговор  само казват не знаем нищо обърнете се към клиниката си.Също попитах във фонда дали проблема е само с някой клиника или с всички и защо едните момичета си взимат заповедта а други не но не получих отговор казаха не знаем.

# 119
  • Бургас
Аз съм със Стефанов и са подписали.......текат си процедури по Фонда

Общи условия

Активация на акаунт