Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 28

• 93 145
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Аз като ходих, направиха забележка на момичета, които не се бяха обадили предварително за смяна на клиниката. Имаше много хора и казаха, че това е причината да се бавят, защото не е било предупредено, че ще се сменя клиниката.

# 601
ехаа до кой ли номер ще стигнат до края на месеца

# 602
Малко инфо копирам от ФБ относно МЦАР Варна!

“Здравейте момичета, вчера звънях във фонда да кажа , че искам да сменя клиниката и ми казаха , че вече ще започват да раздават заповедите на момичетата от МЦАР. Така или иначе обаче ние решихме да се преместим в Тутракан.”

# 603
Здравейте! Днес ми се обадиха за получаване на заповедта на 04.04  . Номер 39 035 съм,но утре ще се обадя да отложа вземането с няколко дни.

# 604
Има ли някоя от Вас, която да е при д-р Димов в Шумен? Разбрах, че не са сключили договор, а ми предстои април евентуално да взема заповед ( като гледам как вървят номерата )?
Здравейте, и аз съм в Шумен. Моят номер мина този месец, но не получих обаждане. Като попитах във фонда ми казаха, че нямали яснота още за тази клиника, да чакам. От клиниката казаха, че били подали документите, зависело от цар. А толкова се чаках, да ми се обадят...

# 605
Малко инфо копирам от ФБ относно МЦАР Варна!

“Здравейте момичета, вчера звънях във фонда да кажа , че искам да сменя клиниката и ми казаха , че вече ще започват да раздават заповедите на момичетата от МЦАР. Така или иначе обаче ние решихме да се преместим в Тутракан.”
Сигурно ли е? Дали  МЦАР- ВАРНА са подписали? Какво точно са казали от ЦАР? Аз съм 38760 и още чакам обаждане🙄

# 606
Тази информация я прочетох в групата от ФБ. Не съм се чувала аз със Фонда, така че не мога да кажа със сигурност дали е така. Дано ти се обадят скоро!

# 607
А колко ли горе долу са момичетата от Варна, които чакат заповед?

# 608
Аз като ходих, направиха забележка на момичета, които не се бяха обадили предварително за смяна на клиниката. Имаше много хора и казаха, че това е причината да се бавят, защото не е било предупредено, че ще се сменя клиниката.
Естествено, че се предупреждава по телефона- писах, че те самите питат по телефона при обаждането, дали ще се сменя клиниката. Така че знаят.

# 609
Тази информация я прочетох в групата от ФБ. Не съм се чувала аз със Фонда, така че не мога да кажа със сигурност дали е така. Дано ти се обадят скоро!
БЛАГОДАРЯ ТИ! Дано на всички се обадят, които чакат за там до края на март! ПОЗДРАВИ😘

# 610
  • Varna
От другата седмица  ще има обаждания  за МЦАР Варна.

# 611
Дано вече наистина започнат да звънят,че наближава края на март и нищо.Само ни въртят от средата на февруари.

# 612
Има ли някоя от Вас, която да е при д-р Димов в Шумен? Разбрах, че не са сключили договор, а ми предстои април евентуално да взема заповед ( като гледам как вървят номерата )?
Здравейте, и аз съм в Шумен. Моят номер мина този месец, но не получих обаждане. Като попитах във фонда ми казаха, че нямали яснота още за тази клиника, да чакам. От клиниката казаха, че били подали документите, зависело от цар. А толкова се чаках, да ми се обадят...

Момичета защо не помислите за смяна на клиника ?

# 613
Аз все още изчаквам и ако до другата седмица няма отговор и ще помислим сериозно за смяна.

# 614
От другата седмица  ще има обаждания  за МЦАР Варна.
Аз сега говорих с ЦАР, нямали постъпила информация за подписване на договор с МЦАР- ВАРНА😣😣😣 Нищо не можели да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт